Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

cok şükür cnm film izliyordum bendeee ra verdim 5 dk umut ışığım bilmem izledin mi cnmm :KK16::KK16:

Film dizi falan izlemem pek izlersemde sevdiğimde
'Sonuna kadar dizinin anlaşması bitene kadar izlerim bunu çok yeaa'
derim aradan 2 hafta geçer filmi beklerim izlerim
3. haftada geçer
4.süde geçer
5. haftadan sonra izlemem aradan 2-3 ay geçer 'Aaa şu dizi vardı izliyeyim derim'
Konu ilerlemiş yeni kişiler girmiş filme ben hala eski düzeni ararım bulamayıncada
'Saçmalamışlar' derim izlemem hata bende değil 3yıl sürücek filmse kişiler değişmicek yeniler girmicek ben tekrar izlemeye başladığımda da anlıcam sorun bende değil kesinlikle:KK52: :KK52:
Filmleride 1den fazla izlemem boğar beni
O filmi sordun onun dışında herşeyi söylemişim be :KK1:
Onuda izlemedim nasıl bişey :KK70:

Son düzenleme:
Film dizi falan izlemem pek izlersemde sevdiğimde
'Sonuna kadar dizinin anlaşması bitene kadar izlerim bunu çok yeaa'
derim aradan 2 hafta geçer filmi beklerim izlerim
3. haftada geçer
4.süde geçer
5. haftadan sonra izlemem aradan 2-3 ay geçer 'Aaa şu dizi vardı izliyeyim derim'
Konu ilerlemiş yeni kişiler girmiş filme ben hala eski düzeni ararım bulamayıncada
'Saçmalamışlar' derim izlemem hata bende değil 3yıl sürücek filmse kişiler değişmicek yeniler girmicek ben tekrar izlemeye başladığımda da anlıcam sorun bende değil kesinlikle:KK52: :KK52:
Filmleride 1den fazla izlemem boğar beni
O filmi sordun onun dışında herşeyi söylemişim be :KK1:
Onuda izlemedim nasıl bişey :KK70:

owww film izle bence cnmmm film izlemek iydir :KK19:
hele hele umut ışığımı şiddetle tavsiye ederimmmm :KK16::KK16:

bende sevdiceğimle giderim sık sık sinemaya ama sinemayı geneldeee kışın tercih ediyoruzz :KK12::KK12:

Bizdee :) bize mevsim farketmiyor sevdiğimiz merak ettiğimiz film varsa gidiyoruz bi ara cin vakasına gidelim dedide zor ikna ettim gitmedik :21:

Bizdee :) bize mevsim farketmiyor sevdiğimiz merak ettiğimiz film varsa gidiyoruz bi ara cin vakasına gidelim dedide zor ikna ettim gitmedik :21:

biz yazın daha çok geziyoruz cnm film izleyeceğimiz zamandaaa genelde bir arkadasın evinde toplanıp izlioruz yada arabada tv var orda izlioruz :KK34::KK34:

biz yazın daha çok geziyoruz cnm film izleyeceğimiz zamandaaa genelde bir arkadasın evinde toplanıp izlioruz yada arabada tv var orda izlioruz :KK34::KK34:

Yazın gezmek daha iyi evet hava güzel sevdiceğin yanında

Havadaa aşkk kokusuu varr :KK16::KK16::KK16::KK16:

X