- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
caım animasyona falan götürsen
kızımmmm o kendini götürcek aslındaaaa amaç kendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışmak güzel şey cnm yaaaaaaa
juliii oğlumu bi görsen sürekli soru sorar bu nee o nee diye şimdi sinemayada ilk gitcek kesin kovarlar bizi
bende çalışaydım keşke ah keşkeeeeben çalışan bir bayanımmmm
sabah 6 da kalkmasaydım belki sverdim. öğrenciler olsaydı sadece ve uyumlu veliler. müdürler daha yapıcı olsaydı. eğitim sistemi daha kaliteli olsaydı. her şey planlı olsaydı sınav sistemleri belli olsaydı.
bayılıyormmmm öle çocuklaraaaaaa
ssorsun atmazlarrrrr
bende bayılıyom ama sinirdennnn
anlaması için değilde o yaştaki bir çocuk için o tarz filmlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sadece tabiki senin kararın canımkardeşimde olunca bana pek seçenek bırakmadı anlamaz artık napim idare etcem
bende çalışaydım keşke ah keşkeeee
culi ben ne alayım yahu
anlaması için değilde o yaştaki bir çocuk için o tarz filmlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sadece tabiki senin kararın canım
kız öle bir yazdın ki eğitim sisteminden nefret ettim bi andaaaaaaa
bak o olabilirrrrrsaat al cnmmm
bi kereden bişi olmazz
acayip tatlı oğlun var maşallah ısırırımdım kesin yakın olsa
bencedeeeeee ben aldım bitane antonyoyaaaa 350 tl idi ama çok güzel bayıldıııı
bak o olabilirrrrr
zaten hep öyle diye diye :d
tatlı olmasına çok tatlı ama sürekli cevap vermekten artık iflağım kesiliyo olsun sorgulaması hiç oralı olmamasından iyidir tabi
anlaması için değilde o yaştaki bir çocuk için o tarz filmlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sadece tabiki senin kararın canım
tatlı olmasına çok tatlı ama sürekli cevap vermekten artık iflağım kesiliyo olsun sorgulaması hiç oralı olmamasından iyidir tabi