Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

boyle durumlar icin yaninizda her zaman bi paket patlayan seker bulundurun :KK52::KK52:
bunalmaya baslayinca atin agziniza, ne hee aaa anlamiyorum ses gelmiyo hisirti gelio bla bla diyip kapatin gercekten cekmedi sansin :KK14:

haa iyiymişşş.. bide klasik cümle var.. tünele girdim tüneleeee... :KK53:

bugün herşey üstüste geldi önce aileme sinir oldum sonrada eski sevgilime ama önemli şeyler değil yaa :KK24:

onemli diil diyosan guzel :)
hayat guzel yaa hic biseyi takmamak gerek :KK12::KK12:

kaynanam karsimda oturuyo, beni her gordugunde sordugu bi soru vardir yine sordu, cemre sen niye bu kadar cok yemek yiyosun? melek gibi kadin. sirf su sorusu yuzunden birbirimizi yicez bigun :KK52:

kaynanam karsimda oturuyo, beni her gordugunde sordugu bi soru vardir yine sordu, cemre sen niye bu kadar cok yemek yiyosun? melek gibi kadin. sirf su sorusu yuzunden birbirimizi yicez bigun :KK52:

[video=youtube;i1pGLsXlgiU]http://www.youtube.com/watch?v=i1pGLsXlgiU[/video]

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Güzellerinden anlat bi kaç tane kız gülelim azcık :KK53:

esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigi vardi orda ne cok yazardim of yeaaa

bak bisey anlatiim ben turkceyi sonradan ogrendim epey biliyorum da bazi seyleri hic duymamis olabiliyorum
bigun kaynanam kayinpeder kaynim eltim gorumcem falan tam takim sulale muhtesem yuzyil izliyoruz dizinin ilk zamanlari
birden ben halvet ne demek yaaaa diye bi sordum :KK52: esim kipkirmizi :KK52: herkes bi sus pus oldu birbirine bakio
ben anlayinca yerin dibine girdim :KK52::KK52:

Allah Allah bida sorduğunda niye yemimki de kalsın öle :KK53:
bende sinir olurum alakasız sorulara ne kadar melek olursa olsun :)

esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigi vardi orda ne cok yazardim of yeaaa

bak bisey anlatiim ben turkceyi sonradan ogrendim epey biliyorum da bazi seyleri hic duymamis olabiliyorum
bigun kaynanam kayinpeder kaynim eltim gorumcem falan tam takim sulale muhtesem yuzyil izliyoruz dizinin ilk zamanlari
birden ben halvet ne demek yaaaa diye bi sordum :KK52: esim kipkirmizi :KK52: herkes bi sus pus oldu birbirine bakio
ben anlayinca yerin dibine girdim :KK52::KK52:

Ahhahahahaaaa Allah iyiliğini versin ya :KK70:
rezillik yani :KK70: :KK70::KK53:

X