Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hayırdır canım yaaa neden sinirlisin:44:

Ya ben geçen sene kpss hazırlandım ama olmadı baktım kpssden umut yok aöf 2. ünv. şansından yararlanıp adalete yazıldım zaten ilk mezun olduğum bölümü hiç sevmiyorum o mesleği yapmak istemiyorum.. Adalet güzel bi bölüm sevdim önüde açık bi bölüm neyse..
Bu sene canım sıkıldı iş başvurusunda bulundum ama heryer deneyim sebebiyle almadı.. işkurun kurslarına başvurdum bende bari ona gideyim diye orası bile deneyim istedi.. bende 2 kursa yazıldım biri dün biri bugün ikiside sertifika veriyor hemde o kurslarda başka işlerede başvurmamı sağlayacak.. ben bu kararı aldım erkek kardeşim gelmiş işkur kursu varmış başvur diyor bana dedim ben kursa başlıyorum gidemem.. işte git torpil var vs dedi.. onun üstüne annem babam kızkardeşim herkes başvur demeye başladı.. diyorum ki ben yeni kurslara yazılmadım mı nasıl başvurayım üstelik bu işkurun kursunun mülakatı olduğu gün kursun biri başlıyo saatlerde çakışıyor ve devam etme zorunluluğu var o yazıldığım kursların.. olsun sen heryere başvur eğer işkurun kursu olursa diğer 2 sine gitmezsin.. ya ben bi yola girmişim iyi kötü bir karar vermişim herşeyi allak bullak ediyorlar.. ve eminim o işkurun kursuda olmayacak çünkü mülakatta kadın benle resmen dalga geçti 2-3 ay önce.. aynı kursun mülakatında.. herşey çok güzel ama deneyimin yok dedi bana.. bende dedim e zaten deneyimim yok diye kursa gelmek istiyorum ya diye.. resmen parasını işkur versin biz bedavaya adam çalıştıralım derdindeler..

her kafadan bi ses çıkmasa olmaz zaten...

bence sen nasıl mutlu isen öle yap cnmm

iyiyim canm biraz olsun mutlu oldum kardeşim geliyo yarın gece

hemde çooooookkkkkkk

ohhh kardeşin gelince sen beni unutursun şimdi

her kafadan bi ses çıkmasa olmaz zaten...

aynen ya kimse benim fikrimi sormuyoki.. aileden başkası bu durumda olsa ben kendi haline bırakırım.. en iyisini o kişi bilir sonuçta..

bence sen nasıl mutlu isen öle yap cnmm

ben kararımı vermiştim zaten yazıldığım kurslara gidicektim ama soğuttular valla hiç hevesim kalmadı..

arada beni ziyarete de gel ama özlerim ben seniiii

evde olurum kuzum zaten havalar soğuk bendede oğluşumdada astım var gezdirememki arada avm olur anca
çok korkmuştum gelemeicek diye allahtan okulla birlikte futbolda tatile girmişte izini kopardı kardeşcezim:44:

boşver dış seslerii sen doğru bildiğinin üstüne git her zaman

evde olurum kuzum zaten havalar soğuk bendede oğluşumdada astım var gezdirememki arada avm olur anca
çok korkmuştum gelemeicek diye allahtan okulla birlikte futbolda tatile girmişte izini kopardı kardeşcezim:44:

ben kız kardeşin var sanmıştım cnmmm erkek mi kardeşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…