Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

cnm ben işe iniorum 15 dk soraaa gircem gene kk yaaa bekle beni :KK60::KK60:

umarımmm cnmmmm :KK16:

ma sizde barışın artıkkkk yaaaaaaaaaaa :KK5::KK5::KK5:

julim ben içinde asla art niyet taşımayan kin tutmayan bi insanım...
kimseyi üzmek istemem ama insanlar beni üzmeye bayılırlar eşimde öyleymiş demekki...
herkesi kendim gibi sanıyom üzülen hep ben oluyom:KK14::KK14::KK5:

julim ben içinde asla art niyet taşımayan kin tutmayan bi insanım...
kimseyi üzmek istemem ama insanlar beni üzmeye bayılırlar eşimde öyleymiş demekki...
herkesi kendim gibi sanıyom üzülen hep ben oluyom:KK14::KK14::KK5:

aynen bende öle cnmmm bu yüzde sevdim sanırım seniii :KK19:

umursama kimseyiii allah bilio bizim içimizin doğruluğunu saflığınıııı :KK19:

aynen bende öle cnmmm bu yüzde sevdim sanırım seniii :KK19:

umursama kimseyiii allah bilio bizim içimizin doğruluğunu saflığınıııı :KK19:

bende seni çok sevdim kuzumm:KK19:

doğru diyosun rabbim büyük elbet o verecektir mükafatını:KK14:

iyiym çok şükür bende şuan işyerindeyim hem çalışıyorum hem sizi takip ediyorum =) çok keyfli bu kk yaa bayılıyorum :)) mltyalıyım siz nerden kzlarr

iyiym çok şükür bende şuan işyerindeyim hem çalışıyorum hem sizi takip ediyorum =) çok keyfli bu kk yaa bayılıyorum :)) mltyalıyım siz nerden kzlarr

CNM bende bursadayım 24 yaşındayım bende çalışıorummm :KK16: akşamları gelebilirsen akşam sohbetlerimiz de oluo :KK16:

benimde yaşım 24 :) evde pek net e takılmıyorum çok nadir giriyorum zaten akşama kadr çalışıyorum akşam eve gidince ailem mırın kırın ediyo özelliklede annem bırak şunu gel bizimle otur diyorlar kıramıyorum bnde onlarla vakit geçiriyorum =)

benimde yaşım 24 :) evde pek net e takılmıyorum çok nadir giriyorum zaten akşama kadr çalışıyorum akşam eve gidince ailem mırın kırın ediyo özelliklede annem bırak şunu gel bizimle otur diyorlar kıramıyorum bnde onlarla vakit geçiriyorum =)

anlıorum cnm arada kaçabilirsen gel biz hep buralardayız :KK16::KK16:

kaçta çıkıosun iştennn :KK19:

X