Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

inceciktir senin belin ne güzelllllll bnm hep göbekte toplanmışşşş :KK25:

gerçi karşıdan balkıncaaa allahtn orantısız değilim :KK52::KK52:

bi yandan ii evet bi yandan hic guzel diil dedigim gibi
balik etek elbise almak istiom gorumcemin dugunu var
popom hiiic dolduramio icini :KK53: potluk yapio elbise
nesi ii simdi bunun :KK70:
zaten esim de istemiodu onu almami cok seksi diye :KK53: ve boyum onu giymek icin biraz kisa diye :KK52:
heleki oransizlik da yoksa ooh ne guzel
hangi erkek tahta gibi bi kiza sarilip uyumak ister bi yanda kadife gibi ten dururken
sapik sanma hee beni :KK52::KK52:

bi yandan ii evet bi yandan hic guzel diil dedigim gibi
balik etek elbise almak istiom gorumcemin dugunu var
popom hiiic dolduramio icini :KK53: potluk yapio elbise
nesi ii simdi bunun :KK70:
zaten esim de istemiodu onu almami cok seksi diye :KK53: ve boyum onu giymek icin biraz kisa diye :KK52:
heleki oransizlik da yoksa ooh ne guzel
hangi erkek tahta gibi bi kiza sarilip uyumak ister bi yanda kadife gibi ten dururken
sapik sanma hee beni :KK52::KK52:

orası öle deeeee yağlı bir göbekte istemezler amaaaa :KK52::KK52:

merkeze 45 dk falannnnn cumartesi de çalışıorum ben yoks mutlaka gelirdim snei görmeye kuzummm:KK16::KK16:

canin sagolsun kuzummm belki bizim sizin oraya gelme durumumuz da olabilir baharda mart nisan ayinda falan
orda akrabalar var cunku, dugun davetiyesi dagtmak icin gitme durumumuz olabilir :) insallah o zaman gorusuruz
kayinvalidem burda evdeki karmasayi birakip cikamaz kesin esimle bana kalir o is de :)

canin sagolsun kuzummm belki bizim sizin oraya gelme durumumuz da olabilir baharda mart nisan ayinda falan
orda akrabalar var cunku, dugun davetiyesi dagtmak icin gitme durumumuz olabilir :) insallah o zaman gorusuruz
kayinvalidem burda evdeki karmasayi birakip cikamaz kesin esimle bana kalir o is de :)

inşallah her zaman beklerim cnm misafirim ol :KK16::KK16:

Kız ben yakınım yayladaya anaaaam daha önce diyeydin ya :KK53:

ne bilim kızaammm yayaladanın sinemasının koltukları çok rahat tee 1 saat yol gelioz oraya gelebilmek için :KK16::KK16: önce köfteci yusufta kahvaltı yapıoruz :KK16::KK16:

X