Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

E sizde iş güçte var neyi bekliyorsunuz daha yaşlanıp gidiyoruz

cnm bizim aramızda problemler var öncelikleee tam olarak onların bittiğine inanmamgeerek

ve daha da önemlisi aileler pek sıcak bakmıo bu durum canımı çok sıkıo

cnm bizim aramızda problemler var öncelikleee tam olarak onların bittiğine inanmamgeerek

ve daha da önemlisi aileler pek sıcak bakmıo bu durum canımı çok sıkıo

Problem varsa beklemek gerek
Ve aileleri kesinlikle ikna etmelisiniz.
Evlenirken en önemli şey aileler kız tarafı yada oğlan tarafının ailesi sorun çıkarıyorsa biraz beklemekte fayda var sonra üzülen taraf siz olursunuz

onlar istemio die ben hayatta ayrılmam sevdiğimden amaa

onlar istemio die ben hayatta ayrılmam sevdiğimden amaa

İstememek ayrı birşey evliliği erken görmek ayrı birşey
Yalnız ben şuna çevremde çok kez şahit oldum eğer ki aile karşı tarafı istemiyorsa er ya da geç neden istemediği ortaya çıkıyor ha istisnalar var mı tabi ki var ama çevremde bunu çok gördüm. :44:

bnm babam bir gün buna bişiler söledi dükkana çok sık gelio dieee oda gitmiş ailesi ile paylaşmış üzüldüğünü sölemiş onun ailesi de bana karşı çıktı işteee istemiolar işte

bnm babam bir gün buna bişiler söledi dükkana çok sık gelio dieee oda gitmiş ailesi ile paylaşmış üzüldüğünü sölemiş onun ailesi de bana karşı çıktı işteee istemiolar işte

Ama bu durumun düzelme şansı var

annesi burda yaşamıo cnmm istanbuldaaa malesef

Ama istanbul uzak bi yer değil ne bileyim işin düştüğünde annesini ara bi yerlerde buluşup konuşursunuz ya da sevgilin ailesine durumun düzeldiğinden falan bahsetsin.
En iyi kendi ikna eder ailesini

kızlar ben çıkıorum hayırlı geceler

yarın görüşürüz

Ama istanbul uzak bi yer değil ne bileyim işin düştüğünde annesini ara bi yerlerde buluşup konuşursunuz ya da sevgilin ailesine durumun düzeldiğinden falan bahsetsin.
En iyi kendi ikna eder ailesini

hadi onu ikna ettik bnm babamı nasıl ikna etcez

sende 2 dk sohbet etcez kitap sipariş edeceğin tuttu

inşallah cnmmm

günaydın kuzum durumlar nasıl evde :26:

aynı kuzum yaa aklı sıra inat yapıyo süngüsü düşecek ama ben beklerim hiç problem değil
sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…