Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yok kızım yaa ama adam öyle böyle değil incelikten anlıyo yaniiiii

ben benimkine karnım ağrıyo dediğimde çorapsız gezersen tabi ağrır koş çorap giy bakıyım diyo

Bnm antonyoyaa üşüdüm diyorum arabanın klimalarını acıyor hemen ne romntik demi

İnsan bi sarılır yaa

[B[/B]

aynen Cnm vallaa yaaa

Acil zayıflamam gerek Antonius'a rejime başladı yarışa girdik

boy kaç kilo kaç julii

bendede acayip kilo takıntısı vardır yediğimi içtiğimi hesaplarım boyna.
benimkide kızar tahta kurusu gibisin acık ye der romantik adam yaaaa ne dersin kiiii

boy kaç kilo kaç julii

bendede acayip kilo takıntısı vardır yediğimi içtiğimi hesaplarım boyna.
benimkide kızar tahta kurusu gibisin acık ye der romantik adam yaaaa ne dersin kiiii

valla cnm 62 yim sanıodum 65 kg mişim boy 170

tam sınırdasın yaniibalık etlisin takma kafana o kadarda çok değil verirsin ...
ben oğlum doğumdan sonra 86 kiloydum boy 1.75 şimdi 55 düştüm

ben yarın kavitasyona başlıorum cnm antonyo 1 seans gitti 2 cm inceldi bile şimdi spora da başlıo rejimde yapıo bende acil düğmeye bastım dur culiiiii dedim yemenin sonu yok zayıflamalısın

ben yarın kavitasyona başlıorum cnm antonyo 1 seans gitti 2 cm inceldi bile şimdi spora da başlıo rejimde yapıo bende acil düğmeye bastım dur culiiiii dedim yemenin sonu yok zayıflamalısın

hadi bakalım düğüne kadar ikinizde tığ gibi olun:123:

hemen hemen her pazar gibi gidioz bu aralar ama film de kalmadı evim sensine gittik , celal ile cerene gittik , cem yılmaza gittik :44:

yılmaz erdoğanın yeni filmi daha çıkmadı galiba onada gidin çok güzel film olmuş

ama ben o koca göbeğini seviorum ki onun sarılınca sıcak oluo

benim oduncukta göbek diye bişeyde yok oda 55 kilo

adam her oturuş bi ekmek yer ama zerre kilo almaz ne metabolizma varsa artık anlamadım kendi gibi nankör yediğini inkar ediyo

benim oduncukta göbek diye bişeyde yok oda 55 kilo

adam her oturuş bi ekmek yer ama zerre kilo almaz ne metabolizma varsa artık anlamadım kendi gibi nankör yediğini inkar ediyo

ne güzel zayıfmış antonyom 80 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…