Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

aslaaaa unutmayacağım bundan sora hergece yatarken zeynepti demi adın senin için de dua etcem arkadaşım

evet canım zeynep hadi hayırlısı bakalım sende adını bi hatırlat hele bana şimdi juli diye dua olmaz

Son düzenleme:
aileler aramıza girmeye çalışıolarrrr ama izin vermicezzz vermicemmm

ama ikinizde sağlam adımlarla ve aynı kararlılıkta ilerleyin aile bu hassas bi konu sonuçta hayatınız boyunca onlara sizinle olacak her ne kadar onlara söz düşmezse

ama ikinizde sağlam adımlarla ve aynı kararlılıkta ilerleyin aile bu hassas bi konu sonuçta hayatınız boyunca onlara sizinle olacak her ne kadar onlara söz düşmezse

aynen öleee cnm amaa gene deee arşı olmaya devam ederlerseee ben antonyomu bırakmam ikizin arsında bir sorun olmadığı sürece o da beni bırakmazz biz her ne kadar tartışsaktaaa sevioz birbirimizi

bende bundan sonra her gece yatmadan senin için (adı bende saklı) dua etcem kuzummm

aynen öleee cnm amaa gene deee arşı olmaya devam ederlerseee ben antonyomu bırakmam ikizin arsında bir sorun olmadığı sürece o da beni bırakmazz biz her ne kadar tartışsaktaaa sevioz birbirimizi

oda senin kadar seviyosa seni bırakmayın birbirinizi onlara ne oluyomuş beeeeee

oda senin kadar seviyosa seni bırakmayın birbirinizi onlara ne oluyomuş beeeeee

kızdığı zaman üzerine gitmemem gerek antonyonun mesela ısrarla aramamam gündüzleri çalıştığı için sık sık mesaj atmamam gerek bunları uygularsam sorun yaşamıyoruz

kızdığı zaman üzerine gitmemem gerek antonyonun mesela ısrarla aramamam gündüzleri çalıştığı için sık sık mesaj atmamam gerek bunları uygularsam sorun yaşamıyoruz

yap işe nabza göre şerbet sende daya gitsin juliiiii

sadece kavuşmayla bitmiyo iş kızımmm bunun evlenmesi var huzuru var mutluluğu ar çoluğu var çocuğu var

çocuk için önce evlenmem gerek amaaa geçen gün çocuk muhabbeti yaptık senin gibi bir kızımız olursa eyvah dio bnm gibi bir oğlumuz olursa eyvah eyvah dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…