Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

aslaaaa unutmayacağım bundan sora hergece yatarken zeynepti demi adın senin için de dua etcem arkadaşım :KK19::KK16:

evet canım zeynep :KK34: hadi hayırlısı bakalım sende adını bi hatırlat hele bana şimdi juli diye dua olmaz:KK52:

Son düzenleme:
aileler aramıza girmeye çalışıolarrrr ama izin vermicezzz vermicemmm :KK22:

ama ikinizde sağlam adımlarla ve aynı kararlılıkta ilerleyin aile bu hassas bi konu sonuçta hayatınız boyunca onlara sizinle olacak her ne kadar onlara söz düşmezse:KK34:

ama ikinizde sağlam adımlarla ve aynı kararlılıkta ilerleyin aile bu hassas bi konu sonuçta hayatınız boyunca onlara sizinle olacak her ne kadar onlara söz düşmezse:KK34:

aynen öleee cnm amaa gene deee arşı olmaya devam ederlerseee ben antonyomu bırakmam ikizin arsında bir sorun olmadığı sürece o da beni bırakmazz biz her ne kadar tartışsaktaaa sevioz birbirimizi :KK5::KK5::KK5::KK69:

bende bundan sonra her gece yatmadan senin için (adı bende saklı) dua etcem kuzummm:KK19:

aynen öleee cnm amaa gene deee arşı olmaya devam ederlerseee ben antonyomu bırakmam ikizin arsında bir sorun olmadığı sürece o da beni bırakmazz biz her ne kadar tartışsaktaaa sevioz birbirimizi :KK5::KK5::KK5::KK69:

oda senin kadar seviyosa seni bırakmayın birbirinizi onlara ne oluyomuş beeeeee:KK19:

oda senin kadar seviyosa seni bırakmayın birbirinizi onlara ne oluyomuş beeeeee:KK19:

kızdığı zaman üzerine gitmemem gerek antonyonun mesela ısrarla aramamam gündüzleri çalıştığı için sık sık mesaj atmamam gerek bunları uygularsam sorun yaşamıyoruz :nazar::KK16:

kızdığı zaman üzerine gitmemem gerek antonyonun mesela ısrarla aramamam gündüzleri çalıştığı için sık sık mesaj atmamam gerek bunları uygularsam sorun yaşamıyoruz :nazar::KK16:

yap işe nabza göre şerbet sende daya gitsin juliiiii:KK51:

sadece kavuşmayla bitmiyo iş kızımmm bunun evlenmesi var huzuru var mutluluğu ar çoluğu var çocuğu var:KK64:

çocuk için önce evlenmem gerek amaaa geçen gün çocuk muhabbeti yaptık senin gibi bir kızımız olursa eyvah dio bnm gibi bir oğlumuz olursa eyvah eyvah dio :KK60:

X