Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hiç yoktan iyidir amaaaa ay hiç mi görmüosun o zaman cnm sen yaaaaa çok zor olsa gerek

aynen öyle çok az görüşüyoruz ben hazırlanırken o çok anlayışlıydı şimdi de anlayış sırası bende yeterki ders çalışsın konuşma ve mesajlaşmada kısıtlı çok konu eksiği var püff. hayırlısı canım bi iş bulsunda her şey çözülecek :)

anaaa siz hiç görüşemiosunuz be cnm o zaman benden sana tavsiyeee fazlada boş bırakma gözden uzak olan gönülden de ırak olur kendini hatırlat

anaaa siz hiç görüşemiosunuz be cnm o zaman benden sana tavsiyeee fazlada boş bırakma gözden uzak olan gönülden de ırak olur kendini hatırlat

unutursa kafasını kırarım onun :) inş 15 tatilde gelecek :) işte bende ondan korkuyorum, emek veriyorsun bekliyorsun sonra başkası için bırakırsa çok koyar

unutursa kafasını kırarım onun :) inş 15 tatilde gelecek :) işte bende ondan korkuyorum, emek veriyorsun bekliyorsun sonra başkası için bırakırsa çok koyar

o yüzden kendini hatırlat , kamer açın gerekirse internet cafeye gitsin bendeee 5 yıl aynen senin gibi ilişki yaşadımmm ama olmadı ayrıldıkkk

canım ben çıkıorum yarın erken kalkcam iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…