Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

nasıl yani ne dedi ben ayrılmak istiyorum mu dedi...:44::44::44:

bişiye kızdııııı kapadı teli bende kızıp biraz mesaj attımmmm sen bugün çok mesaj ttın beni rezil rusva ettin , ben seninleee bunca zaman nasıl çıkmışımmmm ayrıldık bitti aynen böle yazmış :KK14::KK14:

bişiye kızdııııı kapadı teli bende kızıp biraz mesaj attımmmm sen bugün çok mesaj ttın beni rezil rusva ettin , ben seninleee bunca zaman nasıl çıkmışımmmm ayrıldık bitti aynen böle yazmış :KK14::KK14:

sen ne yazdın yolun açık bahtın kutlu olsun deseydın

ben senın gıbı 1000000000 tane bulurum ama sen benım gıbı 1 tane bulamazsın deseydın

sen ne yazdın yolun açık bahtın kutlu olsun deseydın

ben senın gıbı 1000000000 tane bulurum ama sen benım gıbı 1 tane bulamazsın deseydın

biiiiiirrr cok sıkıldımm 2 yerim çokk dar ooooooooooo senden çok var :KK60: yetmez mi :KK14::KK14:

napim ki beyzacımmmm ölüorum üzüntüden geberiom dyip dha mı çok sevindireyim amacına uşaştırayım onu :18::18:

boşverrrr senden daha iyisini mi bulacak

gerçi geçen gün sinemaya falan gittik diyodun

loş ortam romantik flan filan :KK17::KK17::KK17:

bunlar yakında evlenir diyoudmm

boşverrrr senden daha iyisini mi bulacak

gerçi geçen gün sinemaya falan gittik diyodun

loş ortam romantik flan filan :KK17::KK17::KK17:

bunlar yakında evlenir diyoudmm

yan yanayken sorun yok bizde zaten :KK31:

çok değişken beyzacımmmm ben 10 tane mesaj atmışssam eğer adam rezil rusva oldum dio yaa en kötü kıs sesini telin demi :KK31::KK31:

kusura bakma ama eşek ne anlar hoşaftan deyip yoluna bakacaksın

öle yapcm artık cnmm napimmm ben ona defalarca şns verdimmmm ma olmuo yda olmasın die yapıo ne bilimmm pazargübnü sinemaya gittik elimiii hiç bırakmaycak gibi sıkı sıkı tuttuuu anlamıorum ki ne oluoo da böle değişio :KK31:

öle yapcm artık cnmm napimmm ben ona defalarca şns verdimmmm ma olmuo yda olmasın die yapıo ne bilimmm pazargübnü sinemaya gittik elimiii hiç bırakmaycak gibi sıkı sıkı tuttuuu anlamıorum ki ne oluoo da böle değişio :KK31:

off üzüldm juli ya :KK43: uyuz şey

[video=youtube;6pYXN7d1NyY]http://www.youtube.com/watch?v=6pYXN7d1NyY[/video]

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

bayılıorum bu şarkıyaa :KK55::KK55::KK55:

X