Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

günaydınlarr.... ben ne zaman gelsem kimse olmuyor..ezik miyim ben ya

Aksam oluyor bnm topikte genelde sohbetler gece kuşu burda herkes

Ama ben gelirim gündüz arada

Napıosun Cnm

napayım ya taşınma kargaşası..her şey bitti ama sürekli ayy bunu da aldım mı acaba diye bir telaş var işte..sen nasılsın canım..

napayım ya taşınma kargaşası..her şey bitti ama sürekli ayy bunu da aldım mı acaba diye bir telaş var işte..sen nasılsın canım..

bende iyiyim napim cnm işten vakit kaldıkça burda geyik yapıom

haa bide haftasonu için sinema bileti bakıorum cnm celal ile cerene

kolay gelsin sana..onu ben de merak ediyorum ama geçen pazar cem yılmaz a gittik..gitmediysen tavsiye ederim..resmen karın ve çene kaslarım ağrıdı gülmekten..tam stres atmalık..

ay sabah sabah çok mu konuşuorum benden bbaska cenesi, düşük yokkkk galiba topikte

banane napim kendim çalıom kendim oynuorum işteee

kolay gelsin sana..onu ben de merak ediyorum ama geçen pazar cem yılmaz a gittik..gitmediysen tavsiye ederim..resmen karın ve çene kaslarım ağrıdı gülmekten..tam stres atmalık..

gitmem miiii pazar günü cem yılmaza gittik bizde erkek arkadasımlaaaa bayılıdıkkkk ikimizde

gremmmmmmmmmmmmmmmmm gremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kiminle konuşuosun sen

dur be hanım daha yeni bulmaya çalışıom telefonu

gece gece icat çıkarmaaa

kadınların halleri gelgitleri de bitmiyor....bir hafta öncesi bir hafta kendisi 1 haftada sonrası..eeee ay zaten 4 hafta..şubat ayında hanım yok....

kadınların halleri gelgitleri de bitmiyor....bir hafta öncesi bir hafta kendisi 1 haftada sonrası..eeee ay zaten 4 hafta..şubat ayında hanım yok....

aynen cnm yaaaaaa

ha bide navigasyon cihazı için eşlerine kızan bayanlar vardı tabi o oo...ya mı inanıosun bana mı

aynen cnm yaaaaaa

ha bide navigasyon cihazı için eşlerine kızan bayanlar vardı tabi o oo...ya mı inanıosun bana mı

aynenn..buna da çok gülmüştüm..
bir de diyor ya simitçi de bile 2 tane blackberry var..biri iş içinmiş..sanki hong kong daki susam borsasını takip ediyor..
neyse gitmeyenler kızmasın bize..herkese tavsiye...

aynenn..buna da çok gülmüştüm..
bir de diyor ya simitçi de bile 2 tane blackberry var..biri iş içinmiş..sanki hong kong daki susam borsasını takip ediyor..
neyse gitmeyenler kızmasın bize..herkese tavsiye...

eheheh ay çok güzel işte napalımmm bedavaya özet geçioz iştee

ilerlleyen zamanlarda canım sıkıldıkça izlerim ben bunu gneee

senin yawrucak napıyor

eheheh ay çok güzel işte napalımmm bedavaya özet geçioz iştee

ilerlleyen zamanlarda canım sıkıldıkça izlerim ben bunu gneee

senin yawrucak napıyor

oğluşum araya girdi..gangdam style oynuyoruz bir saattir..napsın teyzesi doruk paşam..oyun oynayıp evi dağıtıp peşinden benim düzenlememi izlemekten zevk alıyor...

oğluşum araya girdi..gangdam style oynuyoruz bir saattir..napsın teyzesi doruk paşam..oyun oynayıp evi dağıtıp peşinden benim düzenlememi izlemekten zevk alıyor...

ay cnm yaaaaaa o zaman doruk paşaya armağaan ediorum bu videoyu

[video=youtube;60MQ3AG1c8o]http://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o[/video]

öylemi ben yeni geldim görmedim yoktur inşallah zaten olmaz merak etme ömür trip yapar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…