Sen bi banyo falan yap yat bence kocanı bekletmeBdv yasak demedimmi hemşom Sensiz yapamayız biz bizi mahrum bırakma kendinden hakim ol kendine
Onu banlama beni banla dermişimUyarını aldınmı hemşom geyik dışı takılmak yok Kurallara uyalım
arkadaşlar sizin muhabbetinize doyum olmaz ama benim çıkma vaktim geldi :) görüşürüz gene size keyifli sohbetler
Onu banlama beni banla dermişimUyarını aldınmı hemşom geyik dışı takılmak yok Kurallara uyalım
arkadaşlar sizin muhabbetinize doyum olmaz ama benim çıkma vaktim geldi :) görüşürüz gene size keyifli sohbetler
Dilekleri gerçekleştirmeyi pek severim, kimin için kendinizi feda ettiniz, ceza alırken o kişinin nikini yazıp xx size minnettar diye eklerim
Mmmmm şeyyyy:26::26:Şöyle yapalım rabia01 şimdilik uyarı aldı:) Bidaha bdvde kurala uymazsa onun yerine beni banlayın:26:Böylelikle bdvde gezmez yada nasılsa hemşom bbanlancak diye yorum yaparda yaparŞakaydı şaka
Mmmmm şeyyyy:26::26:Şöyle yapalım rabia01 şimdilik uyarı aldı:) Bidaha bdvde kurala uymazsa onun yerine beni banlayın:26:Böylelikle bdvde gezmez yada nasılsa hemşom bbanlancak diye yorum yaparda yaparŞakaydı şaka
aa lütfen rabia01 bdv'ye uğrayın kırmayın beni, bak özellikle bekliyorum sizi
İşin sonu "kara murat benim, hayır benim, asıl benim"e dönmesinde..
demek sakaydi hebende ne fedakar hemsom var diyordum
ben almasam :18: bugünki gri korkusu bikac gün yeter bana :18::18:
Latife yapıyorum umarım kimse kırılmıyordur
Hepinize bol ve bansız muhabbetler, hayırlı geceler...
Dün inciciler bugünde sen ve tokyoo yüzünden topiğimizde adrenalin patlaması yaşandı
Aşkolsun hemşom ben deil kara murat baddal gazi tarkan bilem olurumbizimki muratlida eline yüzüne bulastirdi
kizlar ben cikiyorum gidip kahvemi yapip korku filmini izleyim
yarin ödev icin destek bekliyorum sizden unutmayin
ALLAHA emanet olun iyi geceler
bizimki muratlida eline yüzüne bulastirdi
kizlar ben cikiyorum gidip kahvemi yapip korku filmini izleyim
yarin ödev icin destek bekliyorum sizden unutmayin
ALLAHA emanet olun iyi geceler
Dün inciciler bugünde sen ve tokyoo yüzünden topiğimizde adrenalin patlaması yaşandı
Ne demek, iyi geceler.
Hemşodan murat falan olmaz ben söyliyim. Direk bizans imparatoruna ispiyonlar.
Wuuuu huuuuu kop kop... Ben bu topiin u kadar eğlenceli olduğunu bilmiyordum yani. Kızlar beni iyi güldürdünüz.
İyi oldu iyi biz zaptedemiyoruk hemşomuTeşekkürler hayırlı gecelerr
Aşkolsun hemşom ben deil kara murat baddal gazi tarkan bilem olurumHayırlı geceler:) Rang de basantiyi izlee mükemmell
Hemşodan murat falan olmaz ben söyliyim. Direk bizans imparatoruna ispiyonlar.
.
Seninki mob keserken takılırsın artıkın sende bize
Hip alıntı yapamadım sanada hayırlı gecelerr tatlı uykularr
Bende kaçimde film devirim öpüldünüz
günaydın kızlarrr