- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
Nerden öğrendim biliyomusun special edition var ya onu takip ettimaaaa bi baktım bu topik bizim julinin
ehehehe ay amaneyn desene her an takiptesin senn topikten kaçmış bana gelmiş ömür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden öğrendim biliyomusun special edition var ya onu takip ettimaaaa bi baktım bu topik bizim julinin
Bilemiyorum ki :44: Biraz ara vermistim foruma.. Karsilasmis olabiliriz... TAnitayim kendimi
ehehehe ay amaneyn desene her an takiptesin senn topikten kaçmış bana gelmiş ömür
hadi bakalım tanıt bize kendini cv ni beklioruz adın ne yaşın kaç evlimisib bekarmısın ne yer ne içersin vs vs
hadi bakalım tanıt bize kendini cv ni beklioruz adın ne yaşın kaç evlimisib bekarmısın ne yer ne içersin vs vs
Yakaladım amaTuttum kulağından getirdim dermişim
çok mu kızdın kıza bana geldi die hemen çıkmış netten
Adim GuL. 21 yasindayim ve 1 senelik evliyim.. Fransada yasiyrm.. yeme icme konusuna gelince daha agzima bir lokma atmadim bu sabah yani ..
Hem de nasıl
Evet bekliyoruz
21 yaşındasın ve de evlisin ömür ben evde mi kaldım ama yaaaaaa :84::84: 23 yaşındayım daha nişanım bile olmadı ramazan sora olcak :84::84:
Hayırrrrrrr geç değil biz çok erkenciydik:78:Ben de 19 yaşında evlendim:78:21 yaşındasın ve de evlisin ömür ben evde mi kaldım ama yaaaaaa :84::84: 23 yaşındayım daha nişanım bile olmadı ramazan sora olcak :84::84:
bende diom bu kızın kulağı neden kızarmış yaaaa :18::18:
bekle ömüürüm sende bekle
Hayirli olsun uzulme annem beni basindan atmis demekki
Hayırrrrrrr geç değil biz çok erkenciydik:78:Ben de 19 yaşında evlendim:78:
öyle deme yoksa ben evde kalmadım daha :84::84:
ben daha bekarım ama yaaaaa :84::84:
Evet bence de oyle Ben erken evlendim herhal
Düğün ne zaman düşünüyosunuz
bende dedim beni koca kafalıyaaa ama daha askere gitcem dedi askere gitti geldi şimdi yapcaz artık nişanımızı