- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
Cansın... :)"Yaşamı boyunca herkes "birini" bulur; ama "birbirini" bulmak çok az insana nasip olur..."
nedense senin mesajından sonra yukarıdaki söz geldi aklıma,kalbime ve gülümsetti beni... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın... :)"Yaşamı boyunca herkes "birini" bulur; ama "birbirini" bulmak çok az insana nasip olur..."
nedense senin mesajından sonra yukarıdaki söz geldi aklıma,kalbime ve gülümsetti beni... :)
“Yapılana kadar her şey imkansız görünür.” NELSON MANDELA
hayırlı,huzurlu,bereketli bir gün olsun inşallah... :)
sende birikim anlamında gelecek görüyorum ben yazılarından tanıdığım kadarıyla... :)
çok anlamlı bir söz.. iyi gelir zor zamanlarda... :)
Che Guevara'nın
"Peşinden gidecek cesaretin varsa bütün hayaller gerçek olabilir…" sözünü de çok severim ben... :)
Canım eğer odeyebilecek durumdaysaniz yaptırmanız en iyisi ama 30 bin de az bir rakam değil. Zorlanacaksanız ve tadilat zaruri değilse yaptırmayın. Aileniz yardım edemez mi sen zaten çok aklı başında birisin kısa sürede geri ödeyebilirsin hemde strese girmemiş olursun.kızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana
tesekkur ederım yorumların ıcın canım. aılelerden yardım almıyoruz canım 1 kurus bıle benım aılem verırde esımın aılesı vermez o yuzden bende benım aılemden ıstemem. sagolsun annem zor durumda olursam yapar bısıler ama suanda ıstemem. bı kac kısıyle daha goruselım bakalım ne fıyat verecekler. ondan sonra kesın kararımı verıcem cok sagol tekrarCanım eğer odeyebilecek durumdaysaniz yaptırmanız en iyisi ama 30 bin de az bir rakam değil. Zorlanacaksanız ve tadilat zaruri değilse yaptırmayın. Aileniz yardım edemez mi sen zaten çok aklı başında birisin kısa sürede geri ödeyebilirsin hemde strese girmemiş olursun.
İnşallah canım, evet çabuk öğreniyorum, sorun biraz geç kalmış olmam, ama hiç olmamasından iyidir demi:) Gerçi ben de başka konularda çok erken davrandim 8. sınıfta bir oğlum üniversite 1. Sınıfta da bir kızım var. Genç yaşta anne oldum onların eğitimine çok önem verdim meyvelerini de almaya başladım çok şükür. En büyük zenginligim onlar. Şimdi sıra diğer hayallerimi gerçekleştirmeye geldi ve olacaklarına gerçekten inanıyorum
Tadilat işleri zordur evet ama bir şekilde hallolur canını sıkma... Kendiniz tek tek halletmeye çalışsanız hem daha kaliteli hem daha ucuz olur ama biraz vakit alırkızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana
tesekkur ederım yorumların ıcın canım. aılelerden yardım almıyoruz canım 1 kurus bıle benım aılem verırde esımın aılesı vermez o yuzden bende benım aılemden ıstemem. sagolsun annem zor durumda olursam yapar bısıler ama suanda ıstemem. bı kac kısıyle daha goruselım bakalım ne fıyat verecekler. ondan sonra kesın kararımı verıcem cok sagol tekrar
39 yaşındayım ondan geç kaldım deyip duruyorumMaşallah Can'ım... :)
En büyük birikim yatırım zenginlik evlatlarımız...
Ben seni çok daha küçük düşünmüştüm :)
İşin zor kısmını halletmişsin gerisi kolay
39 yaşındayım ondan geç kaldım deyip duruyorum
Günaydın arkadaşlar, ülkemiz için hep beraber dua edelim, katılırsanız çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ulkemiz-icin.913408/
Canım benim deneyimim yok ama bende çok istiyorum..Eşimin memleketinde bahçeler çok güzel ve yeşillik.. çoğu insan öyle kurmuş prefabrikleri..içim gitti benimde..arkadaşlar prefabrik ev deneyimi olan var mı... görüntüleri çok güzel istediğin büyüklükte,tek katlı,çift katlı seçenekleri var ama hiç kullanmadığım ve kullanan tanımadığım için biraz çekincelerim var doğrusu... :)
bir arsamız var ve ben üstüne hem pratik olması,hem kısa sürede bitmesi hem de fiyat olarak uygun olması hasebiyle prefabrik ev yapmak istiyorum.... zaten sürekli kalınmayacak yıl boyunca 4-5 kez gidilip en fazla 3-4 gün kalınacak yakın bir yer...
tecrübelerinizi paylaşmanızı diliyorum... :))