- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Ne kadar doğru, ne kadar güzel bir söz, her sabah yeni bir başlangıç değerini bilene.“ Ve bir sabah daha uyandırıldık. Bir şans daha verildi bize... Belki tövbe eder, şükrederiz diye... “
Ya tabi ki. Olmaz mı? Benim anmadigim o kadar güzel isimler var ki daha. Hepsi güzel, gizli, akıllı, vicdanlı kadınlar.@kikikoko da var The Black öyle değil mi?nikini değiştirmiş.şimdi oJanita . çağıralım mı onu da....
Sanırım ben uzaklaştıktan sonra geldiniz siz buralara... Düşündüm çıkaramadım bir türlü, ama tanımak isterim bu kadar güzel şeyler söyleniyorsa sizle ilgili , bu güzel enerjiyi kaçırmak istemem...Ne kadar doğru, ne kadar güzel bir söz, her sabah yeni bir başlangıç değerini bilene.
Günaydın, mutlu haftalar...
Sabah motivasyonu.Hiç bir zaman, hiç bir şey için geç değildir, hala yaşıyorsak... :)
Ya tabi ki. Olmaz mı? Benim anmadigim o kadar güzel isimler var ki daha. Hepsi güzel, gizli, akıllı, vicdanlı kadınlar.
SertSessiz öyle gönlü geniş bir insandır ki. Anlatamam. Çok çok çok başka...
sempatik_kiz , mornergis , Janita karamelli_turta bak şu an aklıma gelmeyenler de var. Nickleri unutuyorum , karıştırıyorum zaman zaman.
Ama bu insanların hayata bakışı, duruşu çok çok başka.
@meyraa ,bir yudum mutluluk , DenizGeldi sizleri çok çok seviyorum...
Pazartesi pazartesi bir sevgi çığırtkanlığı ben de yine...
Çok çok güzel bir gün olsun umarım.
Sanırım ben uzaklaştıktan sonra geldiniz siz buralara... Düşündüm çıkaramadım bir türlü, ama tanımak isterim bu kadar güzel şeyler söyleniyorsa sizle ilgili , bu güzel enerjiyi kaçırmak istemem...
Hepimizin birbirinden öğreneceği ve birbirimizin hayatına dokunacagi noktalar var...
Sevgiler kocaman ❤
Sabah motivasyonu.
Günaydın canım güzel bir gün dilerim ❤
çok teşekkür ederimSanırım ben uzaklaştıktan sonra geldiniz siz buralara... Düşündüm çıkaramadım bir türlü, ama tanımak isterim bu kadar güzel şeyler söyleniyorsa sizle ilgili , bu güzel enerjiyi kaçırmak istemem...
Hepimizin birbirinden öğreneceği ve birbirimizin hayatına dokunacagi noktalar var...
Sevgiler kocaman ❤
“ Ve bir sabah daha uyandırıldık. Bir şans daha verildi bize... Belki tövbe eder, şükrederiz diye... “
Bu msj tüm ruh halimi değiştirdi bugün
Hayat öyle garip ki aslında tek amaç, her şartta her insandan iyi şeyler alabilmeyi becerebilmek ne güzel şey
Bende size merhaba desem..
Uzun zamandır okuyucuyum ama hiç yazmadım..
doğruyu söylemek gerekirse, birkaç mesajına denk gelmiştim ve sohbet edebileceğim, buralarda görmek isteyeceğim insanlardan biri diye düşünmüştüm... :)
ne güzel tevafuk olmuş o zaman, bu söz, buraya gelmene vesile olmuş, merhaba, hoşgeldin… :)
çok teşekkür ederim
ben uzun uzun yıllar önce o zaman kullanıcı adı farmasi idi, onun kirli çıkılar topiğini takip ediyordum.
evlilik, iş güç, hayat telaşesi derken epey süre bakmadım buralara. 7 yıl sonra aklıma geldi bir bakayım dedim farmasi var mı topik duruyormu, tabi o kadar sürede epey şey değişmiş
o zamankaramelli_turta nın topiğini görüp döndüm buralara.
iyi ki de dönmüşüm; kalbi güzel, güçlü, akıllı, merhametli normalde bir arada getiremeyeceğim sevgi dolu
çok güzel insanlar tanıdım.
aaaa, o zaman sen beni eskiden de biliyordun canım, yanılıyor muyum :)) zira, farmasi nin "kirli çıkılar" topiğiyle başladım buralarda sohbete ben... :)
tabi biz yaşlandık, 40 a merdiven dayadık, çömezlik dönemlerimizdi, o dönem...
geri dönünce birkaç hafta kirli çıkıları okudum, sonra sizi diğer topiklerde gördüm,aaaa, o zaman sen beni eskiden de biliyordun canım, yanılıyor muyum :)) zira, farmasi nin "kirli çıkılar" topiğiyle başladım buralarda sohbete ben... :)
tabi biz yaşlandık, 40 a merdiven dayadık, çömezlik dönemlerimizdi, o dönem...
ben kirli çıkıları takip etmeyi hiç bırakmamalıydım, çok seviyeli düzgün insanlarının paylaşımlarının olduğu, birikim konusunda gaza getiren efsane bir topikti o.bende kirli çıkılara tutunmaya çalışmış yer edinemeyince girmeyide birikimide bırakmıştım itiraf ediyorum
sonra hatırlayıp tekrar buralarda gezmeye başladım bir daha da ayrılmadım :)