Her Telden Ekonomi...

ben kirli çıkıları takip etmeyi hiç bırakmamalıydım, çok seviyeli düzgün insanlarının paylaşımlarının olduğu, birikim konusunda gaza getiren efsane bir topikti o.
borç öderken bile birikim yapmayı oradan öğrendim ben, saygılarımı sunarım hepsine

Evet o pişmanlığı bende yaşıyor ilk çalışmaya başladığım 5 yılın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum. Ama olsun yine de erken başladım, bilinçlendim diyorum.

Böyle düşünmenize çok sevindim o kdr mutlu oldumki..
Hoşbulduk, derin, dolu, zevkli sohbetlere o zmn :)
Bu aralar emme basma tulumba gibi bir çok iyi bir dipteyim, sakin ve huzurlu sohbetlere ihtiyacım var, derin bakış açılarına, herşeyin geçici olduğuna.. Bu sayfa bana iyi gelecek hissediyorum..

bana "sen" de lütfen... :)

o kadar haklısın ki, insanlar zaten sorunlardan, sıkıntılardan, dedikodulardan bunaldı... tamam, onu konuşalım, bunu konuşalım, o öyle yaptı, bu böyle yaptı, sürekli yakınalım, ama var mı bize bir faydası, cevap; kocaman bir "HAYIR"

her birimiz kendimizi düzeltmeye çalışırsak, zaten karşımızdaki de er ya da geç düzelecektir veya hayatımızdan tamamen çıkacaktır, madden ve manen... sadece biraz sabır...

detaylarla, fuzuli şeylerle uğraşmaktan, hayatın gerçeklerini kaçırıyoruz, ve ömrün sonuna doğru, geriye dönüp baktığımızda, elimizde kocaman bir sıfır, pişmanlıklar, keşkeler ama iş işten çoktaaan geçmiş...

çok geç olmadan, şu an, dünya ve ahiretin, bütüüün maddi ve manevi güzelliklerine erişmek olsun amacımız... o zaman belki ucundan, köşesinden yakalarız hayatı... yoksa hem bu fani dünyada mutsuz, hem ebedi hayatta bedbaht olanlardan oluruz, Allah muhafaza...

geri dönünce birkaç hafta kirli çıkıları okudum, sonra sizi diğer topiklerde gördüm,
geçmişten gelen tanıdık bir dostu yeniden görmek gibi :)))
yaşlanmak ne kelime, her gününe güzellik katıp, kalbini merhametle doldurarak yaş almaktır o...

tabi, senin yaşlarda o satırları yazmak kolay... :)

Günaydın kızlar...
Yeni gün tüm güzellikleri ile beraber gelsin hayatımıza...
Bugün çok yoğun olacağım... boşanmak isteyen bir hanım da birazdan gelecek...fırsat varken bir selam vereyim dedim...
Hepinizi seviyorum...
Görüşürüz sonra...

aleyküm selam canım, kolaylıklar diliyorum...:KK200:

Günaydın
Hayırlı, mutlu , sağlıklı, bereketli haftalar dilerim hepimize

Bu sabah en yakınımdaki kişiye güçlü durmasını hayatını en iyi hale getirebilecek olanın kendisi olduğunu anlatmaya çalışırken keşke buraları okuyabilse diye geçirdim içimden ama biliyorum okumaz lafta kalır
Neyse o da anlayacak daha iyi dinleyecek beni bir gün
Ben ona doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim

Günaydın
Hayırlı, mutlu , sağlıklı, bereketli haftalar dilerim hepimize

Bu sabah en yakınımdaki kişiye güçlü durmasını hayatını en iyi hale getirebilecek olanın kendisi olduğunu anlatmaya çalışırken keşke buraları okuyabilse diye geçirdim içimden ama biliyorum okumaz lafta kalır
Neyse o da anlayacak daha iyi dinleyecek beni bir gün
Ben ona doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim

" güçlü durmasını hayatını en iyi hale getirebilecek olanın kendisi olduğunu... "

işte mesele bu... :) her şey, bizde başlar ve bizde biter...

bana "sen" de lütfen... :)

o kadar haklısın ki, insanlar zaten sorunlardan, sıkıntılardan, dedikodulardan bunaldı... tamam, onu konuşalım, bunu konuşalım, o öyle yaptı, bu böyle yaptı, sürekli yakınalım, ama var mı bize bir faydası, cevap; kocaman bir "HAYIR"

her birimiz kendimizi düzeltmeye çalışırsak, zaten karşımızdaki de er ya da geç düzelecektir veya hayatımızdan tamamen çıkacaktır, madden ve manen... sadece biraz sabır...

detaylarla, fuzuli şeylerle uğraşmaktan, hayatın gerçeklerini kaçırıyoruz, ve ömrün sonuna doğru, geriye dönüp baktığımızda, elimizde kocaman bir sıfır, pişmanlıklar, keşkeler ama iş işten çoktaaan geçmiş...

çok geç olmadan, şu an, dünya ve ahiretin, bütüüün maddi ve manevi güzelliklerine erişmek olsun amacımız... o zaman belki ucundan, köşesinden yakalarız hayatı... yoksa hem bu fani dünyada mutsuz, hem ebedi hayatta bedbaht olanlardan oluruz, Allah muhafaza...

Evet ama yine de benim gözümde herkes ya kötü ya iyi değil belli mesafede sohbet edebilmeyi becermek isterim. Bazen ipin ucu kaçsada üzülsemde yine de kolay kolay tepki veremiyorum. Gerçekten tek amaç güzellik olmalı, huzur sevgi olmalı. İnsan mutlu olmadan nasıl mutlu edebilirki.. Kendini sevmeden nasıl sevebilirki..
Ben çok küçük bir ilçede çalışıyorum, ve dışarıdan tek insandım. Hep aynı msjı vermeye çalıştım, ben her halükarda sizi kabul ediyorum ve seviyorum. Oysa bana uymayan çok şey vardı. Şimdi o sabrım yok, hosgörüm yok sanki. Zaman geçtikçe olgunlaşacağıma, hoşgörüm artacağına azalıyor. En çokta bunu çözmek istiyorum.

Evet ama yine de benim gözümde herkes ya kötü ya iyi değil belli mesafede sohbet edebilmeyi becermek isterim. Bazen ipin ucu kaçsada üzülsemde yine de kolay kolay tepki veremiyorum. Gerçekten tek amaç güzellik olmalı, huzur sevgi olmalı. İnsan mutlu olmadan nasıl mutlu edebilirki.. Kendini sevmeden nasıl sevebilirki..
Ben çok küçük bir ilçede çalışıyorum, ve dışarıdan tek insandım. Hep aynı msjı vermeye çalıştım, ben her halükarda sizi kabul ediyorum ve seviyorum. Oysa bana uymayan çok şey vardı. Şimdi o sabrım yok, hosgörüm yok sanki. Zaman geçtikçe olgunlaşacağıma, hoşgörüm artacağına azalıyor. En çokta bunu çözmek istiyorum.

sorunun farkında olmak, sorunu çözmenin ilk adımıdır ve başlamak bitirmenin yarısıdır... zor kısmı başarmışsın, bundan sonrası daha kolay olacaktır... :)

Ya tabi ki. Olmaz mı? Benim anmadigim o kadar güzel isimler var ki daha. Hepsi güzel, gizli, akıllı, vicdanlı kadınlar.
@SertSessiz öyle gönlü geniş bir insandır ki. Anlatamam. Çok çok çok başka...
sempatik_kiz sempatik_kiz , mornergis mornergis , @Janita @karamelli_turta bak şu an aklıma gelmeyenler de var. Nickleri unutuyorum , karıştırıyorum zaman zaman.

Ama bu insanların hayata bakışı, duruşu çok çok başka.

@meyraa , bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk , DenizGeldi DenizGeldi sizleri çok çok seviyorum...
Pazartesi pazartesi bir sevgi çığırtkanlığı ben de yine... :KK49:

Çok çok güzel bir gün olsun umarım.

Hepimizin hayata bakış açısı neredeyse aynı.
Bence bu yüzden bu kadar sevdik birbirimizi.:KK36:

Birilerinin aklında isim olarak yer edinebilmek gercekten cok önemli bence.
Keske burdaki herkesle ayni sehirde otursakda yüz yüze görüşebilme imkanımız olsa diye geçiriyorum bazen içimden.:KK51:

Hepimizin hayata bakış açısı neredeyse aynı.
Bence bu yüzden bu kadar sevdik birbirimizi.:KK36:

Birilerinin aklında isim olarak yer edinebilmek gercekten cok önemli bence.
Keske burdaki herkesle ayni sehirde otursakda yüz yüze görüşebilme imkanımız olsa diye geçiriyorum bazen içimden.:KK51:

ben de, bir kaç gün önce, bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk , The Black The Black , K kahvemsi mutluluk , DenizGeldi DenizGeldi ve sizleri, İstanbul da bir hafta sonu ağırladığımı hayal ettim... :)

sorunun farkında olmak, sorunu çözmenin ilk adımıdır ve başlamak bitirmenin yarısıdır... zor kısmı başarmışsın, bundan sonrası daha kolay olacaktır... :)

Bilmem denk geldinizmi.. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bambaşka bir insan eş arkadaş evlat. Aslında en büyük gücüm ama 2 yıllık ayrılık beni çok zorladı. Sabrımı tüketen en büyük şey bu ayrılık..

Bilmem denk geldinizmi.. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bambaşka bir insan eş arkadaş evlat. Aslında en büyük gücüm ama 2 yıllık ayrılık beni çok zorladı. Sabrımı tüketen en büyük şey bu ayrılık..

neden ayrı şehirlerdesiniz , iş vs. mi? evladınız var mı? 2 yıl çok uzun bir süre...

aslında bir kaç kişi dışında, kimsenin ne iş yaptığını, evli mi, çocuğu var mı yok mu vs. bilmiyorum açıkçası :KK17:

neden ayrı şehirlerdesiniz , iş vs. mi? evladınız var mı? 2 yıl çok uzun bir süre...

aslında bir kaç kişi dışında, kimsenin ne iş yaptığını, evli mi, çocuğu var mı yok mu vs. bilmiyorum açıkçası :KK17:

2016 yılı Ekim ayında evlendik, önceki süreçte ülkedeki durumdan dolayı tayin almam hem mantıksız, hem imkansızdı. Sonrasında kurum amirlerinin yetkileri genişledi, hepten çakılı kaldım. Eşim gelecek ama birsürü yaşanmışlık var, 10 yıllık tazminatı ve emeği var. İllaki kırgınlıklar patlamalar var. Düşündüğümüzden çok uzun sürdü, tek fark hep bir arada olmayı biz hiç bilmedik en zor ilk günler bize heyecan özlemle geçti ve birbirimize alıştık. Çocugum yok, hatta bu konu yu ayrı bir zamanda, ayrı bir hikaye ile anlatırım.. :)

“ Ve bir sabah daha uyandırıldık. Bir şans daha verildi bize... Belki tövbe eder, şükrederiz diye... “
Balkonun camını açtım, gün doğumunu seyrettim bu sabah. Mutfak doğu cephe olduğu için gün doğumu şahane seyrediliyor. Bir kez daha şükrettim yeni bir gün doğumuna daha tanık olabildiğim için...

X