Her Telden Ekonomi...

Günaydın güzel yürekli kadınlar o halde :)
İnsan çevresindeki insanların rengine boyanır diye bir söz vardır ya iyi niyetli güzel yürekli insanlar toplansin hep burada :)
Canim seni gormek ne guzel...
Benim bu foruma kayıt olma sebebim sendin ve senin o güzel yorumların, naifligin ve samimiyetin...
Ay ne iyi oldu be... valla uzun zaman görmediğim dostlarımı tekrar görmüşüm, bulmuşum, sımsıkı sarılıyorum hepinize...

Çok teşekkür ederim canım
Sen kalbi çok güzel bir insansın

Bazı insanlar vardır, çok fazla gelmese de, yazmasa da, çok sevilir, yerleri çok ayrıdır, özeldir...

The Black de onlardan biri, kalbinin güzelliği taaaa oralardan hissedilen... :)

Çok duygulandım. Öyle bir anda okudum ki bu mesajı.
İyi ki varsın , taa oralardan hem de...
Annelik beni iyice duygusal yaptı. Ya da daha değer , kıymet bilen birisine çevirdi..

Bu hayatta sizler gibi insanların olması öyle mutluluk verici ki.
Allah gerçek hayatta da nasip etsin.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var...

Çok teşekkür ederim canım
Sen kalbi çok güzel bir insansın
elecda ne kadar karmaşık yazmışım. Aslında çok konuşasım var bu sıralar.
Her şeyden...
Çok sustum belki ondan.
Belki dönem dönem anlaşılamadığımi düşündüğümden...
Bazen çok iyi bir şey yaparken , bir güzellik yaparken , güzel düşünürken bir bakıyorsun kötü oluvermiş o. Öyle görünüyor dışarıdan...
Sen o karmaşık yazıdan anladın beni...
Sen kadar yüce gönüllü olabilmeyi istiyorum ...
Allah tan bunun için kapılar açmasını da...
Çok iyi geldiniz...

Bazı insanlar vardır, çok fazla gelmese de, yazmasa da, çok sevilir, yerleri çok ayrıdır, özeldir...

The Black de onlardan biri, kalbinin güzelliği taaaa oralardan hissedilen... :)
Çok duygusalim...
Sımsıkı kucaklıyorum ..

Resmen içimi döküyorum yine. Okuyanlar kusura bakmasın lütfen...
Hepinize güzellikler diliyorum ...

bir yudum mutluluk ve K kahvemsi mutluluk ikinizi de tekrar gördüğüme çok sevindim.
Can elecda... prenseslerinle hep mutlu olasin insallah...ben burada yokken kucuk hanim da gelmis sanirim... işe de başlamışsın tekrar...zor mutlaka ama sen hepsinin altından çok güzel bir şekilde kalkarsın biliyorum...Iyi ki senin gibi anneler, senin gibi kadınlar var... Bir hemcinsim olarak gurur duyuyorum seninle...
Bugün çok güzel bir gün oldu kesinlikle... Hepinizi tekrardan bulmuşçasına sevindim.

Sakın bir yerlere kaybolmayın artık.

Seni tekrar görmek de bana çok iyi geldi Burası yanlış anlaşılmalara çok açık bir ortam ama sen yine de susma, bak dünyaya aynı pencereden bakan insanların yolları bir şekilde kesişiyor.
Güzel düşünerek yaptığın ya da söylediğin bir şey kötü sonuçlanabilir ama önemli olan niyettir. Ben seni çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi geliyor ve biliyorum ki birini bilerek incitmen mümkün değil senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…