Her Telden Ekonomi...

Çok teşekkür ederim
Minik kızım 3 aylık oldu ve işe başlamama bir hafta kala biberonu reddetmeye başladı. Öyle olunca miniğim ben ve bakıcı ablamız beraber iş başı yaptık:)) Ek gıdaya alışana kadar yani 5 ay civarı beraber gidip geleceğiz artık.

İnşallah sizin gibi yetiştebilirim evlatlarımı, kendi ayaklarının üzerinde dimdik duran kadınlar olurlar.

Maşallah ya, daha dün gibi, hamile olduğunu öğrendik, küçük hanım 3 aylık olmuş bile... :)

Ne tatlıdır şimdi o, cennet kokulu

Bugün de akşam yaptık kazasız , belasız, çok şükür...
15 :00 e kadar dışardaydık, öğleden sonra elli tane program vardı, ama benim hiç halim yoktu :)
Eşimi seminere yolladım, çocukları aldım eve geçtim, annemi çağırdım oturduk, şimdi de çocuklarla evde sinema keyfi yapıyoruz :) “Sevginin Gücü” :)

Yarın da arkadaşlarla İstanbul yakınlarında piknik tarzı kahvaltıya gideceğiz, akşama kadar :)

Yeni hayatıma baslamamda dün okuduğum bir hayat hikayesi ve yaşadığım bir olay vesile oldu.
Zaten bir takım kararlar alıştım uygulamaya geçirmek için zaman diyip erteliyordum ki hayatın ertelenecek kadar uzun olmadığı dank etti sanki.
Oncelike manevi birikime yönelmeye karar verdim, ne zamandır ihmal ettiğim şeyleri yapmaya bugün itibari ile başladım.
Çok şükür inancı tam bir insanım ama sorumluluklarimi pek yerine getiremezdim, artık bahane yok.
İç huzurum için kızdığım, kirildigim herkesi affedip ama unutmadan üstümdeki yüklerden kurtuldum. Herkese son bir şans verdim.Bugün mesela bir iş arkadaşımin düğününe gittim ki normalde olsa asla gitmem. Ama yeni yaşantıma ters düşmesin :)
Kendimi affettim herşeyden önce, yanlislarimla yuzlestim her konuda.
Maddi konularda da aldığım kararlar var ama onları uygulamak için henüz bir adım atmadım, pazartesi sağlam kafayla iyi bir hesap kitap yapıp bu konuyu da düzene koyacağım.
Ama hayat kısa hiç yaşamamış gibi ölenlerden de olmak istemiyorum, Rabbinin huzurunda eksik kalmak da istemiyorum
Bakalım ilk gün için fena gitmedim.
Bu arada bugün saç rengimi de değiştirdim :)))
Topyekûn degisiklik için ilk adımlar ...

Oooo maşallah hızlı başladın :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, serzenişlerin o kadar tanıdık ki...

Kesinlikle, elimizde olan sadece ve sadece şu “an”
Geçen geçmiş, beş dakika sonramız meçhulden, bu ne özgüven, diye düşünmeli insan...

Hepimizin eksikleri, hataları, bilip, inanıp hayata geçiremediği gerçekleri var...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, attığımız, atmaya çalıştığımız her doğru adımda.....

Amin, inşallah.
Birşeyler yapmak için sonrayi beklemek bile ne kadar yorucu aslında.
Hayat sadece bugünden ibaret.
Dün bitti gitti, yarın olacak mı belirsiz.
Bugünü layıkıyla yaşamak aslında yeni hayatımın ozeti

Bu arada o hayatı ve o olayı da, çok özel değilse, paylaşırsan sevinirim... belki sende gösterdiği etkiyi, bizlerde de gösterir...

@kikikoko da var The Black öyle değil mi?nikini değiştirmiş.şimdi o Janita . çağıralım mı onu da....

sen de....
saklambaç oynayan sensin...
şeyyy...sen diyebiliyordum dii mi.

Günaydın kızlar
Hadi bakalım tembellik yok uyanın uyanın
Erkenden kalktık. Kahvaltilar yapıldı. Büyük oğlumu kursa gönderdim. Ben de evi toparliyorum. Bulaşık makinasını çalıştırdım. Birazdan süt aliriz yoğurt için. Birkac eksik var onlar da alınır.
Öğleden sonra nasipse avm ye gideceğiz bakalım. Biraz değişiklik olsun çocuklara... sürekli okul sürekli ders... biraz hava alsınlar...
Mutlu pazarlar herkese

Günaydın canım...

Çoktan yola revan olduk biz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…