Her Telden Ekonomi...

Oyyyy canlarım benim...
Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz bu kadar yürekten çağırırsınız da ben gelmem mi? Samimiyet bu hayatta olmazsa olmazim olmuştur hep. Böyle samimi arkadaşlıklar da her yerde bulunmaz ve çok ama çok değerlidir bilirim.
Iyi ki varsınız @meyraa K kahvemsi mutluluk @DenizGeldi ve yüreği yüreğime iyi gelen tüm dostlar... :KK200:
Sizleri seviyorum ve çok özledim sizleri.
O zaman buradayız artık... Hep beraber buralardayız...:KK200:

Bakııın, daha az önce, ben size; gelir, gelmezse de, ben getirmesini bilirim, demedim mi :)

Canım benim, hoşgeldin, mutluluklar getirdin, hem de yudum yudum... :KK200:

Kalp kalp kalp kalp
Daha dün bunu okudum biliyor musun
Daha doğrusu dün kısacık birkaç saatte o kadar çok şey oldu ki, bugün yeni başlangıçlar yapmama vesile oldu üst üste gelen durumlar.
Biz o mesajları unutmuştuk ama madem yeni bir dostluk ve hayatımda hep olmasını istediğim bir abla figürü var ettiyse son mesaj kalsın öncesi yine yok :)

Abla yok, kardeş kardeş, lütfen yani... :)

Hoş geldin güzel kalpli insan.
Çok coooook özledim seni.
İyi ki varsin
Canım benim...
Ben de seni çok özledim.
Sen gelmesen gelir miydim inan ki bilmiyorum.
Meyra ile zaten görüşebiliyoruz. Ama burasını tamamen bitirmiş gibiydim kafamda ben. Demek ki yüreğimde bitmemiş ki gelebildim. O da sizler sayesinde...:KK200: yuregimde yer etmişsiniz var mı daha ötesi...

Bakııın, daha az önce, ben size; gelir, gelmezse de, ben getirmesini bilirim, demedim mi :)

Canım benim, hoşgeldin, mutluluklar getirdin, hem de yudum yudum... :KK200:
Hoş buldum canım ...

E sen beni tanıyorsun ki... Huyumu, suyumu biliyorsun...
En önemlisi de yürekle çağrılan yere koşarak gideceğimi biliyorsun...
Iyi ki geldik iyi ki hepimiz burdayiz. Çok mutlu başladı günüm sayenizde...

Seviyorum sizleri ben :KK200:

Hoş buldum canım ...

E sen beni tanıyorsun ki... Huyumu, suyumu biliyorsun...
En önemlisi de yürekle çağrılan yere koşarak gideceğimi biliyorsun...
Iyi ki geldik iyi ki hepimiz burdayiz. Çok mutlu başladı günüm sayenizde...

Seviyorum sizleri ben :KK200:

Ben de kaç kere gittim ama, bir süre sonra döndüm... vardır her şeyde bir hayır, sonunda güzel dostluklar kurmak varmış, bu işin hayrı da buymuş demekki diyorum... :)

Burası çok farklı bir ortam, evet reelde de var dostlarımız, arkadaşlarımız ama buradaki gibi, istediğimiz an, istediğimiz gibi, tabiri caizse dökülebileceğimiz, her konudan konuşabileceğimiz ortam yok...

Düşünsenize; yaa, dün altın aldım, sonra dolara arbitraj yaptım, parite düştü, bugün çok zarardayım, falanca kişinin ideolojik düşünceleri bana hiç uymuyor, hani zekat 40 da bir ya, onu paramızı kırka bölerek mi, yoksa %2.5 la çarparak mı buluyoruz, denetim raporuna eklediğim mizan ve bilanço rakamları birbirini tutmuyor, yarına gelecek misafirlerime, gelin pastası, kısır, börek yaptım, bi çeşit daha ne yapsam, Nouman Ali Khan ın, “Dirilt Kalbini” kitabını okudun mu? Gibi gibi sohbetler yapmaya çalıştığımızı :)

Kalpten dilediğin herşey gerçek olurmuş biz de seni kalbimizle çağırdık bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk .
Sen gelmezsen ben de hep buyuk bir eksiklik hissederdim.
@meyraa kalite ve akıl artık günümüzde o kadar nadir ki, burası pat diye gelip kafamizdakini yazıp akıllıca fikir aldigimiz güzel bir yer. Her konuda biraz biraz hisseder, anlarız birbirimizi.
Bu arada boğazda kahvaltı süper plan.
Afiyetler olsun.

Hoşgeldiniz...

Kesinlikle.... :)

Küçükken, köyde bi cesaretle ağaca çıkmıştım ve bir müddet orada kalmıştım... :)

Yani,, bırakın başkasının çıkardığı yerden, kendi çıktığım yerden zor inmiştim... :)
Hoşbuldum canım iyi insan iyi arkadaş dost kaldımıki benim etrafımıda yok ben tek başıma ögrendim çıkmayıda düştügüm yerden kalkmayıda tecrubelerle ögreniyoruz :KK200:

Kalpten dilediğin herşey gerçek olurmuş biz de seni kalbimizle çağırdık bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk .
Sen gelmezsen ben de hep buyuk bir eksiklik hissederdim.
@meyraa kalite ve akıl artık günümüzde o kadar nadir ki, burası pat diye gelip kafamizdakini yazıp akıllıca fikir aldigimiz güzel bir yer. Her konuda biraz biraz hisseder, anlarız birbirimizi.
Bu arada boğazda kahvaltı süper plan.
Afiyetler olsun.

Teşekkür ederim canım...

Oğlumun İstanbul un en ucunda, Boğaz’ın sonunda kursu var her Cumartesi... bizim için de bir yıldır artık sıradanlaştı, her Cumartesi onu beklerken kahvaltı yapıyoruz fırsattan istifade, daha doğrusu çocuklar olmadan kaçamak :)

Reel dostluklar çok zor , hatta belli bir yaştan sonra arkadaşlık kurmak bile zor.
Bir insana bir şey anlatırken kücücük bir şüphe bile duyuyorsan insan arkadaşlık veya dostluk olmuyor bunun adı.
Yapamıyorum ben açıkçası.
Samimiyet çok önemli bir kavram...

Bu hayatta bu kadar güzel düşünceli insanların olduğunu bilmek mutlu ediyor insanı...
İyi insan kavramını etrafımdan çok buradaki bazı kişilerde görüyorum.

Çok yüce gönüllü insanlar var.

Daim olsunlar.

@elecda da onlardan biridir mesela :KK66:

'Bir insanı sevmekle baslayacak herşey' in timsalidir benim için...

Daha birçokları gibi buradaki....

Teşekkür ederim canım...

Oğlumun İstanbul un en ucunda, Boğaz’ın sonunda kursu var her Cumartesi... bizim için de bir yıldır artık sıradanlaştı, her Cumartesi onu beklerken kahvaltı yapıyoruz fırsattan istifade, daha doğrusu çocuklar olmadan kaçamak :)
Hayallerimdeki kaçamak :rapci:

Hoşbuldum canım iyi insan iyi arkadaş dost kaldımıki benim etrafımıda yok ben tek başıma ögrendim çıkmayıda düştügüm yerden kalkmayıda tecrubelerle ögreniyoruz :KK200:

Mutlaka vardır canım, biz iyi insan, iyi arkadaş, iyi dost olmaya çalışırsak, inanıyorum er ya da geç ama mutlaka karşımıza iyi insanlar çıkacaktır...

İnsan düşe kalka büyür, olgunlaşır, zaman zaman düşeceğiz elbet ama önemli olan, düştükten sonra tekrar ayağa kalkabilmek... bunu başarabiliyorsak, sıkıntı yok :)

Reel dostluklar çok zor , hatta belli bir yaştan sonra arkadaşlık kurmak bile zor.
Bir insana bir şey anlatırken kücücük bir şüphe bile duyuyorsan insan arkadaşlık veya dostluk olmuyor bunun adı.
Yapamıyorum ben açıkçası.
Samimiyet çok önemli bir kavram...

Bu hayatta bu kadar güzel düşünceli insanların olduğunu bilmek mutlu ediyor insanı...
İyi insan kavramını etrafımdan çok buradaki bazı kişilerde görüyorum.

Çok yüce gönüllü insanlar var.

Daim olsunlar.

@elecda da onlardan biridir mesela :KK66:

'Bir insanı sevmekle baslayacak herşey' in timsalidir benim için...

Daha birçokları gibi buradaki....

Di mi ama.... reelde bulunamayan samimiyet ve sıcaklığı burada bulmak, bana da başlarda çok tuhaf ve imkansız gibi gelmişti... :)

:KK200:
Mutlaka vardır canım, biz iyi insan, iyi arkadaş, iyi dost olmaya çalışırsak, inanıyorum er ya da geç ama mutlaka karşımıza iyi insanlar çıkacaktır...

İnsan düşe kalka büyür, olgunlaşır, zaman zaman düşeceğiz elbet ama önemli olan, düştükten sonra tekrar ayağa kalkabilmek... bunu başarabiliyorsak, sıkıntı yok :)
Çok teşekür ederim canım benim güzel anlamlı yorumların için

X