Her Telden Ekonomi...

Hoş bulmayı umuyorum.
Hepinize kocaman sevgiler.
Güzel, aydınlık bir gün olsun İnşallah :)

umarım bulursun canım... :)

ben de küsüp gitmedim ama, buradan başka hiç bir yerde yazmama kararı aldım....tartışmalar, kaynana hikayeleri, dedikodular, kısaca boş sohbetler, benim dışımda da olsa, artık tahammül edilemez hal aldı bende.... buraya da uğrayabildiğim zamanlar uğrar, dostlarla muhabbet ederim... eski ,yeni bütün dostlara da açık, bizi seven buyursun... :)

hem burada sadece birikim, yatırım hikayelerimiz değil, serzenişler, umutlar, istekler, hayaller, annelik, eşlik, evlatlık, arkadaşlık, dostluk, her şey var... ama kırmadan, dökmeden, dedikoduya kaçmadan, kendi açımızdan bakarak, kendimizi anlatarak....

adı gibi, her telden ekonomi yapalım, maddi ve manevi... :)

Hoş bulmayı umuyorum.

ben de küsüp gitmedim ama, buradan başka hiç bir yerde yazmama kararı aldım....tartışmalar, kaynana hikayeleri, dedikodular, kısaca boş sohbetler, benim dışımda da olsa, artık tahammül edilemez hal aldı bende.... buraya da uğrayabildiğim zamanlar uğrar, dostlarla muhabbet ederim... eski ,yeni bütün dostlara da açık, bizi seven buyursun... :)

hem burada sadece birikim, yatırım hikayelerimiz değil, serzenişler, umutlar, istekler, hayaller, annelik, eşlik, evlatlık, arkadaşlık, dostluk, her şey var... ama kırmadan, dökmeden, dedikoduya kaçmadan, kendi açımızdan bakarak, kendimizi anlatarak....

Hoş bulmayı umuyorum.

Hoş bulmayı umuyorum.

Hoş bulmayı umuyorum.

daha iyi gördüm seni canım... :)

Deniz in nasıl, koca adam olmuştur.. :)

iş hayatı nasıl gidiyor, toparlanabildin mi, özellikle ruhsal olarak, zira çalışan birinin çalışmadığı dönemde geçirdiği buhranlı dönemleri çok iyi bilirim, lohusalığım bitene kadar zor dururdum evde, bunalıma girerdim... :)

Burası aktif olursa çok sevinirim. Ben de meyraa sizin gibi düşünüyorum.

Eylül ayında eşime zam olacak diye buzdolabı aldırdım. Bugün kdv indirimi olunca bana hani zam olacaktı diyor. Sanki müneccimim ben:63:
Halbuki geçen yıl alalım demiştim yanaşmamıştı peh...

daha iyi gördüm seni canım... :)

Deniz in nasıl, koca adam olmuştur.. :)

iş hayatı nasıl gidiyor, toparlanabildin mi, özellikle ruhsal olarak, zira çalışan birinin çalışmadığı dönemde geçirdiği buhranlı dönemleri çok iyi bilirim, lohusalığım bitene kadar zor dururdum evde, bunalıma girerdim... :)
Canım @meyraa seni niye gönderdiler ki, PC bin azizliğinden olsa gerek.
Şu paylaştığın Ali Şeriatı hikayesi kulağıma küpe olsun. Ne kadar da doğru..
Deniz iyi. Çok şükür.
İş hayatına adapte olmaya çalışıyorum toparlanmaya çalışıyoruz. Gerçekten nasıl içeri girdik bu kadar bilmiyorum.
Allah bugunumuzu aratmasin.
Bir yıl süre verdim kendimize , sonrasi daha ferahlık inşallah.
Birikim yapmayı çok özledim. Borçları bitirmek ilk ve öncelikli hedefim. Sonrasında Deniz için yatırım yapmak istiyorum. Umarım her şey yolunda gider ve olur.

Sağlığımiz en büyük zenginliğimiz... O yüzden hep sukrediyorum.

Her şey geçiyor. Geriye döndüğümde hep güzel hatırlamak istiyorum bu zamanları. O yüzden olumsuz düşünceleri atıyorum kafamdan , güzele iyiye odaklaniyorum.

Çünkü hep bir kapı açılıyor... Her zaman , O el hep üzerimizde...
Geri döndüğünde bekliyorum yine...

Canım @DenizGeldi seni de bekliyorum.
Aslında hep aklıma geliyorsunuz... Bu da güzel bir şey değil mi... Güzel anıp iyi dileklerde bulunuyorum teeee nerelerden...
Öpüyorum Deniz'i.

Burası aktif olursa çok sevinirim. Ben de meyraa sizin gibi düşünüyorum.

Eylül ayında eşime zam olacak diye buzdolabı aldırdım. Bugün kdv indirimi olunca bana hani zam olacaktı diyor. Sanki müneccimim ben:63:
Halbuki geçen yıl alalım demiştim yanaşmamıştı peh...

Hoşgeldin canım....

Erkekler hep öyle, boşver... :)

Canım @meyraa seni niye gönderdiler ki, PC bin azizliğinden olsa gerek.
Şu paylaştığın Ali Şeriatı hikayesi kulağıma küpe olsun. Ne kadar da doğru..
Deniz iyi. Çok şükür.
İş hayatına adapte olmaya çalışıyorum toparlanmaya çalışıyoruz. Gerçekten nasıl içeri girdik bu kadar bilmiyorum.
Allah bugunumuzu aratmasin.
Bir yıl süre verdim kendimize , sonrasi daha ferahlık inşallah.
Birikim yapmayı çok özledim. Borçları bitirmek ilk ve öncelikli hedefim. Sonrasında Deniz için yatırım yapmak istiyorum. Umarım her şey yolunda gider ve olur.

Sağlığımiz en büyük zenginliğimiz... O yüzden hep sukrediyorum.

Her şey geçiyor. Geriye döndüğümde hep güzel hatırlamak istiyorum bu zamanları. O yüzden olumsuz düşünceleri atıyorum kafamdan , güzele iyiye odaklaniyorum.

Çünkü hep bir kapı açılıyor... Her zaman , O el hep üzerimizde...
Geri döndüğünde bekliyorum yine...

Canım @DenizGeldi seni de bekliyorum.
Aslında hep aklıma geliyorsunuz... Bu da güzel bir şey değil mi... Güzel anıp iyi dileklerde bulunuyorum teeee nerelerden...
Öpüyorum Deniz'i.

Senin bu hallerine bayılıyorum canım, her hal ve şartta şükretmene... olması gereken de o.... sadece biraz sabır, bu şükrün sonu çok iyi olacak, hissediyorum ben... :KK200:

Ay ne karmaşık yazmışım. Oradan oraya atlamisim hep. Kusura bakılmasın. Bir süre yazmayınca kafada da bir sürü şey olunca böyle oluyor bazen :)

Gayet iyi anlaşılıyor canım, hep yaz sen, her şeyden yaz... hem sana iyi gelir, rahatlatsın, hem de bizler payımıza düşeni alırız... :)

Kaçak misafirlerimiz oluyor arada, ( kim olduğunu biliyorum senin :) ) bu güzel....

Hep oku bizi, güzelliklere bulaş... üzüm üzüme baka baka olgunlaşırmış, malum olduğu üzere... :)

X