- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok anlamlı bir söz çok doğrusu
:) Tam olarak bu.
Yemek yapmayı değil pasta börek yapmayı severim ama ben dar zamanlara sıkıştırılmış şeylerden pek hoşlanmıyorum.
Yani biraz daha sistematik olabilirsem hafta sonu halletmeye çalışarak düzene sokacağım eskiden de öyle yapardım.
Ama hiçbir zaman dört dörtlük olamayacagim :) ve bunu dert etmiyorum.
Önceliğimiz mutlu bir ev. Dağınıkmis, eksikmis çok önemli değil...
Bu topigin yeniden aktif olmasi, güzel kalpli kadınların bir arada olması ne kadar güzel.
bir yudum mutluluk da geri gelse keske
canlı günaydın @meyraa
boğazımı temizleyerek soruyorum sevgili @meyraa..
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu konularla bilgilisiniz...bir şey soracağım.şimdi şöyle bir şey oldu az önce.ara sıra da olmakta..
sabah namazı için telefonun alarmını kuruyorum.şartlanmış olarak kalktığım gibi eda ediyorum.az önce de kalktım.(az önce diyeli oldu tabii biraz.şimdi)kıldım yattım .yattığım gibi ezan okundu.
şimdi;
vakit girmiş miydi?kalkıp tekrar mı kılmalıydım?
ben hayatımda yeni bir sayfa açtığım için döndüm, Rabbim şükürler olsun ki lutuflarini gözüme gözüme soka soka gösterince kendimi ve herkesi affettim.Seni görmek ne güzel canım... :)
Seninle neredeyse aynı nedenlerden ben de gidiyordum, sonra, neden ben gidecekmişim, sadece burada yazarım, sadece burayı okurum, sorun da kalmaz, dedim ve bak sen de geldin, hoşgeldin.... :) dostluklar kolay kurulmuyor, burada dostlarla negatif enerjiyi atıp, deşarj oluyorum ben...
bir yudum mutluluk da gelir yakında, özler beni, bizi, zira ben onu özledim.... :)
Estağfirullah canım,
Şöyle; imsak girince sabah namazının vakti de başlar, yani imsak girmişse, sabah ezanı okunmadan da namaz kalınabilir, tekrar kılmaya gerçek yok
Bugün imsak 6:05 gösteriyor, yani 6:05 ten sonra kıldıysan, ezan okununca tekrar kılmaya gerek yok canım...
Allah kabul etsin... :)
Bana “sen” de, lütfen... :)
ben hayatımda yeni bir sayfa açtığım için döndüm, Rabbim şükürler olsun ki lutuflarini gözüme gözüme soka soka gösterince kendimi ve herkesi affettim.
Buradaki seviyeli paylaşımları seviyorum, seni de...
bir yudum mutluluk beni de özlemişim mıdır acaba, ben onu çok özledim...
teşekkürler....birden fazla teşekkür..
bilgi önemlidir benim için.karşımdaki kişi doğru bilgiyi veriyorsa (söz temsili)öğretmendir benim gözümde...öğretici...ve ben de öğrenci.her yeni bilgi beni biraz daha ben eder.bu yüzden tekrar teşekkür.
olur..sana sen derim...
sağ ol.
6:05i geçmişti...ben de İstanbul.'dan.
Yanaklarım kizardi, utandim. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Rabbim hepimizin hayatına dokunuyor da biz körmüşüz.
Herkes mutlu, huzurlu olsun yastığa başını koyduğunda vicdani rahat uyusun.
Evet sevgili meyraaa resmen bir avukata tehditte bulundun :)) ama yanındayım merak etme, destekliyorum seni :))
o zaman su fani dünyada bir yudum mutluluğu dostlar çok görmesin bize diyelim
Kalp kalp kalp kalp“Dünyaca ünlü İrlandalı sanatçı Sinead O’Connor Müslüman oldu
O'Connor, İslam'ı seçme nedeniyle ilgili "Bu zekice bir teolojik yolculuğun doğal bir sonucudur. Tüm kutsal metinler, diğer kutsal metinleri gereksiz kılan İslam'a götürür" ifadelerini kullandı.”
Geçenlerde bu haberi okuduğumda; akıllı insan, her ne hal ve şartta olursa olsun, gerçeği eninde sonunda buluyor, kadın müslüman oldu ve birden, benim bu güne kadar öğrendiğim her şeyi, tek cümleye, hem de açıklamaya mahal vermeyecek şekilde sığdırdı, dedim ve insan aklına, ve bu aklı kullanabilen insanlara, bir kez daha hayran kaldım...
Sözü nereye getirmeye çalışıyorum, :) özelden sana attığım bir mesaja, verdiğin cevabı gördüğümde de aynı şeyi düşünmüştüm... ( her ne kadar ben çok daha farklı bir cevabı haketmiş olsam da :) )
Aramızda kalsın ama, O an, yeni bir dost kazandığımı anlamıştım... :)
Hoş geldin güzel kalpli insan.Oyyyy canlarım benim...
Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz bu kadar yürekten çağırırsınız da ben gelmem mi? Samimiyet bu hayatta olmazsa olmazim olmuştur hep. Böyle samimi arkadaşlıklar da her yerde bulunmaz ve çok ama çok değerlidir bilirim.
Iyi ki varsınız @meyraa K kahvemsi mutluluk DenizGeldi ve yüreği yüreğime iyi gelen tüm dostlar...
Sizleri seviyorum ve çok özledim sizleri.
O zaman buradayız artık... Hep beraber buralardayız...
Tabi 6:05 bugün, İstanbul için imsak vakti, herkesi İstanbul’dan sanıyorum... :)
Oyyyy canlarım benim...
Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz bu kadar yürekten çağırırsınız da ben gelmem mi? Samimiyet bu hayatta olmazsa olmazim olmuştur hep. Böyle samimi arkadaşlıklar da her yerde bulunmaz ve çok ama çok değerlidir bilirim.
Iyi ki varsınız @meyraa K kahvemsi mutluluk DenizGeldi ve yüreği yüreğime iyi gelen tüm dostlar...
Sizleri seviyorum ve çok özledim sizleri.
O zaman buradayız artık... Hep beraber buralardayız...