Her Telden Ekonomi...

Hayırlı akşamlar hanımlar hayırlı akşamlar @meyraa ..benn geldim eve dönüyoruz nasip se babam u başka bu aile doktoruna da goster dik hastalık maalesef ki var evet ama söylendiği gibi son evre falan değil dedi nakil değilde bir tedavi sureci başlayacak dedi herşey daha iyi olacak inşallah dedi ve bir nebze olsn ferahladik bende evime dönüyorum şimdilik daha iyiyiz daha iyi olacağız inşallah sizler nasılsınız sessiz kalma sin burası yaa ben sevdim bura yi da @meyraa yida Janita Janita da

Çok şükür canım, çok sevindim..., Rabbim hiçbirimizi korkutmasın..,, korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin....

Merhaba arkadaşlar

Ancak uğrayabildim .... :KK17: arabalı feribottayız, Deniz baya dalgalı, dönerken arabaya kuvvet... :)

Hayırlı akşamlar hanımlar hayırlı akşamlar @meyraa ..benn geldim eve dönüyoruz nasip se babam u başka bu aile doktoruna da goster dik hastalık maalesef ki var evet ama söylendiği gibi son evre falan değil dedi nakil değilde bir tedavi sureci başlayacak dedi herşey daha iyi olacak inşallah dedi ve bir nebze olsn ferahladik bende evime dönüyorum şimdilik daha iyiyiz daha iyi olacağız inşallah sizler nasılsınız sessiz kalma sin burası yaa ben sevdim bura yi da @meyraa yida Janita Janita da
Merhaba, babaniz icin dua ediyorum. Allah tez zamanda sifasini versin. amin.

benim bir topiğim varmış bir zamanlar, vay beee tam nostalji oldu... :)

değerli insanlar teker teker kaçırılıyor buralardan, kıymetleri bilinmiyor, ben de soğuyorum zaman zaman....

Hayırlı akşamlar...
Alt katımızda bir teyze vardı, vefat etmiş, az önce haber aldım, Allah rahmet etsin...
Yine ölüm konuştu ve her şey sustu....

Beyhude ömre yazık...

Kimsenin, seviye sınırlarını aşan, saygısız, boş, onu bunu çekiştirip, kendini dev aynasında gören cahilce atışmalarına şahit olmadan kendi kendime yazarım ben burada.... :)

Kendisini yukarıdaki kategoride görmeyen herkes de yazabilir tabi... :)

Kimsenin, seviye sınırlarını aşan, saygısız, boş, onu bunu çekiştirip, kendini dev aynasında gören cahilce atışmalarına şahit olmadan kendi kendime yazarım ben burada.... :)

Kendisini yukarıdaki kategoride görmeyen herkes de yazabilir tabi... :)

selam...

şimdi buna ben nasıl karar verebilirim...ben şöyleyim, böyleyim ya da değilim..paylaştıkça ortaya çıkar,kategori her ne ise...
sabahın ilk selamı ilk günaydını benden olsun...
günaydın @meyraa......
günaydın bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk ......nezdinizde; herkese GÜNAYDIN...

selam...

şimdi buna ben nasıl karar verebilirim...ben şöyleyim, böyleyim ya da değilim..paylaştıkça ortaya çıkar,kategori her ne ise...
sabahın ilk selamı ilk günaydını benden olsun...
günaydın @meyraa......
günaydın bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk ......nezdinizde; herkese GÜNAYDIN...

Hoşgeldin canım, iyi gördüm seni... :)

Demekki karar vermişsin ki buradasın :)

Sinesinde olumsuzluk biriktirenler, kendilerini çok iyi bilirler zira en mutsuz, huzursuz kendileridir...

Hoşgeldin canım, iyi gördüm seni... :)

Demekki karar vermişsin ki buradasın :)

Sinesinde olumsuzluk biriktirenler, kendilerini çok iyi bilirler zira en mutsuz, huzursuz kendileridir...

Hoş gördüm..teşekkür ederim,daha iyi.
bu topiğin tekrar canlanacağına inanıyorum,inanmak istiyorum..güzel insanları,güzel düşünceleri güzel olayları okumak dileği ile...

Merhaba arkadaşlar...

Bugün benim doğum günüm

Ve bugün bir karar aldım, 1 Ocak tarihine kadar kilo verip hedefime ulaşacağım inşallah... :)

Bi 5 kg kadar fazlam vardı, kan ilacı, b12 vitamini derken, son aylarda bi 5 kg daha aldım... 10 kg vermem lazım acilen, inşallah başaracağım...

Birikim işleri de süper! bu arada :)
Hafta sonu arkadaşlarla dışardaydık hep... kahvaltılar, misafirlikler, çay , kahve partileri... bi aylık maaş gitti neredeyse, neyseki çoğunu eşime kilitledim :)

Bi dur demem lazım ama, sevdiğim insanlarla, bildiğim, güvendiğim, kaliteli mekanlarda yemek/içmek, hayatı dostlarla paylaşmak hoşuma gidiyor.... o kadar çalışıyoruz bu da hakkımız diyorum ama farkındayım, bu paylaşımları evimizde, çok daha az maliyetle de yapabiliriz... :)
Sanırım buna biraz dikkat etsem yeterli olacak...

Tabi, bugün rahat rahat yiyip, içip, gezebildiğimiz gibi, ömür boyu olabilmemiz için, aynı imkanların hiç olmazsa bir kısmını, olmayanlarla da paylaşmanın, onların da mutlu olmasını sağlamanın gerektiğini unutmadan....

Mutluluğun da bir sadakası vardır ve o sadaka verilmediğinde, mutluluğun elimizden alınması, bir an meselesidir....

Merhaba arkadaşlar :)
Uzun süredir ekonomi topiklerine yazıyordum ama bir süredir kk ne giremiyordum. Bundan sonra düzenli bir sekilde yazmaya çalışacağım. Topik hayırlı olsun. Kendimce biseyler yapmaya çalışıyorum.. bir günüm var. Ocakta 2500 ondan gelecek. Hemen vadeli hesaba atacağım faiz fazla getiriyor. Banklar yüksek faiz veriyor. Yazdan beri dört gram altın almıştım ama 3unu bozdurdum maalesef :KK43: elimde bir gram kaldı. Yavaş yavaş birikime devam edicemmnn :KK70:

Merhaba arkadaşlar :)
Uzun süredir ekonomi topiklerine yazıyordum ama bir süredir kk ne giremiyordum. Bundan sonra düzenli bir sekilde yazmaya çalışacağım. Topik hayırlı olsun. Kendimce biseyler yapmaya çalışıyorum.. bir günüm var. Ocakta 2500 ondan gelecek. Hemen vadeli hesaba atacağım faiz fazla getiriyor. Banklar yüksek faiz veriyor. Yazdan beri dört gram altın almıştım ama 3unu bozdurdum maalesef :KK43: elimde bir gram kaldı. Yavaş yavaş birikime devam edicemmnn :KK70:

merhaba canım, hoş geldin, ben de sürekli gelemiyorum ama tam anlamıyla kopamıyorum da... :)

ben faiz den korktuğum için, hiç bulaşmamaya çalışıyorum... birikimimi, ev, araba, arsa ve altın vs. olarak yapıyorum canım.. :)

uzun vadede altın, en güzel yatırım gibi... :)

Merhaba arkadaşlar...

Bugün benim doğum günüm

Ve bugün bir karar aldım, 1 Ocak tarihine kadar kilo verip hedefime ulaşacağım inşallah... :)

Bi 5 kg kadar fazlam vardı, kan ilacı, b12 vitamini derken, son aylarda bi 5 kg daha aldım... 10 kg vermem lazım acilen, inşallah başaracağım...
Güzel yürekli @meyraa , çok güzel bir yaş diliyorum sana.
Kendi kalbin gibi....

X