Her Telden Ekonomi...

Merhaba arkadaşlar

balbebekk balbebekk daha iyisin inşallah.....

Altın bir iniyor bir çıkıyor, bakalım ne zaman bulur yönünü.... hayırlısı....

Varyemez Varyemez canım, merak ediyorum seni..... inşallah sıkıntıların geçmiş, normale dönmüşsündür.... yapabileceğim bir şey olursa seve seve.... duadan başka bir şey gelmiyor elimden.... Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın, seni, bizi ve tüm sıkıntıda olanları.... Amin......

Amin inşallah Allah herkesin sıkıntılarını gidersin ben İst a gidiyorum canım nakil gibi gözüküyor bir kaç doktor daha bakacak ve heyet raporuyla nakil olacak galiba canlı donor olacak yani babam a biz kardeşler olarak hangimizin karaciğer i uyarsa verilecek inşallah bu çare olur başka şansımız yokki Allah büyük herşey iyi olur inşallah

Amin inşallah Allah herkesin sıkıntılarını gidersin ben İst a gidiyorum canım nakil gibi gözüküyor bir kaç doktor daha bakacak ve heyet raporuyla nakil olacak galiba canlı donor olacak yani babam a biz kardeşler olarak hangimizin karaciğer i uyarsa verilecek inşallah bu çare olur başka şansımız yokki Allah büyük herşey iyi olur inşallah

İnşallah canım, hakkınızda hayırlısı olsun....

Ben de İstanbul Dayım, yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni seve seve yaparım, aklında bulunsun lütfen.....

İnşallah canım, hakkınızda hayırlısı olsun....

Ben de İstanbul Dayım, yapabileceğim bir şey olursa, elimden geleni seve seve yaparım, aklında bulunsun lütfen.....
Allah razı olsn ya gerçekten teşekkürler yakın candan dost gibi hissettirdi n. Allah gönlüne göre versin .şimdilik hastahane sureci falan işte herşey Allah tan arada girmeye çalışacağım. . Allah a emanet olun dua niza talibim . selametle

Allah razı olsn ya gerçekten teşekkürler yakın candan dost gibi hissettirdi n. Allah gönlüne göre versin .şimdilik hastahane sureci falan işte herşey Allah tan arada girmeye çalışacağım. . Allah a emanet olun dua niza talibim . selametle

Amin cümlemizden inşallah....

Habersiz bırakma, müsait oldukça....

dolar Hesabı olan var mı arkadaşlar

Yakın geçmişte, doları altınla arbitrajda kullanıyordum ama son dönemde dövizden tamamen çıktım bir daha da döviz almayı düşünmüyorum.... ara ara, estikçe altın alır satarım... :)

Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim....

Yakın geçmişte, doları altınla arbitrajda kullanıyordum ama son dönemde dövizden tamamen çıktım bir daha da döviz almayı düşünmüyorum.... ara ara, estikçe altın alır satarım... :)

Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim....
Teşekkürler
Altını hesaptan mı alım satım yapıyorsunuz

Teşekkürler
Altını hesaptan mı alım satım yapıyorsunuz

Fiziki altınım da var ama çok tercih etmiyorum.... hem takı olarak sevmiyorum hem de kasaya koy çıkar, saklama sıkıntısı var....

Bankadan gram altın alıp satıyorum ara ara....

Kızlar baktım da tekrar hesabım kısmında 1 gr altınım var 159.30
36 tl de param görünüyor toplam 195.
Alacak olsak fiat farklı olur belki
He nuz iscebin de altın hesabının da acemisiyim çünkü

Kızlar baktım da tekrar hesabım kısmında 1 gr altınım var 159.30
36 tl de param görünüyor toplam 195.
Alacak olsak fiat farklı olur belki
He nuz iscebin de altın hesabının da acemisiyim çünkü

Mesai saatleri dışında makas aralığını açıyor bankalar ve alım satım olmuyor....

Ama altın son iki gündür sürekli iniyor ve çıkıyor, hem de 2-3 tl bant aralığında.... karışık ortamlarda böyle olması normal, ortalık durulduğunda, aşağı ya da yukarı yönünü belirleyecektir.... al- satçılar için kar bırakacak güzel fırsatlar doğuyor bu günlerde...

Ben bugün de satmadım, gramda 1.5 tl kar olmasına rağmen, zira dün gramda 2 küsür tl kar vardı... hayret edilecek şekilde sabrediyorum...... :)

yarın ola, hayrola.... :)

Hayırlı akşamlar hanımlar hayırlı akşamlar @meyraa ..benn geldim eve dönüyoruz nasip se babam u başka bu aile doktoruna da goster dik hastalık maalesef ki var evet ama söylendiği gibi son evre falan değil dedi nakil değilde bir tedavi sureci başlayacak dedi herşey daha iyi olacak inşallah dedi ve bir nebze olsn ferahladik bende evime dönüyorum şimdilik daha iyiyiz daha iyi olacağız inşallah sizler nasılsınız sessiz kalma sin burası yaa ben sevdim bura yi da @meyraa yida @kikikoko da

X