Her Telden Ekonomi...

Seninde yazılarını çok zevkle okurdum. Ama sanki annelik daha bir yakıştı sana. Mesajların da bile daha bir huzurlusun gibi. Kalemin dahada kuvvetlendi. Hislerini karşıya çok net hissettiryorsun.
Ahh..Yazmayı ne çok severdim eskiden. Kelimelerin rengi, duyguları vardı sanki. Biraz kaybettim bu yönümü.. Bilmiyorum neden...
Hislerimiz karşılıklı ama... Ne güzel:)
Anneliği bir insana yakışması; bir kıyafetin, bir kokunun, bir aksesuarın yakışması ile boy ölçüşemeyecek kadar güzel. Çok teşekkürler:) İsteyen herkese nasip olsun...

Hoşgeldin @meyraa
Ne güzel geldin
MAneviyata ayrıca kafa yorduğum bu dönemde sanki işaretler beni yönlendiriyor hissediyorum
Bu yönlendirmeye bende çok inanıyorum..
Ayrıca insan çekiyor... Aramaya inanmak mı demeli...
İnsan çevresindekilerin rengine bürünüyor...
Sen de iyi ki geldin, hoşgeldin...

Ben doğumdan sonra karamsar oldum.
Normalde çok sosyal değilim sevmem kalabalıklığı.
Önceden mütevazi yanım vardı bir şey olmadıysa bile güzel diyebiliyordum.
Şimdi olmamış, kötü olmuş yada bana ağır espiri yapma diyorum.
Ve çevremdekiler doğal olarak bunları duymak istemiyorlar.

Matematik özürlü olmama rağmen :) gayettte güzel anladım seni. Buradaki muhabetler sadece maddi değil manevi anlamdada bir çok şey kattı bana.

İtici olmaktan ziyade karşıdakinin kalp temizliğiyle alakalı bir durum bence. Bir çok insan kendi eksikliklerinin başkasında tam olduğunu görünce çekemiyor.
İç huzuru olmayan insanlar gelip burda hiç tanımadığı kişilere ders vermeye çalışarak kendince huzur bulmaya çalışıyorlar ya bende bunu anlamıyorum.

estağfirullah....:KK22:

evet benim anlatmak istediğim de o..... yani ben madden olsun, manen olsun, benden iyi olan insanlara rastlayınca çok mutlu oluyorum.... bana bir şeyler katabilir, maddiyatını çok güzel değerlendiriyor olup bana örnek olabilir, atladığım kaçırdığım duyguları yaşamama vesile olabilir, kendisinden öğrenebileceğim bir şeyler olabilir diye mutlu oluyorum...

ama benim yazamadığımı sen yazdın.... bir şey söylüyorsun, % 100 olması gereken ve doğru bir şey ama karşındaki sana öyle bir tepki verebiliyor ki, şaşırıp kalıyorsun.... ne yazma isteğin kalıyor ne başka bir şey... yani bende bir eksiklik varsa, ben oturup bunun muhasebesini yaparım, kalkıp da karşımdaki insana, doğru olan şeyin, yanlış olduğunu ispatlamaya çalışmam...

büyükleri sevmesek de saygı göstermemiz gerek diyorsun, karşındaki başlıyor sıralamaya, yok ben neler yaşadım, yok sen yaşamadığın için böyle konuşuyorsun vs...

veya Allah bize maddi zenginlik vermişse, bunun gereğini yapmamızı da ister, kendinden başka kimseye faydası olmayan zenginliğin değeri, benim gözümde sıfırdır diyorsun, kalkıyor, Allah ona da verseydi, o da çalışsaydı, ben enayi miyim e götürüyor olayı... kalıyorsun...

hayır efendim, doğru doğrudur, yanlış da yanlıştır... bir şeyin doğruluğu bizim yapıyor ya da yapmıyor oluşumuza göre değişmez...

ve hep söylerim yine söylüyorum, burada gerçekten değer verdiğim, zaman zaman bana yeni ufuklar açan, bakış açımı olumlu yönde değiştiren, sanal ortama rağmen duygu geçişi yaşayabildiğim insanlar olduğu için buradayım... diğerleri de beni ilgilendirmiyor zaten...

Hoşgeldin @meyraa
Ne güzel geldin
MAneviyata ayrıca kafa yorduğum bu dönemde sanki işaretler beni yönlendiriyor hissediyorum

hoş bulduk canım... sen de hoş geldin... :)

dönem dönem farklı duygular yaşıyoruz.... insan maddi anlamda doyuma ulaşabiliyor ama bakıyor ki mutlu değil... bu sefer başka şeylere yöneliyor..... ve manevi boşluğun yerini hiç bir şeyin dolduramayacağını yaşayarak anlıyor....

Rabbim hepimize manevi ve maddi zenginlik versin... ne diyeyim... :)

Hoşgeldin @meyraa
Ne güzel geldin

dönem dönem farklı duygular yaşıyoruz.... insan maddi anlamda doyuma ulaşabiliyor ama bakıyor ki mutlu değil... bu sefer başka şeylere yöneliyor..... ve manevi boşluğun yerini hiç bir şeyin dolduramayacağını yaşayarak anlıyor....

Hoşgeldin @meyraa
Ne güzel geldin

Hoşgeldiniz. Ben yeni yeni buralarda geziyorum, ve öyle güzel anılıyorsunuz ki, keşke gelseler de sohbet etsek, en azından yazılarını okusam diyordum..

hoş geldin... :)

ben de ara ara kaybolup, ara ara çıkıyorum... :) aslına bakarsan, bu dönüşüm ve bu şekilde hızlı bir dönüşle dönüşüm ( netimi bozup, bir mesajımı dört kere gönderecek kadar hızlı :) ) özele yazan ve kıramadığım bir kaç arkadaş yüzünden... yani ben masumum, bütün suç onlarda, onlar yüzünden bana katlanmak durumunda kalıyorsunuz şu an... :))

@meyraa hoş geldiniz.
sizi buraya geri döndürebildiysek ne mutlu bize :KK54:

yüzüm kızarıyor ama... :)

anlatmaya çalıştığım tam da bu, beni hiç tanımadan, bilmeden, görmeden, şu yazıyı yazabilmeniz....
işte ben de, şu ekran arkasındaki o duygu geçişi mucizesinden dolayı kopamıyorum buralardan..........................................

estağfirullah....:KK22:

evet benim anlatmak istediğim de o..... yani ben madden olsun, manen olsun, benden iyi olan insanlara rastlayınca çok mutlu oluyorum.... bana bir şeyler katabilir, maddiyatını çok güzel değerlendiriyor olup bana örnek olabilir, atladığım kaçırdığım duyguları yaşamama vesile olabilir, kendisinden öğrenebileceğim bir şeyler olabilir diye mutlu oluyorum...

ama benim yazamadığımı sen yazdın.... bir şey söylüyorsun, % 100 olması gereken ve doğru bir şey ama karşındaki sana öyle bir tepki verebiliyor ki, şaşırıp kalıyorsun.... ne yazma isteğin kalıyor ne başka bir şey... yani bende bir eksiklik varsa, ben oturup bunun muhasebesini yaparım, kalkıp da karşımdaki insana, doğru olan şeyin, yanlış olduğunu ispatlamaya çalışmam...

büyükleri sevmesek de saygı göstermemiz gerek diyorsun, karşındaki başlıyor sıralamaya, yok ben neler yaşadım, yok sen yaşamadığın için böyle konuşuyorsun vs...

veya Allah bize maddi zenginlik vermişse, bunun gereğini yapmamızı da ister, kendinden başka kimseye faydası olmayan zenginliğin değeri, benim gözümde sıfırdır diyorsun, kalkıyor, Allah ona da verseydi, o da çalışsaydı, ben enayi miyim e götürüyor olayı... kalıyorsun...

hayır efendim, doğru doğrudur, yanlış da yanlıştır... bir şeyin doğruluğu bizim yapıyor ya da yapmıyor oluşumuza göre değişmez...

ve hep söylerim yine söylüyorum, burada gerçekten değer verdiğim, zaman zaman bana yeni ufuklar açan, bakış açımı olumlu yönde değiştiren, sanal ortama rağmen duygu geçişi yaşayabildiğim insanlar olduğu için buradayım... diğerleri de beni ilgilendirmiyor zaten...

Gerçekten çok haklısın. Neyse Rabbim her türlü ortamda iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.

Artık burdasın bol bol yazarsın bizde okur yalnız bırakmayız seni :)

X