Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

Canım valla hep iş arkadaşlarını öne sürmüş hani cocukken bizde sigara içerdik çantamızda annemiz bulurdu anne benim değil arkadaşımın o koydu ailesi görmesin diye senin bana inanacağını biliyorum filan derdikya öyle bişey olmuş eşininki

Canım beim eşimde saçlarına karşı daha dikkatlidir mesela çünkü saçlari dökülüyor ve saçdükülmesine karşı şampuan kullanıyor onunda küçük şampuan şisesi var biyere gitsek o şampuan şisesine doldurur üstelik kaldığımız otellerdeki herşeyide alır sabundu şampuandı orda bırakmaz oyle pratık seylerı sever ben 1. olayın dogruluguna ınanıyorum arkadası cok salakca bır saka yapmıs olabılır aaa hatunlara bak fılan dıye cekmıs olabılırı yada telefeonu kurcalarken yanlıslıklada cekmıs olabırlır sonucta ozellıkle verılen bı poz yok 2. olay bıraz kuskulu bankacı kadın olabılır ama arada munasebet olmayabılır yıne esının arkadasının salak espırılırınden bırıdır belkı daha oncelırnde bankacıyal ılgılı aralında konusmuslardır ne guzel hatun fılan gıbı ordan kalmısdır senınkı dıye . 3 .olayda dedıgın gıbı sampunı kucuk sıseye doldurmak esıne mantıklı gelmıs olabırlır esın arkadasına aa gercekten otellerdekı sampunalr cok kotu yapıyor sac bende buna koyayım pratık olur dıye arkadsında kullandıgı sıselerden bırını vermıstı yarımda olabır doluda bosta ... esıne karsı guvensızlık besleme bu durum canını sıkmıs ve esıne trıp atmıs olabılırısn am aguvensızlıgını bellıe etme erkekler ınadına ıs yapmayı sever bu gercek degıl ama sen bana ınanmıyorsun ne de olsa dıyıp boyle bıseye meyledebılır allah korusun ...

Bende olsam senın gıbı kuskulanırdım malesef. Banada uydurma gıbı gelıyor ne öyle cocuk gıbı arkadasını sucluyr

Arkadaşlar oteli niye aramıyorsunuz diyorsunuz ama göründüğü kadar kolay değil, 2 dak içinde bir telefon görüşmesinde uzun yıllar süren evliliğinizi, hayalleri güveni, gururu, yok etmenin göze almak o kadar kolay değil. En kötüsü bunu yaparken yanınıza destek olacak kimse yokken. Numarayı çevirip de kaç kez vaz geçtim bir bilseniz, o cesareti ne zaman alırım bilmiyorum, ama yapacağımı da biliyorum

Son düzenleme:

Eninde sonunda yapacağını biliyor ve kendinden eminsen hiç erteleme bu süreç seni daha çok yıpratır. Ara numarayı çevirip beklerken belki o yaşadığın an sana saatler gibi gelebilir ama konuşmaya başlayınca öyle olmadığını görürsün. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi hiçbir otel müşterisinin adını vermez anca bir bahane söyleyerek (birisi demişti eşimele kaldık şu tarihte benim saatim kalmış falan v.s. gibi.)
Konuşacaklarını kafanda toparla, hatta yaz bi kağıda öyle ara.

Şampuan ve mesaj konusunu açınca öyle sesinden ve mimiklerinden gayet normal gözüküyor, ama fotoğraflar için aynı şey gelmiyor bana. biraz o konudan kaçmak istiyormuş gibi yapıyor. o fotoğraflar belki de kendisi çekmiş çünkü ya fotgraflar deyince utanıyor gibi bir hali var, ama şampuan için yemin edip duruyor. güvensizlik derken önemsiz ve basit yalanlar gibi görünse de ev ile ilgili bir kaç yalan ispat etmiş durumdayım ondan şüpeleniyor olabilirim.

Son düzenleme:

Madem yeminler ediyor senin içinin rahatlaması için seni arkadaşıyla yüzleştirsin. Senin yanında arasın o şampuan veren arkadaşını direk sana versin telefonu kendisi arkadaşına herhangi birşey demeden sen konuş. Ya da sen o şampuan veren arkadaşının telefonunu biliyorsan sen ara eşinin haberi olmadan. Gerçi muhtemelen sonradan haberi olacaktır ama. Yine de acabamı düşüncesinin beynini kemirmesinden iyidir.

öyle bir şey yapmışsa sanki arkadaş bana gerçeği mı söyleyecek, hepsi aynı bunlar nerde o yürekli adam keşke

kesin aldatılıyorum diye düşünme.eşinin dedikleri inandırıcı aslında,ama olmayadabilir tabi..takibe devam et ama her buldugun ip ucunu ona söyleme.parçaları birleştirirsen belki daha elle tutulur bir sonuca ulaşırsın...

cnm oteli ara ve rezervasyon yaptırmak istediğini söyle ,kalmak istediğin tarihi söyle sonra ödemeyi orada yapacağını söyle ve eşinin ismini verirkende zaten daha önce kalmıştık eşimin kaydı vardı de herhangi bir indiriminiz varmı daha önce kalanlara de...kaydı varsa zaten kontrol eder söylerler yoksa isimleri ver indiriminiz yoksa eşimle bir görüşüp size tekrar döneyim de müşteri kaybetmemek için bilgi verirler

oteli arayıp saatimi unuttum filan dersen seni emanet bölümüne bağlıyorlar,oda numarısı ve tarih istiyorlar ve bilgi vermiyorlar hatta bulamadıklarında resepsiyona bağlıyorlar onlarda bu durumda zaten asla bilgi vermezler şansını kaybedersin(ben denedim biliyorum,ilk yazdığım ozaman aklıma gelmedi gelseydi onu yapardım yani öğrenemedim:))))

şüphe insanı yer bitirir ve varsa böyle birşey yol yakınken öğrenmen daha mantıklı,böyle yaparak sadece kendini oyalarsın
öğren rahatla ozman ne yapacağına karar verirsin

Zaten öyle yapmaya düşünüyorum .biz tatile gelmeye düşünüyoruz o yüzden şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyorum diyeceğim fakat kafamda bir soru işareti var. zaten eşim sizin orda kalmıştı dersem onlar ordan bakıp ve gerçekten eşim orda kalmışsa ve yanında başka biri ile kalmışsa, onlar sen eşiysen ordaki kalan kim düşünmezler mı, ya da tek veya başka biri ile kaldığını öğrenmem zor herhalde ama sonuçta kalıp kalmayacağını öğrenme şansım var.

sekreterıyım de canım esıyım deme
orda konaklamıstı sanırım ....bey dersın

Cnm iyi niyeli düşünduğun için teşekkür ederim ama bir düzeltme yapmam lazım. Konuyu açarken tam belirlememişim ondan anlaşılmamış fotoğrafları ve mesajı çeken aynı arkadaş ( bekar olan ) ama şampuanı veren başka bir arkadaş iş yerinde eşimle sürekli iş gezintisine çıkan ( öbürü ile de gidiyor ama en çok şampuanı veren adamla gider ) Bu adam evli ve iş yerinde görevi daha üst düzeyde. Yani ne tesadüf eşimin başına hep arkadaşları iş açıyor dimi.

canım nasıl daha aramadın ya ara bence şu oteli.ne derlerse desinler.sana doğru düzgün bir cevap vermezlerse bile bir iki gün sonra başka bir yol bul yine ara.telin öbür ucundan seni öldürecek değiller ya.bu işin peşini bırakma bence.ben olsam arayıp ordan bir kadına filan ulaşabilirsem açık açık söyleyip şampuanınızın rengi ne diye bile sorardım.deli desinler isterse.şansımı denerdim.hatta burda otelin ismini ver giden falan olursa sorsun.ben de çok araştırmacıyımdır böyle konularda.eşine de bence artık hiçbirşey söyleme.erkekler bu konularda çok üstüne gelinince hemen sıkılıyor beyefendiler.ama kendini de yıpratma birşey yapıyorsa eninde sonunda çıkar

Burda yerin ismi vermek doğru mu sizce , eminin orda yaşayan hata tatil yapan ve k.k üye olan kişiler çıkar. Kafayı yemiş diyebilirsiniz ama otelin facebook sayfası buldum ve ordaki fotoğraflarından şampuanın rengini tespit etmeye çalışıyorum.

niye kafayı yemiş diyelim canım.ben de olsam neler yapardım.ama isimi verebilirsin bence.altı üstü bir şampuan ama senin için çok şey demek.face den rengi zor bulunur ama orda kalan varsa belki öğrenirsin.

niye kafayı yemiş diyelim canım.ben de olsam neler yapardım.ama isimi verebilirsin bence.altı üstü bir şampuan ama senin için çok şey demek.face den rengi zor bulunur ama orda kalan varsa belki öğrenirsin.

tespit edemedim zaten, ayrıca bir şampuan olmayabilir ki otelde ama şunu söyleyim elimdeki şişe ve içindeki şampuan aynı renk bakıyorum bakıyorum ama bana hiç başka şampuanla doldurulmuş gibi gelmiyor . sanırım eşim bana yalan söylüyor ve tek ispat yolu oteli aramak

Son düzenleme:
Canım, kendini boşuna üzüyorsun, eşin seni kesinlikle aldatmıyor. Söyledikleri mantıklı, yalan bunların neresinde?

Ama sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum; eşini o bekar arkadaşından derhal uzaklaştır. Ben eşimi bekar arkadaşlarıyla görüştürmüyorum. Zevzek zevzek hareketlri oluyor bekarların. Hatta birkaçını kovdum, hem ne kovma, rezil ede ede. Bi dahada eşimin yanına yöresine uğramadılar. Bekarlar erkeklerin aklı fikri karıda kızda olduğu için sohbetleride muhabbetleride esprileride o yönde oluyor. Yani evli erkekler için potansiyel tehlikeler.
EVLİ KADINLAR BEKAR KIZ ARKADAŞLARIYLA GÖRÜŞEBİLİR,,, AMAAA EVLİ ERKEKLER BEKAR ARKADAŞLARİYLA KESİNLİKLE GÖRÜŞEMEZ...

Yanlış ipucunda takılıyorsun.
Doldurulmuş olsa ne olur,olmasa ne olur ?

Farzet doldurulmamış,o şekilde alınmış.
Sen de eşine söyledin : Hani doldurulmuştu ?
Eşin : Aaa arkadaşım beni kandırdı demek,bana doldurdum dedi,dandik şampuanı yutturdu,sen de nelere takılıyorsun bla bla bla...

Detaya bakma bütüne bak bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…