Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

aynı seyı dusunmuusz sımdı okudukca fark ettım

Son düzenleyen: Moderatör:

ararım ama orda kalmışsa öyle korkuyorum ki o anda kalbime iner diye

en başından beri okudum konuyu eşini en iyi sen tanırsın burda yaptığımız yorumlar boş yere seni üzer, yada boş yere umutlandırır,
oteli arasan ismi çıkmadı diyelim, kanıtmıdır bu,
eğer bir kadın varsa ortada onun adına da olabilir,
yada ismi çıktı diyelim yinede kanıt değil bence,
ama şampuan konusu bana da saçma geldi,çevremde hiç öle erkek yok ondan belkide,
rahatsızsa gider yakın bir marketten alır,
ben bir bayan olarak tatile giderken bile yanımda taşımam gittiğim yerden alırım ama bilemem yine de
dediğim gibi yorumlarımız seni doğru yere götürmez,
inandırıcı diyen kadar, inandırıcı değil diyen de var sonuçta
sonunda sen neye inanmak istersen o yöne kayıcak fikirlerin,

ama umarım bişey çıkmaz,hepsi kötü bir tesadüften ibarettir..

Doğru aynen öyle oluyor % 50 söylediklerine inanıyorum % 50 içim şüphe dolu. Dediğin gibi de olabilir ya kayıp başka birinin adına yapılmışsa bu da kesin bir ispat değil. içinden çıkamiyorum ki olayın.

bende bebek bekliyorum,giriyorum foruma yorumlara,içim allak bullak oluyo,benimle aynı şeyleri yaşayanlara bakıyorum,kiminin olmuş bebeği umutlanıyorum,kiminin yıllardır yok umutsuzluğa kapılıyorum,
bi taraftdan iyi en azından konuşarak rahatlarsın ama diğer taraftan benim gibi kafan karmakarışık olur,
bence sen en iyisini bilirsin,
hani derler ya bide bekara avrat boşamak kolay gelir diye
kimse senin ne düşündüğünü hissettiğini bilemez ki
kimisi için boşanmak kolaydır o yönde yorum yapar,
kimi daha kabullenicidir öyle konuşur.
ama sabırlı olmak en iyisi bence,
bi arkadaş demiş illa ki gerçekler ortaya çıkar diye,haklı.
sende sabırlı ol,bu arada 2 duruma da hazırlamış olursun kendini,
hemen bişey yapmasan da olur yani(yanlış anlama benim fikrim dediğim gibi en iyisini kendin bilirsin)

İlk önce kendime her duruma karşı hazırlamam lazım. Bu ,bir , iki ya da fazla gün sürecek belki. Oteli aradığımda ve orda kaldığını öğrenirsem bu evliliğin sonu geldiğini demektir. Bu yüzden ilk önce duygusal ve fiziksel anlamında kendimi her sonuça karşı hazırlayıp öyle yapacağım. Yukarıda dediğim gibi sağlık sorunlarım var ve bunu kaldırmak kolay olmayacak.

Son düzenleme:
ah bu erkekler..ahhh

hic uslanmayacaklar...

kadilarin sizden cektigi ne be !!!

evlenmeden once ayri, evlendikten sonra ayri dertsiniz...

napsin bu kadin ne dusunsun simdi?

mrb cnm banada pek ınandırcı gelmedı ozellıkle o sampuan yalanı bıraz sacma bunlar seyahata gıderken ılk okul cocukları gıbı acıp cantayı bak ben ne aldım sen ne aldın o senın olsun bu benım olsunmu dıyor sacmalıgın danıskası esım bana oyle bısey yapsa napardım bılmıyordum ama en ufak acıgını arardım eger benıde aldatıyorsa afedersın ama onun surundurur donuna kadarda alırdım ben evlıyken bıcok sıkıntı cekıp duzluge cıktıktan sonra elın o...larıyla paraları yemesıne ızın vermem asla sende takıpte ol en ufak hareketınde koy tekmeyı

bacım durumların hepsi faul.. sen inanmalı mıyım yoksa abartıyor muyum dıye dusunuyosun ben olsam hıc dusunmem .. ona o sampuanla soğuk bir duş aldırır tekmeyi basarımm

Eşinin yalan söylediğini düşünmüyorum. Hem erkekler otel şampuanını çantalarına atmazlar.
Kadınlar meraklıdır minyatürlere. Boş kuruntularla kendine de, ilişkinize de zarar verme tatlım.

Sizin dediğiniz intikam almak için yapılır ama benim öyle para mal gibi bir derdim yok. Ben ondan hiç bir zaman para, pul, lüks gibi şeyler falan beklemedim. Ben ondan sadece güven, sadakatlık, huzurlu bir yuva istedim ama öyle bir şey yapmışsa beni kaybetiktten sonra köpek gibi pişman olacağını biliyorum çünkü benim kadar fedakar bir kadın o zor bulur. Buarada bu akşam konuyu yine açtım ve bana ekmek kuran çarpsin ki ben o otele hiç gitmedim diyor , ne işim olur o otele diyor. Eğer gidip ve bunu korkmadan söyleyebiliyorsa çarpsın o zaman ne diyebilirim başka.

Canım ben de daha fazla üzmek istemem ama buraya konu açtıysan fikir isiyorsun sonuç olarak!!Hiçbiri bana da inandırıcı gelmedi maalesef,hep acayip acayip olaylar,bişey yoksa bile ben de kuşkulanırdım vallahi..Bence ne olursa olsun,güçlü dur ve öyle ya da böyle belki de bişey de yoktur ama oteli ara filan ne bileyim..Şüpheyle yaşanmaz..

canım,inan ben de şu son zamanlarda senin gibi eşime karşı çok kuruntu yapıyorum. ama benim eşimin tavırları değiştiği için, ekisi gibi davranmadığı için. EŞİNİN SANA KARŞI DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ Mİ sON ZAMANLARDA? Önemli olan bu, evet diyebiliyorsan,iyi ya da kötü manada değişklk varsa şüphelenebilirsin ama sadece buunlardan dolayı ne kendini ne eşini üzme derim ben.

Şampuan meselesi mantıklı,ben inandım,ama diğer şeyler için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil ne yazıkki.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam "arkadasin hangi sampuandan doldurmus bu siseye" diye sorardim. soyledigi markayla kokusunu rengini vs karsilastirinca da anlasilir doldurma olup olmadigi.
eger sise hala sizdeyse tabi.

Birkaç gün sonra ararım sakinleşmem lazım diyorsun ama insanın en değerlisine karşı içinde en ufak bir şüphe bile varsa her saniyesi zehir olur. Şüphelerin dağ gibi büyüyecek, her hareketine mana verirsin bu da hem seni hem eşini yıpratır. Eğer arayacaksan cesaretini toplayıp ara oteli. Neyse doğrusu çıksın ortaya. Otelden bir şey çıkar mı bilemiyorum ben. Bir bayanla gittiyse bayanın adına oda açılmış olabilir mi?

cnm bana kalırsa erkekler bole bı yalan senaryolarını sanıyeler ıcıcnde kafalarında kuramazlar okadar zekı olduklarını dusunmuyorum mutlaka yalan soylerken ıhlanırlar mıhlanırlar duraklarlar yanı sen anlarsın yalan olup olmadıgını hem cok zekı olsaydı bıde senı aldatsaydı ne resım kalırdı ne msj anında sılerdı sampuan olayıda gızlı gıdılen yerden ole sampuan almazdı
bence esının aklında yoksa bıle dusuncelerınle sıkbogaz yaparsın aklında yoksa bıle aklına sokarsın ..eger suphelenıyorsan bıle gızlıden arastır herseferınde dıle getırme aban kalırsa abartma .ferah ol bıraz

bıde nıe aldatma konusunda bole bı guvensızlık olustu onceden bole bı egılımımı oldu esının bırden bu esıne guvensızlık nıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…