Her şeye ve herkese rağmen evlendik...

şimdilik çok mutluyuz adepte olmaya çalışıyorum hem çalışıp hem evi idare etmek biraz zorlasa da halimden memnunum eşimde saolsun yardımcı bu konuda. mutluluk dileyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Allah mesut etsin sanirim kacarak evlendiniz ailenize haber verecektiniz nikaha gelmeleri icin detaylari merak ediyorum ben aslinda geldiler mi hala konusmuyor musunuz?

nikaha iki taraftan da kimse gelmedi sadece eşimin teyzesi geldi eşiyle o da bize maddi manevi çok destek oldu annelikl yaptı resmen o aileden çok farklı kendini yetiştirmiş bi insan. benim ailemden kimse yoktu. nikah sonrası bahçede resim çekilrken arkadaşım geldi annen kenarda seni izliyo dedi ben onu gördüm yanına gitmeye kalktım ama anlayınca hızla uzaklaştı ordan. çok zor oldu benim için. nikahta baba adı anne adı dediklerinde söyleyemedim anne adını nikah yarıda kaldı ağladığım için sonra nikah memuru anlayışlıydı ki bekledi beni. öyle işte bi buruk nikah.. tahmin ediyodum böyle olacağının heveslerim içimde kaldı ama yine de herkese inat mutluyum:)

şu an ailemle görüşmüyorum kız kardeşimle irtibat halindeyiz hatta beni iş yerimde görmeye bile geldi evden gizli saklı kaçıp bitanem o benim. nikahıma bile gelemedi ağladı sabaha kadar biliyorum. gelmesin die tekirdağa yolladı bizimkiler. arıyorum ama açmıyolar bile ben de ısrar etmiyorum biraz daha zaman geçsin sakinleşsinler diye.

ah be güzelim neler yaşadın bilmem ama bu tür evliliklerde pek mutlu olunmuyor dilerim sen hep mutlu olursun ama zorrrr biraz zamana bıraksan iyi olurmuş ama artık çok geç nedesek boş inşallah pişman olmazsın MUTLULUKLAR SıZıNLE OLSUN

benim şuan ki tek mutsuzluğum ailemle görüşememek. onun dışında herşey güzel gidiyo. müthiş sabırlı ve anlayışı bi eşe sahibim dilerim hiç değişmez.

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm
ihşallahh ailenizlede tez zamanda barışırsınız
a.s.:teselli:

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım... inşallah en kısa zamanda ailelerle de arayı düzeltirsiniz... ama zamana bıramakla doğru yapıyorsun... onlar zamanla sizin mutluluğunuzu görüp buna inanınca anlayacaklar yaptıkları hataları...

keşke bunlar olmasa keşke aileler önce çocukların mutluluğu diyebilse ve keşke sizde evlendiğiniz günü buruklukla hatırlamasanız.
canım çok mutluluklar umarım mutluluğunuzu hiçbirşey gölgelemez

keşke bunlar olmasa keşke aileler önce çocukların mutluluğu diyebilse ve keşke sizde evlendiğiniz günü buruklukla hatırlamasanız.
canım çok mutluluklar umarım mutluluğunuzu hiçbirşey gölgelemez

keşke öyle olsaydı ama olmadı. ben de isterdim ailem akrabalarım ben de emeği geçen herkes yanımda olsun ama o gelmeyen insanlar şimdi çok pişman seni yanlız bıraktık die vicdan azabı çekiyolar. olsun gönüller bir olsun o da yeter. tam dilediğim gibi bi nikahım olmadı ama yanımda olan dostlarım saolsun çok uğraştılar eksikleri tamamlamak için. buna da şükür gelinliğimi giydim sevdiğime kavuştum ya bu da bana yeter.

hakkınızda hayırlısı olsun canım..madem herşeyi göze aldınız şimdi berabersiniz rabbim utandırmasın yüzünüzü kara çıkartmasın tatlım....herşey gönlünce olsun..aşk kazansın her daim..

Back