Her şeye ve herkese rağmen evlendik...

eee boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye kimseyi takmaz insan kim nederse desin boş gelir kafanda ve kalbindekine inanırsın başka herşey vız gelir

inşallah çok çok mutlu olursun

benimde ailem karşı çıkmıştı ille istedim zor razı ettim ama babam ve kardeşim düğünüme gelmemişti aradan 2,5 yıl geçti hala aynı babamla kardeşim soğuk bize karşı hep arada kalıyorum
umarım senin hiç böyle sorunların olmaz arkadaşım

Allah ömür boyu mutlu etsin ne güzel sonuna kadar mücadele etmişsiniz inşallah hak ettiğiniz mutluluğu hep yaşarsınız.a.s. Darısı başıma:)

Allah mesut bahtiyar etsin.Rabbim yuvanızı ömür boyu korusun.:1hug:a.s.

Allah utandırmasın hayatım sana ömür boyu mutluluklar dilerim...inşallah herşey sorunsuz ilerler......zemuszemus

Mutluluklar dilerim cnm... Allah bir şeyi yazmışsa kimseler bozamaz .Sevenleri ayırmaya kimsenin gücü yetmez. SEVENLER ÖMÜR BOYU MUTLU OLUR ıNŞALLAH :)))))

Allah yüzünüzü eğdirmesin inşallah herşey hayırlı olur sizin için

ne güzel aşkınızın peşinden gtmişsinz gitmesednz siz üzülürken kimse bu acıyı yaşamayacaktı sizle en güzelini yapmşnz dilerim ki bir ömür bıyu sağlıklı ve mutlu olursnz

mutluluklar diliyorum allah bir yastıkta kocatsın:Saruboceq:

ama en kısa zaman da ailelerinizin de gönlünü alınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…