HER ŞEYDEN SOĞUYORUM

yorgunn2558

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
5
0
40
Merhaba arkadaşlar,
Benim derdim çok yönlü galiba, neresinden başlayıp nasıl anlatsam bilemiyorum.
Kısa kısa değineyim,,
Memur olarak çalışıyorum, işim yorucu bir iş. Son zamanlarda yıpratıcı şeyler de yaşadım iş yerinde, işe gitmeyi hiç istemiyorum, her gün üzerimde baskı hissi ile işe gidiyorum. Hevesli çalışamıyorum. Bazen omuzlarımda sırtımda ağrılar yaşıyorum stresten.
Bunun yanı sıra hayatımda temel bir problemim var, vajinismus 2,5 yıldır evliyim ve henüz birliktelik yaşayamadık, bunun üzerimdeki ağırlığı çok fazla zaten. Denemeyi de bıraktık uzun zamandır. Çünkü eşim deneyince hemen olsun istiyor, olmayınca yıpranıyor. Böyle olunca da araya uzun zamanlar koyuyor, haliyle bende ilerleme olmuyor. Ben artık çocuğum olsun istiyorum Allahın izniyle.
Hayatım çok monoton, işten eve gidince televizyon ve internet başında geçiyor zamanlarımız, ya da ellerde telefon oluyor. Pek muhabbet ettiğimiz de yok. Eşim seviyor beni ama hayatımız aşırı monotonlaştı.
Eşimin ailem ile arası kötü, anlaşamıyorlar. Eşimden biraz özveri bekliyorum bu konuda. Ama bana dediği 'sen benim canımsın ama onlar bana şöyle hata yaptı, böyle hata yaptı, yine de ben gerekeni yapıyorum' oluyor, ama gerekeni de yapmıyor. Onlara karşı uzak, ben ise onun ailesine çok yakınım.
Tüm bunların sonucunda çok yıprandım, her şeyden soğudum. Artık içimden eve gitmek de, çalışmak da gelmiyor, sürekli düşünüyorum, gittikçe mutsuzlaşıyorum, bu gidişle hasta olmaktan korkuyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

Çocuktan önce vajinismus probleminizi çözün. Denemeyi bırakmayın, eşinizle birlikte terapiste gidin gerekirse. Çocuğu problemi çözdükten bir kaç yıl sonraya atın. Tam çözeceksiniz araya hamilelik girecek bebek girecek daha beter olacaksınız yoksa.

Ailenizle arasındaki problemleri görmezden gelin. Saygı duysun yeter, kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Monotonluk konusunu fazla kafaya takmayın, hepimiz böyleyiz. İş güç yoruyor insanı yv karşısında seriliyoruz hepimiz. Ama arada canlandırabilirsiniz. Film geceleri düzenleyin, sohbet geceleri yapın, bir kutu oyunu alıp birlikte oynayın.

Söylediklerinizin hepsinde haklısınız, ama kendimi artık çok çökkün hissediyorum, bir şeyler yapmak gerekiyor ya hani, işte artık hiçbir şey yapmak da gelmiyor içimden. Nasıl kurtulurum bu bıkkınlık halinden, bilmem....

Vajinamusu , kremlerle parmak çalışmalarıyla atlata bilirsin eşine aceleci olmaması gerektiğini söyle .. kocanda sana parmak masajları yapsın yavaş yavaş . . Monoton herkesin sorunu ama aşk ile bir değişik oje ile akşam açacağın bir müzik ile güzel bir yemek ile birzz renklene bilir. Sen çocuğu monotonluktan kurtulmak için istiyorsun gibi geliyr.

Bak ne güzel bir mesleğin var ? Bölüm değiştirme şansın olmuyor mu?

Yİne de ne olursa olsun seni seven ve bu durumda bile bırakmayan bir eşin var?

Hayatta değerli olan ikiniz siniz. Varsın görüşmesin zamanla herşey rayına oturur.

Canım mesajın bana iyi geldi, teşekkür ederim. Ben hem çalışıp hem de okuyorum, güzel bir bölümde öğrenciyim, inşallah bitirince daha güzel bir mesleğe geçmeyi istiyorum.

Canım mesajın bana iyi geldi, teşekkür ederim. Ben hem çalışıp hem de okuyorum, güzel bir bölümde öğrenciyim, inşallah bitirince daha güzel bir mesleğe geçmeyi istiyorum.

ne güzel işte bak bende hukuk okudum..şimdi işletme okuyorum açıktan. kendini geliştirmek en önemlisi. Sen iyi hissedersen herşey iyi olur. Zaman herşeyin ilacıdır.

Terapiler ile vajiyi yenerseniz diğer alanlardaki sıkıntı ve gerginliğiniz de azalır.

Bir süreliğine psikolojik destek de hem size hem eşinize iyi gelebilir. Zira 2,5 yıl uzunca bir süre...

Her şey gönlünüzce olsun

Yok canım monotonluk değil çocuk isteme nedenim, bir bebeğin sevgisi yeter insana gibi geliyor bana. Yani her normal insanınki gibi bebek isteğim.
Yaşadıklarım çok üstüste geldi, belki o nedenle bu kadar yıprandım.
Önce babamı kaybettim,
sonra panik atak rahatsızlığı geçirdim,
sonrasında sağlık problemlerim çıktı,
işyerinde sıkıntı çektim,
yukarıda anlattığım problemler,
bir de monotonluk eklenince kaldırması güç oldu.

Cocuk monoton,tekdüze hayati renklendirmek icin yapilmaz..once rahatsiZligin icin esinle beraber bi doktora gorunmenizi tavsiye ediyorum..denemeyi biraktik demisin ama egzersizler gerekiyor bilsigum kadariyla yol katetmek icin..once bu sorununuzu halledin,esinizle bunun disinda ailelerde dahil icinden cikilmaz bir sorununuz yok ise cocuk fikrini gundeminize alabirsiniz ancak..mutlu ailenin sartlarindan birisidir cocuk planlamasinin dogru yapilmasi,hayatim degissin,ugrasacak,kafami dagitacakbir ugras olsun,belki daha mutlu oluruz diye yapilan birsey olmamali bebek.

merhaba,

vajinismusun hayatını bu kadar etkilemesi çok normal. eger maddi olanaklarınız varsa mutlaka ama mutlaka çok acil doktora gitmenizi tavsiye ederim. evliliğinizin en güzel zamanlarını böyle geçirmeyin. bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. ben başardım ama geçen zamana gerçekten yazık oluyor. bu sorunu çözdüğünüzde her olaya bakışınız değişecek kendinize güveniniz daha bir artacak. isterseniz özelden de yazabilirsiniz. yardımcı olurum seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…