Bebek İkinci El her şey çoooookkkk ucuz kız çocuk,bebek ihtiyaç olan her şey var

ay bastan sectim sectim sonra bir cogu satıldı mesajını gordum:KK43: Kalanları tekrar eklersen sevinirim.
cogu satılmadı son sayfada eklenenler var ozelden numaranızı yollayın uygun zamanda fotograflarını yollayabilirim aradıgınız yas aralıgına göre ayarlarım ki zaten toplu olarak cok hesaplıya verecegim

arkadaşlar bir koli fazlası ürün var ayakkabı bot ev ayakkabısı da ekli içinde kimi az kullanılmıs kimi çok kullanılmış hepsini toplu olarak 150 liraya yollayacagım hiç kullanılmamış ürünler de var dogumdan 3 yaşa kadar zaten görürseniz içindeki güzel ürünlere degdiğini anlayacaksınız elim dar acil

Arkadaslar elimde 3aydan 3yasa kadar kız cocuk kıyafetleri var en az200 parça ve çocuk ürün cok iyi içinde zıkkından ev pandufuna bottan ayakkabıya her şey mevcut aksaraydayım emin olun pişman olmazsınız cok ama cok azında belli belirsiz deforme var sizi üç yıl masrafa sokmayacak ürünler toplu alımda 180 lira isteyene fotograflarını yollarım tek tek satılınca benim için daha karlı olur ancak evimde yer yok o yüzden çok ucuza veriyorum lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsin

12 aya kadar ürünler kaldı arkadaşlar yazlık kislik mevcut kısa kollu iki tsort tam bu havalara göre kacirmayn derim
LetgoImg1465594054564.jpg

Arkadaslar son a4 aya kadar olan ürünleri çok ucuza vereceğim hiç kullanılmamış kanz pantolon kanz elbise tulum ve lcw ürünleri ağırlıkta

X