• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Çok Güzel Olacak

Yaww iyiki annemden iyilik istedim zaten ben ne zaman bisey istesem kadin eline yuzune bulastirir bi daha benden bisey isteme der gibi 😠 busefer bari dogru yapaydin.. memlekete has olsun dedim ,drum icin hediye istedim aliver kargoyla gonder dedim.. evimin adresini bilmiyormus..yaww ben bueaya tasinali 3 yili gecti.. eee sen 3 yilda zorakide olsa geldin evimde kaldin ,..neyse sms ile yolladim sonra ev isime dondum..efendim neden wasaptan gondermemisim,sms e bakmak aklina gelmemis ... neden smsle gonderiyomusum..cunkummm senin internet bulundugu yerde cekmiyo,sms garanti diyorum kabul etmiyo...simdi bide nerde oldugu belli olmayan hediyelik kargonun pesine dusucem..kendide kardesimin yanina yola cikmis,acelesi vardi sanki..ben sana hediyeyi taaa sen yurt disi turundayken soylemistim ,ara ara arada hatirlstma yaptim evine donunxe neden almadin o zaman???? Parasini oderim dedim sende 3un5in hesabini yapcak degilim dedin.. bide trip yapiyo kargo gelmezse benkm sucummus..aceleyle gittigin yerden gondereydin sendd madem 3un 5in hesabini yapmiycan

3.vitesle kavgam ediyo 😞😞😞😭😭😭
Debriyajabasiyon 2den 3e gecirecekken vites kolu ortaya bosa geliyo,ileriye bi turlu attiramiyorum..
En sonunda bdvye konu acicam 😭😭😭😭 bu ne yaa 😞😞
Birisi veya birileri yardim etsin bana 😞
Manuel 6 ileri 1 geri vites kullananlar ve vites aralari kisa tutulmus,sık yani nasil anlatsam bilemedim 😞😭

Esime dedim..tmm dedi hava kararmamisti simdiyse gece yarisi oldu....benden gunah gittiiiiiii boxacam ben bu arabayi vites degistirme sevdasi yuzunden 😂 gostersin ogretsin o da ben ne yapabilirimki.. haftasonu trayking yapcekmis arkadasiyla ..pztsi ancak elimde olacak.. olmazsa donanmanin bos caddelerinde git gel yapiyim..nadiren araba geciyo sonucta ,kizimi okulabirakip..oglusla biraz vites antremani yapariz 😉😂
Neyse cok cooookkk uykum gelmeye basladi ,kac gunden beri boyle.. gece uykusu baskaaa iste..1000₺lik tlf arastirmam devam ediyo bu arada..

Surekli gerinme ihtiyaci hissediyom niyeyse,gidip uyuyim bari

Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın. Hiç kimseden beklentiye girmediğin gün yara almazsın. Hiç kimseye bağımlı kalmazsan kazanırsın.

Osho

İste bu sebeple çekemiyorlar.. çekemeyen anten taksin o zaman 😂😂😂😂

Komsularim beni mi silmis tlfdan ameeeyynnn yarabbimmm cokk uzgunummm peeekk uzgunummm böhüü salya sümük olduuuum suannn...😂😂😂😂 ahanda agliyom bakk ama gulmekten 😂 peek zavallisiniz vesselam.. heleki karsimdaki yakinda imza felan toplayacak apartmandan beni attirmak icin o derece sinirine dokaniyom.. kocami paylasamamakta son dizi bolumleri gibi oldu 😂😉 asiri eglenmeye basladim yaaa , baslangicta cok uzgundum kabul..

Ne demisler yasadigin hayattan zevk almaya bakacaksin... bak nasida tersine cevirdim olayi..peek bi heyecanli geciyor gunler ,musmutluyum 😃 su araba isinide halletsem super olacak 😉

Evlendik hemen is seyahatine ciktin 4 ay.. cok zor gecti benim.icin.. geldin ben yuzuk takmak istemiyorum bu meslekte zor dedin,agir dedin...dedin de dedin... cikarttin bi daha takmadin...halbuki senin istedigin alyansi almistim beyaz altin..alyansa benzeyince klise oluyor dedin ,alyansa benzemeyen spor tarzda alyans aldik ,agirdi 11g cunku..kalindi parmagin takildigi yer hava aldirmiyordu cokbegenmemistim aman hadi oldun askimiz kalbimiz blabla bla yeter demistim...
12 yillik evliyiz sen hep bekar takildin ve takilmaya devam ediyosun.. hamileliklerimde yoktun..gelmedin kasitli.. cocuklarinin dogumunda yoktun gitme is seyahatine dedim ve gittin.. ve ben dogum yaptim 😭 herkesin su dunyada imtihani farkli iste..
Cok uzuyosun beni..actigin yaralar kabuk tutamiyo artik
Kizinin hic bi etkinligine,veli toplantisina ,okula goturup getirmedjn bile.. sonraa derlerki aboowww evli ve cocuuu var
Bende 5 yildan beri takmiyom artik alyans.. bi suru yuzuklerim var cesit besit..bazende hic takmiyommm
Benide bosanmis cocuklu saniyolar napcezz simdik 😉😂

Heytt bee 😜 😉😃

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-01-17-55-14-465.webp
    Screenshot_2019-12-01-17-55-14-465.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 24
Dun epey teorik olarak ogrendim.. yeniye alisana kadar alim olma yolunda ilerliyorum okuuuu okuuuu okuuuu... birazda manevi acidan guclendireyim fetih ,insirah sureleri gibi.. yarin ola hayrola diyelim.. vitese yarim mi basiyorumki ortada kaliyo kol.. yoksa gazi birakip debriyaja basip vites degistiginde aniden mi birakiyomki..dun gece okumaktan genelde donanimhaberde takildim tek acemi ben degilim sonucta 3.30 gibiydi yattigimda ancak oglan uyumadigi icin sabah 7de uyudu beni sersemletti..kahveleri icmesem gozumu acabilirmiydim acaba? Simdide yesil cay iciyom kahveyi cok kacirdim galiba diyip...dengemi bozmskta ustume yok alimallah 😷😒😝

Efendim tlf nomu yanlis yazdirmissin,soyadimi yanlis yazdirmissin..bi kargo subesi dogru tebrik ederim..bazen diyorumki sigarayi birakmamak icin cok sebebim varken ben neden biraktim..sonra diyosun delft sinirli,asabi..beni bu hale getiren sizlersiniz..sabahtan beri kargo ariyorum..must hizm filan zar zor bekletiyorum suan oglan uyansin gidip alicam..cokta ayaz cokta soguk var..oglan uyurken evden cikiversem mi ki.. evden cikmisken kizimida okuldan alip donerim..aksamin ayazina kalmayalim..
Beni delirtene kadar ugrasiyolar sonra biz naaptiiik ki oluyo... efendim siz hic bisi yapmayin,agac olup kok salin desemm simdi kokleriniz toprak degil olmadik yerleri sarar,kirar,doker ...ustume kalirsiniz mazallah..sizden bir daha bi sey istersem..

Kalpte bir sızı..

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-02-12-11-00-296.webp
    Screenshot_2019-12-02-12-11-00-296.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Ne demisler ; sen aklini dengele ,bedenin onu takip edecektir..de edemiyor iste aklimi dengeleyebilmek icin henuz cok yillar var veya kocamin huyunun degismesi gerek .. isten gelince uyumus numarasi yapmak yerine cocuklarla ilgilensinki ben evin isini bitireyim gecede uyuyabileyim..gunduz uykumun olmadigini biliyo..veya eline tlf alir cocuklar birbirini mi bogazlamis , ustlerine dolapmi dusurmus vs umursamaz,ilgilenmez...ben daha nasil yetebilirimin hesaplarini yaparim..

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-02-23-16-50-628.webp
    Screenshot_2019-12-02-23-16-50-628.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 23
Yeni alacagim tlf yerine ozel ders mi alsam acaba diye dusunmeye basladim..araba daha lazim tlfna bakarak.. 3.vites sendromunu atlatamadim..arabaya hakim degilim ama gozum alismaya basladi..arabanin burnunu gorememeye cok dert etmiyorum mesela.b ide apartmanimda otomatik vitesli arabalarin burunlari uzun..kullanan kadinlarsa minyon..onlarda goremiyolar,,arabaya cok hakim degiller gibi tabii arabalari lux konforlu zemindekinin mercedesi var..2.kattakinin audisi..yanindaki woswagen jetta mi neydi uzun ve bagaji genis olandan .. ortak ozellikleri hepsi otomatik ,kadinlar minyon..komsularin miinyon arabalarinin uzun olmasi bana cesaret verdi dogrusu ..
Her neyse en az 4 derslikmi veriyorlardiki yoksa daha cokmu bilemiyom..ben bi ozel ders veren kurum arastirayim ,tabi bide hoca bakinayim en iyisi.

Hiz siniri 40-50 olan yerlerde geciyomken arkamdaki arabanin uzunlarini siyah camli arabamin icini delipte dikizden gozumu almasi ayri dert..hizli gidip napican manyak adam. Mumkun oldugunca sagdan gidiyom zaten daha napiyim..bugun sanki kazara 3.vitese attim gibi oldu 😂😉😃 ayypek uykum geldi,kalan isler nolucak 💣💥💨 💫😒

Rüyada Cezvede Kahve Pişirmek

Rüyada cezvede kahve pişirmek kısmet almak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin özellikle de gönül işinden yana yüzünün güleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet edilir.

Wayy wayy wayy ruyaya baksen de evliysek nolucsk simdik.. maalesef kocacimda kadrimi kiymetimi hic bilemedi,bilmek istemefi belkide..onun yuzunden kafayi yicem anormal davranislar sergiliyorum arada 😂😂😂 kocaciik beni bosayip nafaka ve tazminat isteyene kadar bu anormal davranislarin normalleseceginden endise ediyorum 😞
Neyse biraz uykum gelir gibi oldu ..gidip yatayim..bi ara devam ederim veya baska seyler gelir aklima ama artik sikayet etmekte istemiyom ben aciz bi insan degilum diyom bi bakiyom yazdiklarim yine sikayet eder gibi olmus 😠
Guclu,iradeli biriyim ama kkya gelince bu ceketimi duvara/kapiya asip..sinirimi,hirsimi,gizlidiklerimi,guluslerimi yazip birakiyorum..kapidan cikarken yine ciddi,iradeli,guclu,belkibiraz havali,birazda alimli kadin olarak yasantima geri donuyorum

Laa gecenin 2inde kim sac kurutma mi desem,sarjli girgir mi desem acti bilmiyorum..kacinci kat onuda kestiremiyom..her yer sessiz olunca..ses rahatsiz etti duyuluyo..neyse uyucam herseyeragmen

Yine kalbim carpiyo,ellerim titriyo...yine..yine...yaa senin burda isin ne ... bak yine kanitim yok dimi? Kadin beni gorunce rengi atti..sen merdivenlerden kosarak defoldun gittin..

Kizim niye agliyosun diyo...gozyaslarimi tutamiyorum

Yukarida yazdiklarimi okursam yine carpintim baslar..zaten la havle cekerek kendime geldim diyebilirim..
Bu dunyayanoldu boyle yaa... yada hep mi boyleydi..ben yeni yeni bu girdap yasantisina dahil oldum nedir..
Gereksiz insanlara gereksiz sekilde hem sinirleniyorum,hem uzuluyorum en cokta kendime kiziyorum.. artik kapasitem bosvermislikleri kabul etmiyor,artik kaldiramiyorum aslinda .
Hic bseye odaklanamiyom simdide ne cocuklarin evciliklerine ne tv ye.. kavgalarini bile zor idrak ediyorum..
Modumu dusurup duruyolar hic bisi yapasim yok,nefes alasim var efendim varrrr sonra cocuklarin kavgasini kim ayiracak..

Back
X