- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.781
- 333
Yaww iyiki annemden iyilik istedim zaten ben ne zaman bisey istesem kadin eline yuzune bulastirir bi daha benden bisey isteme der gibi
busefer bari dogru yapaydin.. memlekete has olsun dedim ,drum icin hediye istedim aliver kargoyla gonder dedim.. evimin adresini bilmiyormus..yaww ben bueaya tasinali 3 yili gecti.. eee sen 3 yilda zorakide olsa geldin evimde kaldin ,..neyse sms ile yolladim sonra ev isime dondum..efendim neden wasaptan gondermemisim,sms e bakmak aklina gelmemis ... neden smsle gonderiyomusum..cunkummm senin internet bulundugu yerde cekmiyo,sms garanti diyorum kabul etmiyo...simdi bide nerde oldugu belli olmayan hediyelik kargonun pesine dusucem..kendide kardesimin yanina yola cikmis,acelesi vardi sanki..ben sana hediyeyi taaa sen yurt disi turundayken soylemistim ,ara ara arada hatirlstma yaptim evine donunxe neden almadin o zaman???? Parasini oderim dedim sende 3un5in hesabini yapcak degilim dedin.. bide trip yapiyo kargo gelmezse benkm sucummus..aceleyle gittigin yerden gondereydin sendd madem 3un 5in hesabini yapmiycan