• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Çok Güzel Olacak

Delft

Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.382
1.781
333
bedenen ve ruhen çöküşün ardından hayata yeniden tutunmaya çalışan bir kadınım ben.

bugün dağ gibi ütülencekleri ütüledim yerlerine astım..banyonun tekini yıkadım ..mutfağı topladım...

kendim için kaşlarımı toparladım..manikür yaptım..saçlarımı taradım..diş macununun tadını unutan ben 2 gungur diş fırçalıyorum eferimmm bana :D ;)

sabah tartıya çıktımm 7 kg fazlam olduğunu görüncee çoookk sevindimmm :)

evimin düzenini kurdum sayılır..
sıra kızımda kızımında bi rutinin oluştursam tamamdır ;)
eşime hala daha sinir oluyorummm kapının önünde araba duruyor kullandırtmıyor sinirrr..neymişş kulalnırsam beni eve almazmışş..en meshur lafıdır zira! neyse önce ben bi evimi bebeğimi ve kendimi bi düzene sokayım sonra eve almayacak kocama sıra gelecek bakalım..

sil baştan tekrar tekrara ders çalışmakta insanı yoruyorr beee ama napak el mahkumm....

sil baştan ingilizce çalışmaya başladım! bu sene ingilizce ve gykgk halledicem seneye alana geçicem hakkımda hayırlısı..

okadar ilaca rağmen halen daha kaşınıyorummm... bugün kür'e başladım umarım faydasını görürümm..

yine savsaklamaya başladım... kendimede sinir oluyorum böyle bi boşlayıncaada!!!
ev işi ütü yapamıyorum malum hastalığım vucut sıcaklığımın yukselmesine karşı.. yoksaaa çookkk kaşınıyorummm..

dün bademciklerim şişken şimdi grip oldum :( kıza geçirmem insallah.. sabah kahvaltı niyetine işkembe çorbası içtim sarımsaklı sirkeli filan iyi geldi baya..ıhlamurluı hasta çayı yaptım..bide bunun için ekstradan doktora gidipte ilaç almıyım dedim..

muhaerrem ayında olduğumuz için oruç mu tutsam napsam nasılsa kızımı emzirmiyorum..
2 gün önce içmeye unuttuğum ilaçlarımla vucudum yeniden eski haline aldı..sorum şu ki şimdi ben ilacı kesince hep başa mı sarıcak moralim bozuldu haliyle.. neyse ilaçlarla birlikte kürü uyguluyorum gece yine kaşıntıma uyandımm!! kürü bırakmalımıyım acaba? bugün kargoyla yulaf samanı geldi (artık herşeyi dener oldum) umarım bunun bi faydasını görürüm..

bu aralar nasıl güzel olsam derdindeyuim! dişlerime estetik yaptırmak istiyorum mesela.. çarpıklar yeterince.. bide şu diş gıcıtdatma için dişçidem kalıp mı ney bişi almalıyım işte..
pişirdiğim keşkek beni çok acıktırdı..
eski uzuuunnn saçlarımı çookkk özledim...artııkkk uzasın saçlarııımmmm !

bu zamana kadar özenipte bişey almadı kızına..yahu insan özenmez mi yaaa...hiç mi özenmez bi emziktir,önlüktür ne bileyim oyuncaktır..yok adam da tık yok... neyse yazmayayım daha sinirleniyorum..sinirlenincede kaşınıyorum....

Kendini ne kadar güzel motive etmişsin :)Herşey gönlünce olsun.
tşk ederim :) işte yazarak en azından rahatlamaya çalışıyorum yoksa kaskatı kesilip felç olucam yakında :@ bide tembellik yapmamak için yazacağım yer olsun istedim..ki günlük haftalık aylık vsvs gelecek planlarımı uygulayım ;)

derdimi anlatıyorum ablam umrumda değilsin diyor! babam desem ayrı bi teraneee... bana bişey olsa kızıma bakacak kimse yok.. devlet yuvasına verirler.o yuzden bana bişey olmasın bakiimm :P ;) aylar önce eşime kendimi sundum eşim istemedi aynı gece p..izlerken yakaladım..yahu adam beni istemiyor niye zorluyorumki... acayip gururuma dokunma ama..sonra beni yanına yakıştıramayan ve her fırsatta hakaret eden kocam..bigun avmye gidiyoruz metroyla ki illaki gelecem diye kendi tutturdu zira ben kızımla gayet memnundum gidip gelicektik (araba kapıda duruyor aman yakıt gitmesin!!!! ) metroda kızın biri bana genç yasta çocuk doğurmak sakıncalı değilmi dedi ne bileyim dedim varsa eğer bunu doktor bilir dedim..bi kaç şey daha sordu sonra dayanamayıp yaşımı sordu bende 30 dedim kız şoka girdi aaa çok daha genç duruyorsunuz dedi..sonra hani yanlış anlamayın zaten gencsiniz falan diye kekeledi.. eşimin yanında böyle bişi istesem denk getiremezdim Allah işte..

çok harcama yapıyormuşum!!!! bakseeennn.... sanki para veriyor kızımın mevlutte gelen paralarını yıyorum hatta mutfak harcı bile ordan gidiyor hatta kentkartımı bile kızımın parasından kullanıyorum vermeyince napayım kendimimi satayımmm töbeee töbee yakında sanırım altınlarına el koyacam kızımın :( geçen altınları istedi vermedim.. altınları sınav harcı ve kitap parası olarak saklıyordum aslında.. neyseee şuu döven bakıcıyı söyledi gecen neymıs çalışırsam kızımada öyle kötü davranan bi dadısı oluverirmiş...

daha 3 gün önce yine yakaladım eli ayağına dolaştı benim oyandığım oyunu oynamaya çalışıyor (sudoku) bide analamz hee banada her oynayışımda bundan ne anlıyorsun derrr... bide saf ayağına yatmazmı..ben laf soktukçaaa... sinirr oldum... iş nedeniyle evde değil beni rıyor neden aramorsun sesin neden böleee... yediği naneleri normalleştirme cabasıda ayrı bi ifrit oluyorum..her evlilikte olurmuş.. yıllar olmuş evleneli.. peehh.

Bi ara ne yazmisim okurum.. once bu brda kalsin

Denize karşı bir bankta, omzuna başımı yaslayıp, sesinden şiirler dinlemek gibi çocukça isteklerim oldu. Bağışla…

Nâzım Hikmet

Daha sakinim ... carsambaya odaklanayim bari.. yeme icme diyeti kadar psikolojik olarakra sakinlik iyidir belki diye dusunuyorum.. diger topikleri rahat birakayim 😉 kitap ,sair alintilari okumak iyi oldu sakinledim..devam edeyim

Artik senin icin savasmayacagim.. senin gozunde hic degerim yokmus..yeni mi anladim hayir tabiki sadece konduramadim ne bilim iste.. bu ameliyat aklimi basima getirdi nasilmi? Sozde refakatci ,yemegim geldi kendisi yok neymis yan taraftaki avmde atistirmalik ariyormus..dedim yemegim geldi acim ben gel hemen 30 dk gecti.. once oturdum zor vaziyette hala basim donuyo halami tansiyon 10/6di bilmem..ozel hastane tek kisilik ozel oda neye yarar refakatci olmadiktan sonra! Ancak ikinci hamlede yatagin korkuluklarini asagiya indirdim.Basim done done ,ellerim titreyerek kalktim yataktan.. karsida duran yemek tepsisine sandalyeyi surudum,ameliyattan cikali bi kac saat olan hasta icin gayet iyi durumdaydim gucluydum..yemegimi yedim yine zar zor yatagima gittim yattim 1 saat kadar sonra geldi ,yaninda bisiler getirmis..lazimken nerdeydin aptal adam!!!😠 eve geldik 5.kata tek basima ciktim,insan koluma girer yook olurmu sonra millet aramizda mutluluk var sanir falan.. gozu kayiyor adamin napiyimki..
Kabullendim artik..kabul ediyorum..
Ve cekiliyorum,..ne haliniz varsa gorun

Eve giriyorum,mutfaga geciyorum bi sicak corba yapan yok iste boyle.. zaten cmtsi gidicem diye tutturdu..git annem gitt sen cok kaldin bile

Nerde kalmistiiik ? Nereden baslasam acaba hayatima kaldigim yerden devam..zaten bu yaz ne kadar defterini durmem gereken insan varsa durdum,hakkindan geldim,hayatimdan cikardim..baya hafifledim cok sukur,epey yipratsada olsun bir omur cekmektense iyidir..
Cocuklardan firsat bulup kitap mi okusam.. hastanede hep uyumusum ,evde gece uyumadigim icin olsa gerek..gerci ameliyat oncesi narkozdan uyanmayayim diye dua etmistim ,kabul olmamis.demek tam icten dua etmemisim .
Aglamak istiyorum,annem var yanimda uff..
Kitapokuyayim bari kafam degissin,beynim farkli dunyalara aksin

Cevremdeki herkes savas diyor,kadinla savas kcani kaptirma..ben kendimi bildim bileli hayat hep hayatla mucale halindeyim.. ben ikisinide Allaha havale ediyorum..cok yoruyo,yipratiyo bu surec beni.. enerjimi yiyip bitiriyo..
Zatende kocamada msj attim yani geri donmek olmaz.. cocuklar uzerine kurulu bir evlilik daha hayirli olsun vatana millete..
Bide boyle deniyelim kaybedecek neyim kalmiski.. herkes rahat etsin.. kendimi mahvedip delirttigim gibi kocamida mahvedip delirttim cok maharetliyim ..
Herkes kendi yoluna..engel olmayayim..engel olmasin hayatimin akisina...

Ellerim kollarim her yanim delik desik ettiler yahu butun serumlari ayni anda vermeniz sartmiydi.. her terafik.moraracak bi kac gune .. yemek yemeye zor kslktim sag kol ve el ustunde iki serum takili vaziyette karsiya gecmek,sandalyeyi surumek falan zor is haa.. hasta haklari desem,refakatcinde suc diyecekler ... eee dogru... sol ayak bilegimdede morluk var cok aciyo,bilincim kapaliyken nolduysa artik.. kocamda,hemsirede surekli uyudugumu soulylediler ben uyudugumun farkimda bile degilimki..

Bi rejime sokayim kendimi..10 gun sonrada spora..kilo ve beden olculerimide yazarim
Bedeni mesgul ettik sira zihinde..
Karar verdim tekrar hazirlanacagim ve baska sehre gececem bilhassa deniz olmayan bi yere..gelemesin pesimden..gına geldi derler yaa , benim vaziyetimde tam olarak bu..
Fenalardayim...
Yada dil mi ogrensem o zamanda bu sehirden ve yanindan kurtulus yok,,,bahanem yok...
Duramam,durmamam gerek... gidicem,gitmek istiyorum..

Ayakta duracak hali yokken,hayatta duracak sebepleri olmali insanin..

Sanırım aldatiliyorsunuz. Ve bir ameliyat geçmiş başınızdan. Çok geçmiş olsun.

Kpss işi ne oldu? İlk mesajlarda yazmissiniz da.

Tsk ederim..evet hemde gozume soka soka yapiyo.. bosanmiyo,ayrilmiyo..suan memurum aslinda ,kucuk olan 3 yasina girene kadarda ise geri donmeyecegim.. biz ilcede oturuyoruz ancak gorev yerim ilde zaten.
Ben bu yasadigim hayattan biktim ,tekrar girmeyi dusunuyorum sinava,acaba puanda dusme vs oluyomu bu konularida hic bilmiyorum..

Ameliyatliolsamsa yataklari toparladim,evi kabaca topladim,cocuklara ogle yemegi hazirla yedirt aslinda daha iyi hareket ettikcd narkozu atiyorum diye dusunuyorum..cok agrilarim olsada ,olsun hareket berekettir diyorum..kemdimce halime teselli ediyorum iste..
Sizinde Allah tamamina erdirsin ,hayirli dogumlar

Bugun arabayi kullandim ,alistirma yaptim mahallede birazda kisa mesafe ana yola ciktim..yolun en sagdan viteslerle oynadim 1,2,3,4 olarak ... 3.viteside buldum nihayet..gerci arabayi bozma niyetiyle oturmustum . Bir turla idare ettim ,agrilarim artinca eve ciktim cikali hala oturuyorum..sabahtan is yapmasaydim (banyoyu temizlemek,2 mak camasir yikatip asmak) , sanirim ikinci turuda atabilirdim...drun verdigi antibiyotikler ve agri kesiciler olmasa ( durumumu biliyo az cok) ,simdi yataktan cikamaz vaziyette kimildamadan yatiyor olacaktim sanirim.
Yarin biraz daha ve dahada cok surmem gerek arabayi..pztsiden itibaren yagmurlu soguk havalar geliyo..okadar yol yuruyup ne cocuklari nede kendimi usutemem..uzun sure ayakta kalamiyorum zaten okadar yol yuruyemem..esim gidecek ama burdaykende bir kere kizi vakti varken ne goturdu ne getirdi..kisaca is bana dustu...netse gitsin gozum gormesin bari daha sinir olmam,zaten her isimi,evin ve cocuklarin isini vs kendim goruyorum..bi kere yardim etmisligi yok falan alistim ben onun hayatimizdaki silik yer kaplamasina, gri renkli olmasina..kizimda alisti..oglumda alisacak biraz daha zamani var sadece.

Bugunde gayet iyiydim ,boyle boyle ilerletecegiz napalim,,kendimi uzun bir minibusun icindeymisim.gibi hissedince daha az panik ve heyecanim oluyo..bide aslinda ben 3.vitese getiriyomusum ancak ayagimi gaz pedalindan cektigim icin ne hikmetsee galii o sebeple araba bi hopluyomus.. sanki araba surerken daha cok yoruldum..kasiklarim agriyo,,bas donmem var uykum var 😞 saat 3ten 5e kadar cok surmedim yani..agrim cok fazla ama 😞😞
Tlfnumu degistirmeye karar verdim..yaptirmayacagim ekrani soyle yine ucuz hallisinden 1000₺lik bisey bakcam bi arastirayim bakalim.. bu tlfnun hafiza doldu guncellemeleri yukleyemedigimden..you tube acilmiyo,face mesengerda gume gitti.. bir sure sonra diger uygulamalarida hic kullanamayacagim bu gidisle .. ekranin kirilan yerden dokunmatik yeri islevini kaybetmeye basladi falan filan... yeni yila girmeden ucuzdan kaliteli varsa boyle bisi alayim diyom 😉😂😃

Back
X