yine savsaklamaya başladım... kendimede sinir oluyorum böyle bi boşlayıncaada!!!
ev işi ütü yapamıyorum malum hastalığım vucut sıcaklığımın yukselmesine karşı.. yoksaaa çookkk kaşınıyorummm..
dün bademciklerim şişken şimdi grip oldum

kıza geçirmem insallah.. sabah kahvaltı niyetine işkembe çorbası içtim sarımsaklı sirkeli filan iyi geldi baya..ıhlamurluı hasta çayı yaptım..bide bunun için ekstradan doktora gidipte ilaç almıyım dedim..
muhaerrem ayında olduğumuz için oruç mu tutsam napsam nasılsa kızımı emzirmiyorum..
2 gün önce içmeye unuttuğum ilaçlarımla vucudum yeniden eski haline aldı..sorum şu ki şimdi ben ilacı kesince hep başa mı sarıcak moralim bozuldu haliyle.. neyse ilaçlarla birlikte kürü uyguluyorum gece yine kaşıntıma uyandımm!! kürü bırakmalımıyım acaba? bugün kargoyla yulaf samanı geldi (artık herşeyi dener oldum) umarım bunun bi faydasını görürüm..
bu aralar nasıl güzel olsam derdindeyuim! dişlerime
estetik yaptırmak istiyorum mesela.. çarpıklar yeterince.. bide şu diş gıcıtdatma için dişçidem kalıp mı ney bişi almalıyım işte..
pişirdiğim keşkek beni çok acıktırdı..
eski uzuuunnn saçlarımı çookkk özledim...artııkkk uzasın saçlarııımmmm !
bu zamana kadar özenipte bişey almadı kızına..yahu insan özenmez mi yaaa...hiç mi özenmez bi emziktir,önlüktür ne bileyim oyuncaktır..yok adam da tık yok... neyse yazmayayım daha sinirleniyorum..sinirlenincede kaşınıyorum....