Her şey bittiğinde şükürler olsun diyeceğim :>

25 Nisan
Yapıkcaklar listesi
Uzun zamandır bekleyen performansım
Matematik
İngilizce

Dün yakın arkadaşımla anlaştım planımız 10 civarı yatıp 4 te kalkmak olmadı 5
Sabahın güzelliğini görmek istiyoruz

Sendeki durum atalet.bu bende de var .tembellik erteleme alışkanlığı durumundan rahatsızlık duymak ama bir türlü harekete gecememek hepsinin birleşimi atalet.ben de kendimi değiştirmeye çalışıyorum

Sendeki durum atalet.bu bende de var .tembellik erteleme alışkanlığı durumundan rahatsızlık duymak ama bir türlü harekete gecememek hepsinin birleşimi atalet.ben de kendimi değiştirmeye çalışıyorum

Evet evet :)
Bir gün olucak inanıyorum
O gün gelse bir an önce

Hiç biri olmadı Ne olucak böyle

26 Nisan
Yine o proje bitmedi
Kendime plan program yapmalıyım ve uymalıyım
Zamanım hep yatarak geçiyor
Umutsuz vakayım

Kendine her sabah basit 3 5 maddeden oluşan bir liste yap.liste zor olursa uymazsin o yüzden basit ve az maddeden oluşsun her bitirdiğin işin ustunu çiz. Bu sana başarı duygusu kazandıracak. Yavaş yavaş alışkanlık haline gelecek

Bunu deniyorum zaten sonuç hiçbirini yapmayıp uyumak

Küçük adımlarla başla diyorum tatlım basit 3 maddelik listeyle başla bak bugün erken kalkmissin. Bir yerden başlamak lazım harekete gecmezsen olmaz
Bu gün zaten ilerlediğimi düşünüyorum kalktım erkenden ertelediklerimi yaptım projemi bitirdim. Dişçidende randevumu da aldım hep erteliyordum

27 nisan için..
Geçirdiğim verimli bir günümdü Hep böyle olmasını istiyorum işlerimi halletim
korkularımı yendim
Umarım hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…