Her Şey 5 TL

Olur canım ikisi de. Kot pantolonu sadece bir yaz giyebildim beyaz olansa hediye gelmişti geçen yaz hiç giymedim. Sarı ve turuncu bluzları sayılı giymişimdir. Gömlek tarzı oldukları için staj zamanımda giymiştim sadece.

Toplam fiyatları: Pantolonlar 7 TL'den 14 TL, Bluzlar da 5 TL'den 10 TL olarak toplamı 24 TL olur.

Bluzlar 40 -42 bedene olursa bu dördünü ayirirmisin canim bana yarin kesin haber veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bluzlar 40 -42 bedene olursa bu dördünü ayirirmisin canim bana yarin kesin haber veririm

Canım turuncu olan olmayabilir çünkü ben onu 38 bedenken giyebiliyordum şimdi 40 bedenim dar oluyor. Onun yeşili var o bir beden büyüğü turuncunun istersen onu düşünebilirsin. Sarı olan olur ama.

Kot pantolonları arkadaş almazsa ben almak istiyorum. Birde eşofman tarzında varmı ?

Canim bb krem in rengi nasil ben cok cok cok acik tenliyim ruhgibi yani bazen en acik kremler bile koyulastiriyor bu nasil rengi cok cok acikmi

canım bunlar var baska kitaplarda var ama genelde dini kitaplarım var benim

Başka ekleyeceklerin var mı canım ya çok ilgimi çeken kitaplar değil aslında. Dini olarak Ahmet Günbay Yıldız vs. de olabilir varsa. Roman ve şiir ağırlıklı türler okuyorum ben.:26:

Son düzenleme:
Başka ekleyeceklerin var mı canım ya çok ilgimi çeken kitaplar değil aslında. Dini olarak Ahmet Günbay Yıldız vs. de olabilir varsa. Roman ve şiir ağırlıklı türler okuyorum ben.:26:

Canım birde mehmet coskun denizin yine nasıl yakaladım kitabı var ama kitabın arka kapı yırtık ama duruyor sayfaları felan yerinde sadece arka kapağı yırtık

Eklentiler

• $1398626773807.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $1398626802409.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…