Her şer de var mı bi hayır

Ben buna cevap veremem. Ölüm gerçeği var unutuyoruz bazen. Büyük konuşmak istemem ama kaldıramam ben bunu basen düşününce bile gözlerim doluyor. Malesefki hayat devam ediyor alışacaksın yeni bir hayatın olucak ama onu hiç unutmayacaksın zaten niye unutasın ki.. Acını yaşa ona dua et..

inşallah cennet bahçelerinden birinde sizin ona kavusacağınız günü bekliyordur yeri rahat hzurludur innaın sizden haberdardır mutlaka oyüzden nekadar az yıpratırsanız kendinizi o okadar mutlu olur rahat olur yerinde mahşer iyiki var kavuşma mekanı orası kimi erken gidiyor kimisi geç ama önünde sonunda varılacak yer orası

Son düzenleme:

Rabbim sevdigi kullarini yanina alirmis mekani cennet olsun .
Evet her serde bi hayir vardir mutlaka .
Sabir dilemekten baska birsey gelmiyor elimden rabbim sabir versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ne denilebilir ki ne desek boş hiç bir şey teselli etmez.Hayat devam ediyor öyle ya da böyle güçlü olmak zorundasın canım Rabbim inşallah acını bir nebze hafifletir.Bende evladımı kaybettim ve hergün şöyle dua ediyorum.Ben bu acıyla yaşamaya alıştım Rabbim bu acımı unutturacak başka bir acı gösterme diye...İnşallah Rabbim bir daha cı keder göstermesin size sağlıcakla kalın.

Okurken agladim resmen allah yardimciniz olsun sozlinuzun mekanini cennet eylesin insallah Allah herkezin alnina bir yazi yazmis dogumundan ölümüne kadar suan onun ve kendiniz icin yapabileceğiniz en iyi sey dua. derdi veren dermani da verir dua edin onun icin iciniz biraz olsun rahatlayacak emin olun

BAŞINIZ SAĞ OLSUN CANIM..SENİN BU DÜNYADAKİ İMTİHANIN DA BU SANIRIM.RABBİM SENİ BU ACI İLE İMTİHAN EDİYOR..

Rabbim yar ve yardımcın olsun..Zaman herşeyin ilacı..

Allah razi olsun hepinizden.. Allahdan geldi kabul edip dayanmak zorundayım kuldan olsa idi belki daha dayanılmaz olurdu. Allah bana ömür verdiği sürece hep dua edeceğim elimden ne geliyorsa hep onun niyeti ile yapıyorum. 1 defa rüyamda gördüm ama konusmadi hiç Oda kısacık bi andı. Geçen gün de sesini duydum sadece unutma beni diyordu bu daha kötü etti beni hayatıma devam etmemi istemiyor diye yordum hep. Her gece dualar ediyorum ki 1 defa doyasıya göreyim sorayım istiyorum ama olmuyor. 20 gün memlekette kaldım orada beni tek rahatlatan toprağına sarılıp konuşmak ağlamak onu izlemek di şimdi ise onuda yapamiyorun şehirden dolayi. Sabretmen zorundayım biliyorum

Çok duygulandım Rabbim sabır versin takdiri ilahi elden ne gelir vardır bir hayrı bunu sorgulayamayız umarım her şey çok güzel olur selam ve dua ile

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, size de bol bol sabır versin. gerçekten çok zor bi durum.

Başınız sağ olsun beynim donuyor okurken bile, ya siz ne haldesiniz?
Rabbim mekanını cennet etsin.

bide sevdiğiniz insanın annesini düşünün ne zordur evladını kaybetti sizin içinde çok zor ama onun içinde bambaşka zordur . Rabbim ailesine ve size sabırlar versın

canım okurken bile içim acıdı, Allah sana sabır versin başın sağolsun
Ama bu hayatta tek gerçek şu ki hepimiz birgün gideceğiz Allah sıralı ölüm versin, Acın çok büyük evet ama üstesinden gelmeye bakacaksın. nasıl olur bilmiyorum ama kendini ve çocuklarını düşünmek zorundasın. bu sebeple zamanla iyileşecek yaraların, tabiki geçmeyecek ama iyi olacaksın emin ol.

Unutma ! ; Kendin ve cocukların için ayakta durmak zorundasın..

çok çok üzücü ALLAH sabır versın
sanırım evlatlarınız var ....ılacınız onlarda.....onlara dahada sıkı sıkı sarılın. her ane bılırkı evlat gulumsemesı tıbbın kesfedemedığı en etkılı ılactır......
onlar ıcın dık durmalısınız sabretmelısınız. ALLAH yardımcınız olsun

Kusura bakmayin canim yanlış anladınız heralde evladım yok keşke olsa idi ama yok daha evli değildik biz. Öğretmenim ben bu sebepten ötürü bir çok çocuk var etrafimda bunu yazmıştım..(

bide sevdiğiniz insanın annesini düşünün ne zordur evladını kaybetti sizin içinde çok zor ama onun içinde bambaşka zordur . Rabbim ailesine ve size sabırlar versın
Haklısın annem yani annesi de çok kötü durumda günlerce beraber sarılıp uyuduk ağladık.. bu hayatta birbirimize Yadigar kaldık. Rabbim kimseye yaşatmasin bu acıyı. Henüz sevdiklerimiz yanımızda iken kıymetini bilmemiz gerekiyokmuş acı tecrübe ile öğrenmiş oldum. Dünya küçük sorunları büyütecek kadar büyük bir yer değilmiş..

Kusura bakmayin canim yanlış anladınız heralde evladım yok keşke olsa idi ama yok daha evli değildik biz. Öğretmenim ben bu sebepten ötürü bir çok çocuk var etrafimda bunu yazmıştım..(

anladım ben ıkıncı evlılığınız sanmıştım....o zaman işiinize evlatlarınıza daha sıkı sarılacaksınız....inanın insan boşta kaldımı daha cok hatırlar....kendınıze işinize verın zorda olsa
ALLAHtan sabırlar dılerım sızede ailesınede

Öncelikle başsağlığı dilerim
Aynı olayı kuzenim yaşadı onun da nişanlısı düğüne 15 gun kala kazada vefat etmişti . Herşeyleri hazırdı evlerini sermişlerdi . Kuzenimde o an için sizin şu an hissettiklerinizi hissetmiştir . Ama aradan 16 sene geçti
ve kuzenim su anda evli (1sene önce evlendi) . Yani demek istiyorum ki hayat herseye ragmen devam ediyor.
bu arada iki gün öncede bir tanıdığımızın oğlu vefat etti yine trafik kazasında . evliydi ve bir oğlu vardı eşide hamileymiş doğumuna 1 buçuk ay kalmış Rabbim ölenlere rahmet eylesin kalanlarada bol sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…