- Konu Sahibi emyay_8990
herşeyin çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımmm çok teşekkür ederimmmgüle güle kullan canım çeyizlerini,herşeyin çok güsel![]()
evet yaaa gerçekten küçücük bişeyi bile binbir hevesle hayalle alıyoruz allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah teşekkürler canımİnsan ne hevesle alıyor bunları.Şu sıralar almayı bıraktım ama çok özeniyorum. =) Sizinde aldığınız şeyler oldukça güzel,zevkli seçimler olmuş.Güzel günlerde kullanın inşAllah.
amin canımmm çok sağolherşeyin çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
canım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... hepsi çok güzel ve kullanışlı...
Çeyiz almanın en güzel yanı her yeni aldığın eşyada bir heyecan duymak ve onu kullanacağın günün hayalini kurmak.Allah bu hayalleri ve heyecanı gerçeğe dönüştürmeyi nasip etsin.İnşallah iyi günlerde kullanırsın !![]()
huzurla kullanın cnm inş allah ceyizine bereket versiinn :))![]()
canım herşey çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin allahım.
bebeğim hepsi çok güzellerrr güle güle mutlu günlerde kullanın inş. bana diyosun ama sende bayağı bi şey almışsın..benim topiğimdeki kolileri açıp tek tek çekmek gerekiyor zaten nişan topiği de yapamadım sinir oluyorum
benim topiğime de beklerimm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463299-pink_lovein-cicileri.html
Mervemminn çeyizleriiiiiiiiyawrumm hepsii çok güzell zevklsiinn maşallahh devamını bekliyoruzz takipteyimm.. Şu sos kaşıklarından bende istiyorumm hep aklımda ama alamadım henüzzz
Hepsiciğinii güzel mutlu günlerdeekullan inş.. tatlımmmm
![]()