her parçayı binbir hayallerle aldığım çeyizlerim

güle güle kullan canım çeyizlerini,herşeyin çok güsel:46:
saol canımmm çok teşekkür ederimmm :17:
İnsan ne hevesle alıyor bunları.Şu sıralar almayı bıraktım ama çok özeniyorum. =) Sizinde aldığınız şeyler oldukça güzel,zevkli seçimler olmuş.Güzel günlerde kullanın inşAllah. :nazar:
evet yaaa gerçekten küçücük bişeyi bile binbir hevesle hayalle alıyoruz allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah teşekkürler canım :16:
herşeyin çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
amin canımmm çok sağol :16:
canım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... hepsi çok güzel ve kullanışlı...

teşekkürler canım daha iyileriz senin olsun inşallah :16:

kızlarrr bu arada herkese hayırlı bayramlar inşallah

Çeyiz almanın en güzel yanı her yeni aldığın eşyada bir heyecan duymak ve onu kullanacağın günün hayalini kurmak.Allah bu hayalleri ve heyecanı gerçeğe dönüştürmeyi nasip etsin.İnşallah iyi günlerde kullanırsın !:nazar:

canımm herseyınn cookk gusell Allah gule gule kulanmayı nasıp etsın insallah:)

$bambu tahta kaşık seti.webp$porselen kaşık.webp$siyah sıvı sabunluk.webp

kızlar bunlarıda yeni aldım öylesine gezerken gördüm aldım.
porselen kaşıklardan 7 tane aldım.6 tanesini baharatlıklarım kaşıksız olursa baharatlıklarımda kullanırım.
kaşıklı baharatlık begenirsem bende bunları kahvaltıda fincanlarda kullanırım 6 tanesini.1 taneside şekerlik için falan :69: taanesi 25 kuruştu :))

sıvı sabunluk 5 tlydi çok hoşuma gitti aldım.banyomda klozet olcak bide lavabo.o yüzden sadece sabunluk yetiyo.
wc ayrı yerde oraya takım almam gerek sını sabunlugu fırçalıgı vs..

tahta kaşıkta böle 3lü 1.50 tl :)))

Mervemminn çeyizleriiiiiiii :66: yawrumm hepsii çok güzell zevklsiinn maşallahh devamını bekliyoruzz takipteyimm.. Şu sos kaşıklarından bende istiyorumm hep aklımda ama alamadım henüzzz:25: Hepsiciğinii güzel mutlu günlerdeekullan inş.. tatlımmmm:16:

huzurla kullanın cnm inş allah ceyizine bereket versiinn :)):69:

canım herşey çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin allahım.

bebeğim hepsi çok güzellerrr güle güle mutlu günlerde kullanın inş. bana diyosun ama sende bayağı bi şey almışsın..benim topiğimdeki kolileri açıp tek tek çekmek gerekiyor zaten nişan topiği de yapamadım sinir oluyorum :47:

benim topiğime de beklerimm

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463299-pink_lovein-cicileri.html

Mervemminn çeyizleriiiiiiii :66: yawrumm hepsii çok güzell zevklsiinn maşallahh devamını bekliyoruzz takipteyimm.. Şu sos kaşıklarından bende istiyorumm hep aklımda ama alamadım henüzzz:25: Hepsiciğinii güzel mutlu günlerdeekullan inş.. tatlımmmm:16:

ay sağolun kızlar çok sevindim yaaa çok mutlu ettiniz beni :69:

cnm benim ceyizlerim harika güle güle kullan hayırlı olur inşallah

:) gördükçe özeniyorum bende almaya başladım yavaş yavaş, güzel günlerde aşkla kullanman dileğiyle:nazar:

bu yarım limonluk-soğanlık fanusundan bnde de vr ama bnmkinin dibi eflatun rengi.. aldıkların çk güzel.. ancak bu siyah renkli teflons ervis seti dıye adı geçen şyleri kullanmamanı öneririrm çnkü.. siyah renkli kepçe süzgeç bu tarz mutfak aletlerının hastalık saçtığını hryerde duyuyoruz siyah poşet siyah plastik kepçe plastik leğenler hiçbirinin kullanılmasını önermıyorum... bnde ck incelıyorm neredeyse hiç bir eksiğim yk çeyizmde hepsini alırken özellkle plastık melamın ürünleri seçerken çk araştırdım ve datylıca incelediğim için uyarmak istedim çeyizime hiçbirşeklde siyah plastık ürün almadım...

çok sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun.esracım uyarılarını dikkate alıcam tatlım çok sağol :16:
kızlar bir sürü şey aldım ama parça pinçik ekmelek işime gelmiyo.herşey tamam olsun ayrı bi topikte düzenleyip koyucam inşallah.

Back
X