her parçayı binbir hayallerle aldığım çeyizlerim

emyay_8990

aşkkkkkkk :))
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
7.836
1
156
İstanbul
tam 2 ay önce nişanlandım.daha çoookkk eksiğim var ama bende burda paylaşarak hem fikirlerini almak,hemde eksiklerimi görmek istedim kızlarrr şimdiden teşekkürler.

(yüklemeyi denicem inşallah başarabilirim.bitmeden yorum yazmayın lütfen bölünmesin :69: )

$1300537927.webp$SARMASIK_2_30012011104307.webp$KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-1687__39955551_0.webpEki Görüntüle 248428 $slim_imaj.webp$lara_siyah.webp

$hayalet tuzluk.webp$katli-kurabiyelik-cam-gri.webp

katlı kurabiyeliklerimin biri gri yuvarlak diğeri altın sarısı kare

Eklentiler

• $katlı kurabiyelik kare.webp
    $katlı kurabiyelik kare.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 74
canm benim bak gör çeyislermizi ne mutlu günlerde kullancas topic arkım benim:29::29:
çooooook yemekler yapıp çoooook anılarımız olcak bunlarla:16::16:

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan devamını bekliyoruz :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
canm benim bak gör çeyislermizi ne mutlu günlerde kullancas topic arkım benim:29::29:
çooooook yemekler yapıp çoooook anılarımız olcak bunlarla:16::16:
inşallah canım benmmmmmm :69:
Güzel günlerde kullan her biri ayrı güzel..
teşekkürler canımm
:nazar::nazar::nazar::nazar:güzel ve kullanışlı seyler almıssın cnm iyi bi başlangıç, güle güle kullan hepsini devamını da bekleriss:71:

devamı geliyo birasdan :1:

$SP_A0203.webp$misafirlik kristal çay bardakları 12.webp$mısır kasesi büyük 2li.webp$nişan sandıklarım.webp$SP_A0220.webp$süslü sepet.webp$şekerlik.webp$şekerlik (2).webp$taç ranforce nevresim tk.webp$mis battaniyesi2.webp$mis.battaniyesi.webp$2 li salata tepsisi.webp$2 li salata tepsisi 2.webp$antik nevresim tk..webp$çikolata tepsim.webp$dondurma kupları 6 lı.webp$düz beyaz çarşaf.webp$elma kase.webp$hayvan figürlü şekerlik.webp$türk kahvesi fincanları.webp

çay bardaklarım 12 li.
pembe ve mor olan misafir battaniyesi kızlar.
dondurma kuplarım 6 lı günlük kullanımlık bunlar.
o süslü sepet söz mendillerimin spetiydi evimin herhangi bi yerinde kullancam.
siyah,beyaz ve hayvan figürlü olanlar şekerlik.
gümüş yüzükler askımla pastane yüzüklerimiz :1:
diğerleri nişan yüzüklerimiz :69:

Son düzenleme:
mervecim ne kadar özenle çekmişssin o resimleri kız valla ben o küçük cam eşyaları çeyizimden bile saymıyodum bak hevese geldim şimdi ben de topik aççam kendime...
Bu arada herseyin çok güzel canım güle güle kullan inşallah:nazar::nazar::nazar:

mervecim ne kadar özenle çekmişssin o resimleri kız valla ben o küçük cam eşyaları çeyizimden bile saymıyodum bak hevese geldim şimdi ben de topik aççam kendime...
Bu arada herseyin çok güzel canım güle güle kullan inşallah:nazar::nazar::nazar:
evet canım gerçekten çok özendim herşeyime.küçücük bişeyin bile hayali var bende :69:

aç kız seninkileride görelim hayırlısıyla.teşekkür ederim

bende tam soracaktim 4 tane yüzük niyeee =))

hepsi cok güzel güle güle kullanmak nasip olsun insaAllah..
evet şekerim onları yanlışlıkla yükleşimi ama silmedim :69:
amin canım hepimiz güle güle kullanalım inşallah herşeyimizi

Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin:nazar: çok güzeller:nazar:
saol canımm teşekkürler :16:
çok şık seçimler.. iyi günlerde kullanın

teşekkür ederimm :16:

İnsan ne hevesle alıyor bunları.Şu sıralar almayı bıraktım ama çok özeniyorum. =) Sizinde aldığınız şeyler oldukça güzel,zevkli seçimler olmuş.Güzel günlerde kullanın inşAllah. :nazar:

Back
X