Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanici adiniza tiklayip bildirim seceneklerimi giriniz..Merhaba
1 konuya üye oldum
sonrasında hangi konuya yazdıysam hep bildirim geldi takipte olduğunuz konuya mesaj yazıldı dye
iptal ettim mesaj geldikçe ama bunun kesin çözümü var mıdır?
Bende de tam tersi sorun var, yazdığım konuları otomatik takip edemiyorum. Eskiden bildirim gelirdi. Pro olmadan önce oldu, yazdığım konuya mesaj yazılırsa bildirim gelmemeye başladı, hiçbir şeyi değiştirmedim. Seçeneklerde de hepsi seçili aslında.
Sorunu ileticegim , kisa sure icinde size donus yaparizBende de tam tersi sorun var, yazdığım konuları otomatik takip edemiyorum. Eskiden bildirim gelirdi. Pro olmadan önce oldu, yazdığım konuya mesaj yazılırsa bildirim gelmemeye başladı, hiçbir şeyi değiştirmedim. Seçeneklerde de hepsi seçili aslında.
Konuya mesaj yazsam da bir daha yukarıdan konuyu takip et demem gerekiyor.
Çok teşekkür ederim :)Sorunu ileticegim , kisa sure icinde size donus yapariz
Rica ederim =)Çok teşekkür ederim :)
Bende de tam tersi sorun var, yazdığım konuları otomatik takip edemiyorum. Eskiden bildirim gelirdi. Pro olmadan önce oldu, yazdığım konuya mesaj yazılırsa bildirim gelmemeye başladı, hiçbir şeyi değiştirmedim. Seçeneklerde de hepsi seçili aslında.
Tamamdır. Bu bir deneme mesajıdır.LezzetliCipetpet hesap ayarlarınızı değiştirdim tekrar deneme yapabilir misiniz.
Buraya yorum yazın örneğin. Biz cevap verdiğimizde bildirim alacak mısınız deneyelim ?
Çok teşekkür ederim, bildirim geldideneme mesajına cevap
Merhaba
1 konuya üye oldum
sonrasında hangi konuya yazdıysam hep bildirim geldi takipte olduğunuz konuya mesaj yazıldı dye
iptal ettim mesaj geldikçe ama bunun kesin çözümü var mıdır?
Doğru diyorsun, konu takibi yapmadığım halde boyuna bildirim geliyor.
Ayarlarınızı değiştirdim.Merhaba,
Ben de de aynı sorun var.Yazdığım her konu için takip edilenlere ekliyor.Takibi bırak diyorum tekrar yazdığımda yine ekliyor.Bildirim seçeneklerindeki ayarları değiştirdiğimde sadece bildirim gelmesini engelledim ama takibe devam ediyor.Sizin sorununuz çözüldü mü.Nasıl hallettiniz,Yardımcı olabilir misiniz ?
Ayarlarınızı değiştirdim.