• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her mesaj yazdığım konuya üye oluyorum otomatik

Intruder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
12
20
3
34
Merhaba
1 konuya üye oldum

sonrasında hangi konuya yazdıysam hep bildirim geldi takipte olduğunuz konuya mesaj yazıldı dye

iptal ettim mesaj geldikçe ama bunun kesin çözümü var mıdır?

daha açıkça yazmak gerekirse sonrasında yazdığım farklı konulardan bildirim geldi
takipte olduğunuz konu olarak

konuların sağ üst köşesinde, konu takibi iptal kısmı var oraya tıkla

Merhaba
1 konuya üye oldum

sonrasında hangi konuya yazdıysam hep bildirim geldi takipte olduğunuz konuya mesaj yazıldı dye

Kullanici adiniza tiklayip bildirim seceneklerimi giriniz..

Screenshot_2017-02-10-19-09-31.webp

Eki Görüntüle 1951751
Bende de tam tersi sorun var, yazdığım konuları otomatik takip edemiyorum. Eskiden bildirim gelirdi. Pro olmadan önce oldu, yazdığım konuya mesaj yazılırsa bildirim gelmemeye başladı, hiçbir şeyi değiştirmedim. Seçeneklerde de hepsi seçili aslında.
Konuya mesaj yazsam da bir daha yukarıdan konuyu takip et demem gerekiyor.

Bende de tam tersi sorun var, yazdığım konuları otomatik takip edemiyorum. Eskiden bildirim gelirdi. Pro olmadan önce oldu, yazdığım konuya mesaj yazılırsa bildirim gelmemeye başladı, hiçbir şeyi değiştirmedim. Seçeneklerde de hepsi seçili aslında.
Sorunu ileticegim , kisa sure icinde size donus yapariz

Kazen Kazen

Curly Curly

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet hesap ayarlarınızı değiştirdim tekrar deneme yapabilir misiniz.
Buraya yorum yazın örneğin. Biz cevap verdiğimizde bildirim alacak mısınız deneyelim ?

Merhaba
1 konuya üye oldum

Doğru diyorsun, konu takibi yapmadığım halde boyuna bildirim geliyor.

Eki Görüntüle 1951751

Merhaba,

Ben de de aynı sorun var.Yazdığım her konu için takip edilenlere ekliyor.Takibi bırak diyorum tekrar yazdığımda yine ekliyor.Bildirim seçeneklerindeki ayarları değiştirdiğimde sadece bildirim gelmesini engelledim ama takibe devam ediyor.Sizin sorununuz çözüldü mü.Nasıl hallettiniz,Yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba,

Ben de de aynı sorun var.Yazdığım her konu için takip edilenlere ekliyor.Takibi bırak diyorum tekrar yazdığımda yine ekliyor.Bildirim seçeneklerindeki ayarları değiştirdiğimde sadece bildirim gelmesini engelledim ama takibe devam ediyor.Sizin sorununuz çözüldü mü.Nasıl hallettiniz,Yardımcı olabilir misiniz ?
Ayarlarınızı değiştirdim.

Back
X