Ah be güzelim o okulun heyecanına kapılmış çoktan. Güzelce söylesene biriktirip patlayana kadar. Madem beklemeyeceksin git de. Ne bileyim ben de seni beklemek zorunda değilim de. Arkadaş bu biri gider diğeri gelir. Allah başka dert vermesinMerhaba herkese. Yeni üye oldum çünkü içimdeki sorunumu paylaşacak kimsem yok. Ben evimden uzakta üniveriste okuyorum. okulda arkadaşım var fakat yurtta 1 tane arkadaşım var daha doğrusu vardı. kendisi tıp okuyo ama bu sene hazırlık. yine de çok ders çalışıyo ve zamanı çok kıymetli. Bunlar onun tercihi bir şey diyemem.Ama bir yere gittiğimizde abartmıyorum 5 dakika geç kalıyoruz senin yüzünden geç kaldık diyo. yemekhaneye gidiyoruz mesela 2 tane ayrı salon var ben şu sıraya geçelim diyorum bana senin yüzünden fazla bekledik diğeri daha kısaydı diyo. ben yemeği genelde hızlı yiyip onu beklerim ama o ben yavaş kaldığımda ya söylenir ya da beklemez gider. ikimiz bi yerden gelirken ben yolumuzun üstündeki markete de uğrarım mesela asla gelmez. Yani benim için bugüne kadar hiçbir fedakarlık yapmadı. Onun da benden başka yakın arkadaşı yok aslında her şeyde benden yardım ister ve ben de her seferinde yardım ederim. ama ondan bir şey istemem çünkü yapmaz. dediğim gibi 5 dakikasını bile benim için harcamaz. Bugün metroya bincez ben kartıma para yüklücektim, bana hadi çabuk ol dedi. 2 dakika bile değil yani ona para yüklemek. O ara metro sesi duyuldu bak gitti zaten dedi. Ben de artık doldum ve beni bekleme git diye bağırdım her şeyde beni suçluyosun yeterince tahammül ediyorum zaten bi şey demiyorum ama benim için 5 dakika beklemiyosun dedim. yol boyunca konuşmadık yurda gelince benimle arkadaş olmak zorunda değilsin istemiyosan demiş. Sizce haksız mıyım? hem içimi dökmek hem de sizden bi şeyler duymak için yazdım başka kimsem yok yardım eder misiniz ?
gerçekten öyle sabahtan akşama kadar ders çalışıyo zaten sürekli onlarla ilgili şeyler anlatıyo.hazırlıkta ne ders çalışması bu neyin tribine girmiş şimdidenstresli bi tip anlaşılan.
tamam vakit kaybetmek sıkıntı olabilir bazı insanlar için yoğunlarsa ama karşıdakini suçlamak çocukça.
arkadaşın pek zeki değil anlaşılan inekleyerek geçiyor hazırlıkta bile tıpta işi zor.
haklısın teşekkür ederim cevap içinAh be güzelim o okulun heyecanına kapılmış çoktan. Güzelce söylesene biriktirip patlayana kadar. Madem beklemeyeceksin git de. Ne bileyim ben de seni beklemek zorunda değilim de. Arkadaş bu biri gider diğeri gelir. Allah başka dert vermesin
gerçekten öyle sabahtan akşama kadar ders çalışıyo zaten sürekli onlarla ilgili şeyler anlatıyo.
Gerçekten çok sağolsun cevap için.pff hırstan çatlamış o arkadaşın hayatı zor geçecek. takılma sen sinir de olma o da öyle bi tip kabul et onu da öyle yeni arkadaşlar edinmeye bak
Zaten benim hiç yakın arkadaşım olmadı dedi bana. Arkadaş olmayı bilmiyo ki gerçekten. Ders çalışmaktan başka hiçbir şey yapmıyo. Dediğiniz gibi diploma almak değil insan olmak önemliTıp kazanmış arkadaş diplomayı alır ama insanlığı alamaz. Arkadaşlığı bilmeyen biri nasıl doktor olacak?
Bi devlet hastanesinde günde 100 hastaya bakıp hepsinede ters davranır herhalde
Siz onu kendi haline bırakın. Bir gün hayat ona derslerden daha kıymetli şeylerin olduğunu acı bir şekilde hatırlatır.Zaten benim hiç yakın arkadaşım olmadı dedi bana. Arkadaş olmayı bilmiyo ki gerçekten. Ders çalışmaktan başka hiçbir şey yapmıyo. Dediğiniz gibi diploma almak değil insan olmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?