• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Kadının Görür Görmez Bu Vallahi Benim Diyeceği Fevkaladenin Fevkinde 12 İllüstrasyon

He balım sağolasın..Ben bi bakim bigün saçımı kestirdim..Argan yağı dedi sürdü işte anammm böyle bi koku yok harbiden..
Ama ayrıntılı soramadım malum kızdan benim:KK37:
Saolasin kzuum bakim ben bi çözeyim bu argan işini :KK70:
:)) kolay gelsin canım.. eğer bulamazsan nature keratin in kendi sitesinde satışı var ordan da alabilirsin

Kanka bu saça zararı olmayan sadece bakım,hayır fön falan istemiyor zaten hep düz he kuaföre gidersen orda zaten fön çekiyorlar o da mecbur,kanka mesela terledin ya hafif büküldü taradığın anda tekrar eski haline döner yani dümdüz olur,6-7 ay sonra yavaş yavaş eski haline dönüyor.
Ooo kanka iyimiş o zman bu..Yıka tara çık fön falan yok dümdüz :KK9:
Bi tanıdık yaptırmıştı benim hiç iyi olmuyo dedi..Bozulurken acayip bişi oluyo saçın üstlerin Kıvırcık altlarında düz kalıyo dedi bide:KK12: :63:
Bende korktumdu ozamn bak ya iyimiş bu bitanem harbi :KK60:

Ooo kanka iyimiş o zman bu..Yıka tara çık fön falan yok dümdüz :KK9:
Bi tanıdık yaptırmıştı benim hiç iyi olmuyo dedi..Bozulurken acayip bişi oluyo saçın üstlerin Kıvırcık altlarında düz kalıyo dedi bide:KK12: :63:
Bende korktumdu ozamn bak ya iyimiş bu bitanem harbi :KK60:
Yok be kuzu öyle olmuyor annem kaç senedir yaptırır hiç öyle olmadı,rahat ya sende yaptır

Back