• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Kadının Görür Görmez Bu Vallahi Benim Diyeceği Fevkaladenin Fevkinde 12 İllüstrasyon

Hahah ben cevız kadar alıyrum sacım oldum olası kalın tellıydı ve ınatcıydı ne yapsam yumusak bı sac olmadı bende sadece klay taransın dıye kullanıyrum ssacımı yumusatıcıya yatrsam yıne yumusamaz suphesız :)
Kuaförümün verdiği şampuan ve kremi önereyim sana her saç türüne enfes bir yumuşaklık veriyor İnsight markası saçının türüne göre seç bebeğim

Bende garibim kaşlarımı falan lisede aldım düşün :bicak:
Ay recep İvedik gibi:KK70:
Şimdiki kızlar bir beyonce angelana falan yani:confused:
Hangisi doğru iyidik be saf çocuklardık biz:KK37:
Kanka bende kıl tüy çıkmıyor lan hiç o konuda çekmedim hahahahahaha
*-* Biz de ADRİANA LİMA YIZ OLM

O de

o dert bende de vardı.. argan yağıyla çözdüm çok şükür.. artık kabarmıyo kendi halinde dalgalı saç.. argan yağı öncesi muz cumhuriyeti gibi özerkliğini ilan etmişti:KK6:
hhahaha ben advance markası aldım mikkemel ama şimdi saça keratin yüklemesi yaptırdım saçlar dümdüz ,yumuşacık ve hacimli kuzu

O de

o dert bende de vardı.. argan yağıyla çözdüm çok şükür.. artık kabarmıyo kendi halinde dalgalı saç.. argan yağı öncesi muz cumhuriyeti gibi özerkliğini ilan etmişti:KK6:

Nasıl kullandın canım onu da tarıf edermısın :)

Kuaförümün verdiği şampuan ve kremi önereyim sana her saç türüne enfes bir yumuşaklık veriyor İnsight markası saçının türüne göre seç bebeğim

Ovvv bu ıyı oldu tesekkur ederım denıycem :) nette bulabılırım herlade

hhahaha ben advance markası aldım mikkemel ama şimdi saça keratin yüklemesi yaptırdım saçlar dümdüz ,yumuşacık ve hacimli kuzu
1 senedir bende keratin yüklemesini kendim yapıyodum beybim ama pırasa gibi sıkıldım artık dalgalı saçlarımı özledim.. 6 aydır falan yapmadım argan yağını duştan sonra nemli saçıma sürüp bırakıyorum oohhh mis

1 senedir bende keratin yüklemesini kendim yapıyodum beybim ama pırasa gibi sıkıldım artık dalgalı saçlarımı özledim.. 6 aydır falan yapmadım argan yağını duştan sonra nemli saçıma sürüp bırakıyorum oohhh mis
Benim saçlar dalga değil mübarek bukle oluyordu kanka :D

Nasıl kullandın canım onu da tarıf edermısın :)

Ovvv bu ıyı oldu tesekkur ederım denıycem :) nette bulabılırım herlade
Tabiki de :) saçlarımı duş sonrası havluya sarılı 5 dakika falan bekletiyorum fazla suyunu çeksin diye sonra argan yağından 3 paf elime sıkıyorum bi güzel avcumla saçımın boy ve uçlarına yediriyorum.. dibine gelmesin.. sonra üstten kurutma makinesiyle kuruyla nemli arası şöyle bi kurutuyorum.. yağı iyice çekiyo saçım vee kabarmayan saçlar :)) hem de saç bakımı oluyo ve saçlar daha sağlıklı ve daha çabuk uzuyo.. tüm bu işlemler 10 dakika sürüyo.. ki saçlarım kürek kemiğimin altında ve gürdür..

Benim saçlar dalga değil mübarek bukle oluyordu kanka :KK70:
Canm ılgınım hah işte benimkilerde onlardan...Bide kalın telli millet bi düz fön çektiriyor..Jilet jilet benimki hop bi baktın uçları kıvrilmak için çaba sarfediyor..
De bacina sen bu keratin yüklemesi nasıl oluyor..
Belime geliyordu benim saçlar bugün kestirdim biraz..

Bittercoffee Bittercoffee bebemm argan yağını marka olarak mı aldın..Bazen aktardan falanda olan var ondan sordum canm ya benimde saçlarım dalgalı.Bide şimdi küçük küçük yeni saçlarda çıkıyor toplayınca uyuz oluyom anammm atom karınca gibi :mad:
Yok canım ben groomed (inşallah yanlış yazmamışımdır :) )almıştım bi siteden sipariş ettim.. bi de avonun argan yağını almıştım ama ilk yazdğımı daha çok sevdim ben üstelik o kokusu yok mu offf mest ediyo beni

Canm ılgınım hah işte benimkilerde onlardan...Bide kalın telli millet bi düz fön çektiriyor..Jilet jilet benimki hop bi baktın uçları kıvrilmak için çaba sarfediyor..
De bacina sen bu keratin yüklemesi nasıl oluyor..
Belime geliyordu benim saçlar bugün kestirdim biraz..
Kuzucuk şimdi keratin yüklemesi şöyle oluyor
1-Saçını dezenfekte şampuanla yıkıyorlar
2-Saçına keratın sürülüyor
3-Sonra saçında keratin 3 gün kalacağı için (yıkamayacaksın 3 gün) Bir yağ tarzı bi şey sürülüyor yumuşatsın,kokusunu alsın diye sonra bir düzleştirici bir fön vuruyurolar saça keratin sabitlensin diye,sonra 4.gün yıkıyon saçı saç dümdüz dalgalandı mı taradığın anda tekrar dümdüz hem de 6 -7 ay gidiyor

Kuzucuk şimdi keratin yüklemesi şöyle oluyor
1-Saçını dezenfekte şampuanla yıkıyorlar
2-Saçına keratın sürülüyor
3-Sonra saçında keratin 3 gün kalacağı için (yıkamayacaksın 3 gün) Bir yağ tarzı bi şey sürülüyor yumuşatsın,kokusunu alsın diye sonra bir düzleştirici bir fön vuruyurolar saça keratin sabitlensin diye,sonra 4.gün yıkıyon saçı saç dümdüz dalgalandı mı taradığın anda tekrar dümdüz hem de 6 -7 ay gidiyor
Haaaaa:deli: ılgınım Brezilya fön yani bu yanlış anlamadım dimi ..
Bu keratinin 2 çeşidi var diye duydum bo hiç bişi olmayanı yani bakim yapanı...
Bide hem bakim yapıp hemde belli süre düzlük sağlayanı..Canım Brezilya fönü 6 7 ay sonra mesela etkisi geçerken nasıl oluyor..Birden mi yavaş yavaş dalgalanıyormu..
Bide mesela ben saçımı pek kurutmayi sevmem..Kendi haline bırakırım kurusun diye..Onun bi sakıncası olurmu yani ille azda olsa fon istiyormu
Çok mu soru sordum kanka beee:confused:

Yok canım ben groomed (inşallah yanlış yazmamışımdır :) )almıştım bi siteden sipariş ettim.. bi de avonun argan yağını almıştım ama ilk yazdğımı daha çok sevdim ben üstelik o kokusu yok mu offf mest ediyo beni
He balım sağolasın..Ben bi bakim bigün saçımı kestirdim..Argan yağı dedi sürdü işte anammm böyle bi koku yok harbiden..
Ama ayrıntılı soramadım malum kızdan benim:KK37:
Saolasin kzuum bakim ben bi çözeyim bu argan işini :KK70:

Haaaaa:deli: ılgınım Brezilya fön yani bu yanlış anlamadım dimi ..
Bu keratinin 2 çeşidi var diye duydum bo hiç bişi olmayanı yani bakim yapanı...
Bide hem bakim yapıp hemde belli süre düzlük sağlayanı..Canım Brezilya fönü 6 7 ay sonra mesela etkisi geçerken nasıl oluyor..Birden mi yavaş yavaş dalgalanıyormu..
Bide mesela ben saçımı pek kurutmayi sevmem..Kendi haline bırakırım kurusun diye..Onun bi sakıncası olurmu yani ille azda olsa fon istiyormu
Çok mu soru sordum kanka beee:confused:
Kanka bu saça zararı olmayan sadece bakım,hayır fön falan istemiyor zaten hep düz he kuaföre gidersen orda zaten fön çekiyorlar o da mecbur,kanka mesela terledin ya hafif büküldü taradığın anda tekrar eski haline döner yani dümdüz olur,6-7 ay sonra yavaş yavaş eski haline dönüyor.

Tabiki de :) saçlarımı duş sonrası havluya sarılı 5 dakika falan bekletiyorum fazla suyunu çeksin diye sonra argan yağından 3 paf elime sıkıyorum bi güzel avcumla saçımın boy ve uçlarına yediriyorum.. dibine gelmesin.. sonra üstten kurutma makinesiyle kuruyla nemli arası şöyle bi kurutuyorum.. yağı iyice çekiyo saçım vee kabarmayan saçlar :)) hem de saç bakımı oluyo ve saçlar daha sağlıklı ve daha çabuk uzuyo.. tüm bu işlemler 10 dakika sürüyo.. ki saçlarım kürek kemiğimin altında ve gürdür..

Ne yararlı topık geyıge geldım bısuru sey ogrendım tişkurler kızlar

Back