• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her insan anne olmaya layik midir?

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Iyi gunler kizlar
Biraz uzun olacak hakkinizi helal edin.
Zor zamanlardan geciyorum. Erken dogum riski ve bobrek buyumesiyle 3 gun hastanede yattim bugun taburcu edildim. Bu zaman zarfinda yanimda bana refakat edecek kimsem yoktu. Surekli ilac serum antibiyotik yedim kollarim sisti tas gibi oldu, kendi kendime wc ihtiyacimi gormeye calistim o elim kolumla Ic camasirimi 10 dakika da indirdim resmen. Annemi ariyorum hastayim vs nazlaniyor, en azindan bir saat dur dedim yanimda. Psikolojik olarak bittim o ortamda. Bakiyorum herkesin annesi kardesi ablasi vs yaninda. Annem daha 41 yasinda. Neyse nazlandi surekli tamam dedim ben basimin caresine bakarim.
Ziyaret saati geliyor yine kimsem yok. Bilenler bilir esimde kaza gecirdi adam gelemiyor.
Onu o durumda o halde biraktigima mi uzuleyim kendi duruma mi bilemedim.
Ikinci gun esim zorda olsa kalkip gelmis.
Ilk defa onu aglarken gordum.
Bende basladim sarilip aglamaya .
Kayinvalidemle hic gecinemezdim o kadin bile kalkip hastanelere kadar geldi beklemek istedi ameliyatli oldugu icin gonderdim geri
El diye nitelendirdigim, her gun dalastigim insan dahi taburcu oldum geldi yemegimi corbami yapti, yatagimi acti, temizligimi yapti benim annem bir gun olsun benim yanimda bir saat durmadi.
Icim ona karsi o kadar bos, o kadar duru ki anlatamam.
Hastaneden ciktim ne aradi ne sordu ne geldi.
Bugun ogreniyorum ki ablamlarla denize gitmis.

Dun bana bir saatte olsa gelip duramam agrim var diyen insan instagramda boy boy fotograf paylasiyor.
Babam ariyor seni cikarttiklarina gore sen iyilesmissin gelmemize gerek yok degil mi diyip kapatiyor .
O kadar kirginim ki.
Belki birdaha hic bir sekilde annem diye sarilip yuzune bile gulemem diye dusunuyorum.
Beni en zor zamanlarimda bu sekilde birakan ve insanlara sozde her saat yanimda oldugunu belirten kadinin sadece lafta anne oldugunu anladim bugun.
Tavrim ne olmali diye sormuyorum cunku nefrette etsem tavir koyacagim insana bir sekilde deger veriyorumdur.
Ona onu bile veremiyorum.
Uzun tuttum ama paylasmaya ihtiyacim vardi
Icime ata ata kendimi yataklara dusurdum cunku artik.

Çok geçmiş olsun. Kayınvalideniz bile kalkıp geldiyse hasta haliyle bu vesile olsun arayı düzeltirsiniz inşallah. Elimden gelen tek şey sizin ve eşiniz için şifa dilemek. Allah yardımcınız olsun.

İlk yazdığımda anneniz adına üzüldüm sizi kaybetmiş demiştim ama çok hafif kalmış. Daha doğrusu acıdım ailenize. Vefadan yoksun, merhametsiz insanlar. Umarım hayat sizin için bundan sonra güzel olur.

Allah'a havale et.. Evet herkes anne olamıyor.
Annelik kutsaldır sözü ile dalga geçenler var ama evet annelik kutsaldır. Çünkü doğurmakla anne olunmaz..
Kendini unutursun evladın zor durumdayken.
Bencil insanlar anne baba olmasın olamasın dilerim..

Kime deger vermeniz gerektiğini görmüş oldunuz bu sayede.Geçmiş olsun ve Allah kimseye de muhtaç etmesin.Anne olabilmek demek annelik yapabilmek demek degil malesef ve sadece lafta anneler.

Siz de ona göre davranın.

Cok gecmiş olsun Allah yardımcınız olsun, gercekten cok üzüldüm durumunuza,zor zamanlarda yanlız olmak nasıl olur cok iyi bilirim ,annenle ablana söyleyecek tek söz bulamıyorum bir anne evladını böyle bir durumda nasıl yanlız bırakır aklım almıyor,bu günlerini unutma arkadaşım ona göre davran herkese yanında olana da olmayanlarada,Allaha emanet ol

Anneniz 41 yaşındaysa siz kaç yaşındasınız? Ben 42 yaşındayım ve biri 9, biri 4,5 yaşında iki çocuğum var daha. Aslında torun sahibi olacak yaştaymışım meğer:silah:
Anneniz ayıp etmiş gerçekten. Böyle bir zamanda yanınızda olmalıydı kesinlikle.

Back