Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

Sosyal medya tabi ki paylaşım için var ama her şeyin aşırısının zarar olduğu gibi bunun da aşırısı beni rahatsız ederdi. Nasıl ki bir erkeğin günde bir saat oyun oynaması ile günde oniki saat oyun başından kalkmaması aynı şeyler değilse ki konsollar da oyun oynamak için var aşırı sosyal medya bağımlılığı da bir sorun teşkil edebilir. Ama sizin örneğinizdeki erkek yani günde bir story aşırı gelmedi bana.

Bazen iki üçü de buluyor

Bende hiç sevmiyorum her dakka herşeylerini paylaşanları özellikle kahve çay yenen içilen şeyleri
Varya meşhur kahveci starbucks onun modası geceli çokkkk oldu ama dün keşfetmiş gibi paylaşım yaparlar ellerinde markaya ait bardakla
Arkaya bide fon müzik
Ben yapmam ha ben sevmiyorum evet ama bakıyorum bazen hoşuma gidiyor bazen ne gereksiz diyorum bazen görgüsüzlük diyorum bazen de eğleniyorum
Kendileri seviyor paylaşıyorlar herkesin secimi tarzı hiç aklıma gelmedi hasta destek alsın
Psikoloji bozuk bunların demek
Bu zevk tarz kendi seçimleri
Hikaye yaptı diye başka başka şeyler düşünmem
Sizde bakmayın engelleyin listeden çıkarın
Bakıp bakıp kendinize dert etmekten kurtulursunuz
Bu kadar basit..

Zaten adama gidip bir şey dediğim yok, sadece fikir almak istedim. İlgilendirip ilgilendirmediğine ben karar veririm
Fıkır verildi zaten niye atar yaptın ki
Arkadaş iyi tani demiş doğru demiş
Ama hikayeyle tanınmaz ki oraya attığı 10 snylik görüntü size nasıl biri olduğunu gösterdi
Tanimanin yolları da değişti demek ki
Arkadaşım çok iyi tanış dedi. Bende sizlerin fikrini de merak ettim

Kendini komik duruma düşürüyor, ergenlikten başka bi şey değil, yazık valla.
Beğenmeyince üyelikten atılacağını falan düşünüyor zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…