- 25 Temmuz 2022
- 84
- 297
- 8
- 30
- Konu Sahibi yildiZalti
-
Canı öyle istediği için.Her gün insan hikaye neden atar
Uzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudumCanı öyle istediği için.
O zaman ülkenin yarısından fazlası rahatsız.Uzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudum
Değişik ilginç bir şey olsa yine hadi neyse de, sıradan şeyleri hergün aralıksız paylaşmak bana da itici geldi.Bana itici gelirdi
Hergün paylaşım yapıyor, o hikaye ışığı hiç sönmüyor. Uzmanlar depresip ve ilgi açlığı olan insanlarda hikaye bağımlılığı olduğunu yazmış hepNe var bunda
Hergün atıyor aralıksız. Uzmanlar bunun psilolojik rahatsızlığa işaret ettiğini yazmışNormal değil mi? Yanında bir sürü kızı etiketleyerek atması ayrı bir şey normal hikaye atması ayrı bir şey
İlgi toplama şeysi gibi geldi bana, her gün atınca.Ne var ki? Seviyordur demek ki instagrami.
Benim de her gün hikaye paylaşan arkadaşlarım var. Parayla değil ya
Bi ara ben de her gün atıyordum. Ne üzerine hikaye atıyor o önemli. Ben inst..yı ciddiye almam. Çoğu şeyle dalga geçerim. Arkadaşlarım da hikayelerime yanıt verir aynı konu üzerine şakalaşırız. Böyle şeylerse normalHergün atıyor aralıksız. Uzmanlar bunun psilolojik rahatsızlığa işaret ettiğini yazmış
Kimmiş o uzmanlar merak ettim. Ben de paylaşmayı seviyorum, şu an instagram kullanmıyorum ama kullandığım zaman çok hikaye atardım.Hergün paylaşım yapıyor, o hikaye ışığı hiç sönmüyor. Uzmanlar depresip ve ilgi açlığı olan insanlarda hikaye bağımlılığı olduğunu yazmış hep
Bence normal, bunun altında bir şey aramanız sizin normal olmadığınızı düşündürttü ama.Hergün atıyor aralıksız. Uzmanlar bunun psilolojik rahatsızlığa işaret ettiğini yazmış
Katılıyorum... Her şeyin altında bir şey aramak bana da garip gelir hepBence normal, bunun altında bir şey aramanız sizin normal olmadığınızı düşündürttü ama.
Konu sahibi takıntılı, adamın her gün attığı hikayeye şimdiden bu kadar taktıysa ilerisini düşünemiyorum.Katılıyorum... Her şeyin altında bir şey aramak bana da garip gelir hep
Doğru, rahatsızO zaman ülkenin yarısından fazlası rahatsız.
Şimdi genelde herkes hikaye atıyor kız erkekArkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?