Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

yildiZalti

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
84
297
8
30
Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar

Normal değil mi? Yanında bir sürü kızı etiketleyerek atması ayrı bir şey normal hikaye atması ayrı bir şey

Hergün atıyor aralıksız. Uzmanlar bunun psilolojik rahatsızlığa işaret ettiğini yazmış
Bi ara ben de her gün atıyordum. Ne üzerine hikaye atıyor o önemli. Ben inst..yı ciddiye almam. Çoğu şeyle dalga geçerim. Arkadaşlarım da hikayelerime yanıt verir aynı konu üzerine şakalaşırız. Böyle şeylerse normal

Hergün paylaşım yapıyor, o hikaye ışığı hiç sönmüyor. Uzmanlar depresip ve ilgi açlığı olan insanlarda hikaye bağımlılığı olduğunu yazmış hep
Kimmiş o uzmanlar merak ettim. Ben de paylaşmayı seviyorum, şu an instagram kullanmıyorum ama kullandığım zaman çok hikaye atardım.

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Şimdi genelde herkes hikaye atıyor kız erkek

Back