• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün geç yatıp, erken kalkan var mı?

işin çok zormuş mu_se Allah kolaylık versin ben 1 tanesine yetişemezken ama evet annelik zor yapabilecekte pek bişey yok mafoldumben

ben aranıza yeni katıldım bende senin gibiyim cnm geç yatıp erken kalkıyorum çok zorlanıyorum aynaya bir baktımda gözlerimin altı beni çok fena ele veriyo:(

annelik = fedakarlik
kadinlar kulubune uye oldugumdan beri sikayet etmeyi biraktim
tup bebek bolumlerini gebelik icin ugrasan kardeslerimi gordukce sikayet etmenin onlara karsi cok buyuk haksizlik oldugunu dusunuyorum
benimde ikiz ogluslarim var bir bucuk yasindalar
asiri aktif ikiside bide esim bu aralar geceleri calisiyor onsuz uyumaya fazla alisik olmadigim icin cok zor yatiyorum
ikizlerin biride gece uykusunu nerdeyse terketti o yuzden gece toplasam 3 saat uykum var
sebebsiz agliyor yanina gidince sakinlesiyor
oynamak istiyor tabi o aglayinca digerinin gozleride aciliyor bazen sabah gun dogasiya oynuyoruz
daha dogrusu onlar oynuyor ben yerlerde surunuyorum

normal uyuduklari gunlerinde sabah 7 de uyaniyorlar sonra 10 12 arasi geri uyyorlar
o sirada ev islerini yapiyorum
oglende 3 gibi yatip 6 ya kadarda ikinci uykularindalar bende o sirada kalan 3 saatlik uykumu tamamliyorum
gunde toplam 6 saat uyuyorum
yetiyor
eskiden 9 saat uyumasam kafama agrilar girerdi
uykum bolunse geri cok zor uyurdum uykum kacardi sesli ortamlarda gozumu bile kapayamazdim
yatagimdan baska yerde uyuyamazdim,
bazen tv acik cocuklarin gurultusunde koltugun ustunde bile kivrilip daliverdigim anlar oluyor delikafadulden
bu cocuklar insani oyle bi yola getiriyorlar ki herseye ister istemez alisiyorsun :1rolleyes:

canım bizde şikayet etmiyoruz senin bahsettiğin gibi ne kadar az uyuduğumuzdan uykusuz olduğumuzdan bahsediyoruz bunların hiç biri şikayet değil şikayet uykusuzuz bıkdık dersek olur insanın yorgun olduğundan bahsetmesi şikayet değil sadece insani birşeydir.Annelik elbetteki fedakarlıkdır bütün annelerde fedakardır zaten bu hepimizin bildiği birşey onlar için gerekirse bütün sene hiç uyumadan bekleriz canımızı veririz

Back