• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün geç yatıp, erken kalkan var mı?

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar 14 aylık oğlum var,o doğduğundan beri,her gece 1 den aşağı yatmıyorum,uyuttuktan sonra ev işleri,yemek filan
eşim gece çalışıyor,,
gece bebek için 4-5 kere uyanıyorum,ve sabah en geç 7 de kalkıyorum ve koşturmaca içinde geçiyor hayatım
sizler nasıl başarıyosunuz bunu, uykuya nasıl vakit buluyorsunuz,,mafoldumben

Ah canim benim...uyku, o tatli bela olmasa..kaydirigubbakcemile3

Ben acikcasi uykuya hem düskünüm, hemde ihtiyac duyuyorum...gec yatip erken kalktigim zaman sinirlerim cok gergin oluyor, migdeme agri giriyor ve tartaklamak icin birilerini ariyorum....tehlikeliyim yani...:oklava: Hem uykumu alamadigim zaman hasta oluyorum...zayif düsüyorum hemencik..! :olmaz:

Suan calismadigim icin, gec yatip 10-11 gibi kalkiyorum...Aslinda ben gece 23´te yatabilirim ama benim adam oturuyor ve dolayisiyla bende oturuyom..!

Az uyku ile ise gitmede esimden baskasini tanimam...Adam gece 1-2-3´te yatiyor ve 7.30´ta tip diye kalkiyor zilin calmasiyla..MasALLAH! :nazar:

Bünye meselesi herhalde...! kaydirigubbakcemile4

10-11 gibi hayatımda kalkamadım zaten de,şimdide bbek yüzünden kalkamıyorum
bendede tam tersi,kaçta kalkarsam kalkayım hiç sinirli olmam,eşim öyle olur
ben çok şaşırıyorum,uykudan kalkınca sinirli olan insanlara

canım haline şükret sabaha kadar çocuk sallayp sabah 6 da işe giden kadınlar var hiç uyumadan hemde...

Bebegin öglenleri uyudugu zaman hemen firsat bu firsat de sende uyumaya calis......her gün olmasa bile haftada 2-3 defa bunu yap.....uykusuzluk hasta bile edebiliyor insani allah korusun..:delphin:

Yok ev isleri yok yemek yok bilmem ne deyip kendini kasma.....sen iyi olmadiktan sonra ev islerinide yemegide yapamasin....öncelikle sen iyi olman lazim.:hulya:

Çocuğum falan yok olsa belkide onun için diyebilirdim ama
her gece en en en erken 2 de yatıyorum gece deliksiz uyuyorum kabul ediyorum ama
Sabah 07:30 yada 08:00de ayaktayımm

Şuandada Ölü gibiyim

canım bak sana hayatımı anlatayımda haline şükret....
gece 12, 1 gibi yatılır. sabah 3.30' da kalkılır ve kocaeliden istanbula gidilir. (çapada okuyorum.). sabah 08:30' da ilk ders başlar, öğlen 12:00'de ders biter bitmez çapadan esenler otogara gidilir ve ilk dolmuşla gebzeye gelinir saat 14:00 mesai başlar. akşam 18:00' e kadar çalışılır. sonra bulunan ilk dolmuşla ayakta 1 saat yol çekilir ve izmite eve dönülür. akşam yemeği, bulaşık, ütü, gibi tüm ev işleri itina ile yapılır. vakit kalırsa ders çalışılır ve ertesi gün aynı tempo devam eder. ha unutmadan bide ben bu tempoya bebek istiyorum...

canım bak sana hayatımı anlatayımda haline şükret....
gece 12, 1 gibi yatılır. sabah 3.30' da kalkılır ve kocaeliden istanbula gidilir. (çapada okuyorum.). sabah 08:30' da ilk ders başlar, öğlen 12:00'de ders biter bitmez çapadan esenler otogara gidilir ve ilk dolmuşla gebzeye gelinir saat 14:00 mesai başlar. akşam 18:00' e kadar çalışılır. sonra bulunan ilk dolmuşla ayakta 1 saat yol çekilir ve izmite eve dönülür. akşam yemeği, bulaşık, ütü, gibi tüm ev işleri itina ile yapılır. vakit kalırsa ders çalışılır ve ertesi gün aynı tempo devam eder. ha unutmadan bide ben bu tempoya bebek istiyorum...

Ya fena oldum okuyunca, kolay gelsin. Uzmanlığınızı mı yapıyorsunuz? Sabredin. Sadece iyi dileklerimi söylemek istedim.

canım nasıl iyi anlıyorum seni bilemezsin :gitme:
7 aylık bir kızım var geçe 8.30 gb yatar 9,30da kalkar 12 gb yatar sabaha karşı 4-4,30 gb kalkar bakıcısı gelmeden 5 dk önce uyur (bana inadı galiba) :oklava: arada bi kalkmaları hariç 3-4 defada öyle kalkar sıpam
6,15 gb evden çıkıyorum iş için kafamçokkarıştı
hergün 120 km yol yapıyorum eskde oturuyorum ve köyde çalışıyorum ziraat müh.siyim
akşam 6 gb evde oluyorum ve kızımla ilgileniyorum gamyoncuiremsu
sağolsun bakıcımız yemek filan yapıyor
ev işi hak getire
bi temizlikçi tuttum 15 günde bir geliyor düzenli olarak
ama hergün aynı tempo ki ben uykuyu çok seven bir insanım :a015: artık uyumak benim için hayal
feleğim şaşıyor valla delikafadulden
bide bunun hastalığı diş çıkarması filan cabası zaten :sinifsinif:
uyku mu ODA NE?

okurken farkettim pek dolaşamıyorum internette emda atkadaşım sende esk desin bende esk liyim 3 aylık oğlum var esk de olmana çok sevindim memnun oldum gülfer ben

aynı ben 1 de yat 7 de kalk, yetiyor herhalde 6 saat, aslında yetmiyorda tüm gün uyukluyorum, üstelik benim bebeğimde yok oğlum 5 yaşında 9 yatar
ama bebeği olanlara yetmez bence 6 saat, gündüz bebeğinle beraber kestirceksin başka çaresi yok

aynı dert bende de var.kızım 5,5 aylık ve ben uyku için resmen ölüyorum.kızım 10-12 arası yatıyo ondan sonra benim mesaim başlıyor.yemek temizlik çamaşır ütü vs...yatmam 1-2 yi buluyo.sabah 4-5 gibi kalkıyoruz.kızım acıkıyor.7 de de evden çıkıyoruz kızımı babaannesine bırakıp oradan işe gidiyorum.haftasonları da aynı tempo devam.durmak yok.ama kızımın bi gülüşü bakışı herşeyi bitiriyo.iyiki varsın yavrum

aynen benimde o şekilde 12 de yatıp 7 de kalkıyorum işe giidiyorum gece de 4-5 drfa kalkıyorum yapacak bişey yok başa gelen çekiliyo bünyem alıştı

benim kızım 1de yatar daha erkeni kesmez bizi.bide bu aralar gece 4de falan uyanıyor 2saat oynuyor zaten benim yatmam 2yi buluyor.sabah 6ya kadar oyun oynar onadan sonra öglene kadar uyur.çok düzensiz oldu bu aralar uykusu dişten mi acaba diyecem ama oyun oynarken agrımaz mı bu illet diş.bence huy haline geldi.Allahtan ben çalışmıyorum Allah çalışanların yardımcısı olsun çok zor.

bende aynen sizler gibi geç yatıp erkenden kalkanlardanım gece 1 gibi yatıp sabah 6.30 7.00 de kalkarım ve gece kızım 3-4 kez kalkar.

desenize ben bebek olunca bu uyku probleminden çok çekeceğim.çünkü eşimin işi dolayısıyla en erkenimiz 1 yada 2 gece sabahta ben en erken 11 12 ayaktayım.bide az uyuyunca başıma hemen ağrı girer.annem kızıyor çok yatıyosunuz diye bırak anne bebek olunca zaten hasret kalacağım diyordum.şimdiden alışmalıyım sanırım ama işinden dolayı aşkımın zor....yinede şimdilik şanslıyım..:kedi:

Aynen bende 9 aylık bir kızım var akşam 9.30-10 gibi yatar benim hem kendime ayırdığım tek vakit hemde gündüz bebekden yapamadığın işleri yap yatmam 2 yi bulur tam dalarım o ağlar meme veririm tekrar dalarım sabah 7 ye kadar bu böyle bir kaç kere kalkmakla devam eder sonra komple uyanır ben bitik vaziyetteyim hamile kaldığım kilodan 5 kilo daha zayıfım şu uykusuzluk yüzünden böyle biri bir saat baksada uyusam diye hayal kuruyorum 9 aydır:) bir allahın kuluda hadi bakıyorum yat demedi:) bir kocamdan allah razı olsun onun işi başka şehirde adam geldiğinde ne kadar uykusuz olursa olsun bazen hadi sen yat birazdaha biz kızımla oynarız diyor

annelik = fedakarlik
kadinlar kulubune uye oldugumdan beri sikayet etmeyi biraktim
tup bebek bolumlerini gebelik icin ugrasan kardeslerimi gordukce sikayet etmenin onlara karsi cok buyuk haksizlik oldugunu dusunuyorum
benimde ikiz ogluslarim var bir bucuk yasindalar
asiri aktif ikiside bide esim bu aralar geceleri calisiyor onsuz uyumaya fazla alisik olmadigim icin cok zor yatiyorum
ikizlerin biride gece uykusunu nerdeyse terketti o yuzden gece toplasam 3 saat uykum var
sebebsiz agliyor yanina gidince sakinlesiyor
oynamak istiyor tabi o aglayinca digerinin gozleride aciliyor bazen sabah gun dogasiya oynuyoruz
daha dogrusu onlar oynuyor ben yerlerde surunuyorum

normal uyuduklari gunlerinde sabah 7 de uyaniyorlar sonra 10 12 arasi geri uyyorlar
o sirada ev islerini yapiyorum
oglende 3 gibi yatip 6 ya kadarda ikinci uykularindalar bende o sirada kalan 3 saatlik uykumu tamamliyorum
gunde toplam 6 saat uyuyorum
yetiyor
eskiden 9 saat uyumasam kafama agrilar girerdi
uykum bolunse geri cok zor uyurdum uykum kacardi sesli ortamlarda gozumu bile kapayamazdim
yatagimdan baska yerde uyuyamazdim,
bazen tv acik cocuklarin gurultusunde koltugun ustunde bile kivrilip daliverdigim anlar oluyor delikafadulden
bu cocuklar insani oyle bi yola getiriyorlar ki herseye ister istemez alisiyorsun :1rolleyes:

Back