- 4 Aralık 2022
- 711
- 898
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı derdim vardı çok şükür değişim oldu biraz kendime geldim .dilerim allahım dan siz de inş huzurla mutlulukla çalışabileceğiniz bi yere geçersniz Allah gönlünüze göre versinKızlar,yarın benim niyetime okunacak rica etsem iş için birim değişikliği diye Dua eder misiniz.Çok sıkıntıdayım.
İnş.hep mutlu olacağınız yerler de olursunuz.Darısı başıma öyleyseBenimde aynı derdim vardı çok şükür değişim oldu biraz kendime geldim .dilerim allahım dan siz de inş huzurla mutlulukla çalışabileceğiniz bi yere geçersniz Allah gönlünüze göre versin
Niye sordun ki canımDuasi istegi kabul olan var mi?
Merak ettim canımNiye sordun ki canım
Benim olmuştu bir önceki dua da gruptaki herkese en başta yöneticimiz redvelvetcake e teşekkür ederimDuasi istegi kabul olan var mi?
redvelvetcake canım yeni listeye arkadaşımızı ( I Ism ) alır mısın benim dua başladı haftaya alabileceğim ama burda mümkün olursa alalım listemize arkadaşımızıTabikide olur
CanımBenim olmuştu bir önceki dua da gruptaki herkese en başta yöneticimiz redvelvetcake e teşekkür ederim
Tabii ki seve seve bu oersembe yeni liste yapıcamredvelvetcake canım yeni listeye arkadaşımızı ( I Ism ) alır mısın benim dua başladı haftaya alabileceğim ama burda mümkün olursa alalım listemize arkadaşımızı
Sagol canim uzuldum bende listeye bu hafta alamadim diye cok guzel oldu tesekkurler eline saglikTabii ki seve seve bu oersembe yeni liste yapıcam
Senin aklindakileri yaz canim bir onceki gibi istersen onlardan cogunluk neyi isterse onu secelim
Kızlar,yarın benim niyetime okunacak rica etsem iş için birim değişikliği diye Dua eder misiniz.Çok sıkıntıdayım.